Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2010 ξερει κανεις τι κανει το ractask?στο νετ δν βρηκα κατι και εχω παρατηρησει πως freezarei το pc οταν τρεχει αυτο το task. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάρτιος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 http://www.mydigitallife.info/2008/12/23/host-process-for-windows-services-has-stopped-working-error-workaround-fix/RAC -> Reliability Analysis Control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 ευχαριστω πολυ για το αρθρο αλλα δεν αναφερει τι χανω εγω οταν κλεινω αυτη την λειτουργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 ευχαριστω πολυ για το αρθρο αλλα δεν αναφερει τι χανω εγω οταν κλεινω αυτη την λειτουργεια.Αν το κλείσεις δεν θα κρατάει Log για το Windows Reliability monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.