kom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2010 σήμερα άυριο θα παραγγείλω monitor calibrator και είμαι ανάμεσα σταx-rite eye on display 2lacie blue eye proαπ'ότι διάβασα στις ομαδικές άλλοι έχουν το πρώτο άλλοι το δεύτερο και είναι ευχαριστημένοι και από τις δύο συσκευέςεγώ όμως είμαι μπερδεμένος μιας και δεν έχω καμιά εμπειρία από τα παραπάνω tools+/- από τις δύο συσκευές ; ποιά έχει πιο έυχρηστο πρόγραμμα το οποίο να παίζει σε win7 64 ;ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Το πρόγραμμα για το Lacie είναι συμβατό με 7 Χ64:)Παρόλαυτά μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα είναι απλά συμβατό με τη συσκευή μιας και αρκετές εταιρίες με διαφορετικά προγράμματα χρησιμοποιούν κοινά calibration devices. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 xrite Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.