Jump to content

Προγραμμα Επεξεργασιας βίντεο. Ποιο Προτείνετε?

NooDle

Recommended Posts

λαμπίτες τα φώτα σας πήρα πτυχιακή (επιτέλους) και έχει μέσα και εγγραφή βιντεο με την συγκεκριμένη καμερα : http://www.sony.gr/product/hdd-avchd-hard-disk-drive/hdr-xr200ve/tab/overview

Ποιο καλο πρόγραμμα μου προτείνετε για επεξεργασία προσθήκη εφε κτλπ (θελω ενα πολύ καλό για το pc της υπογραφής)

Ευχαριστώ

Αν θες υψηλού επιπέδου non linear editing πας κατευθείαν σε Avid Xpress Pro.

Αν θες κάτι με δυνατότητες, που να κάνει ημιεπαγγελματική δουλειά αλλά σαφώς πιο έυχρηστο, δες το Adobe Premiere Pro.

Όλα τα υπόλοιπα τύπου Power director, Corel VideoStudio Pro X3, Adobe Premiere elements και τέτοια, είναι απλά σχετικά προγραμματα για να μοντάρεις τα video που τράβηξες στις διακοπές σου.

Διαλέγεις και παίρνεις...

Αν θες υψηλού επιπέδου non linear editing πας κατευθείαν σε Avid Xpress Pro.

Αν θες κάτι με δυνατότητες, που να κάνει ημιεπαγγελματική δουλειά αλλά σαφώς πιο έυχρηστο, δες το Adobe Premiere Pro.

Όλα τα υπόλοιπα τύπου Power director, Corel VideoStudio Pro X3, Adobe Premiere elements και τέτοια, είναι απλά σχετικά προγραμματα για να μοντάρεις τα video που τράβηξες στις διακοπές σου.

Διαλέγεις και παίρνεις...

ευχαριστώ να πω την αλήθεια απο την σχολή μου είπαν να το κάνω με το pinacle αλλα είναι υπερβολικά απλό δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Xpress Pro was discontinued on March 17, 2008, and was no longer for sale after June 30, 2008.[1] Avid offered Xpress Pro users a discounted upgrade price for their flagship non-linear editing software Media Composer.

One of the controversial aspects to the software was that it did not work on Microsoft's Windows Vista.

Για το Χπρεσ προ!

βαρέσανε κανόνι?

Για το Χπρεσ προ!

βαρέσανε κανόνι?

Όχι, απλά το σταμάτησε γιατί ενσωματώθηκε στην σουίτα Avid Media Composer. Τα ίδια features έχει όμως στο non linear editing.

EDIT: Eμένα μου έπαιζε άψογα σε Vista 64 πάντως (η εφαρμογή αν θυμάμαι καλά ήταν 32bit).

..να τολμήσω να ρωτήσω τον NooDle αν το πρόγραμα θα το αγοράσει original?

..να τολμήσω να ρωτήσω τον NooDle αν το πρόγραμα θα το αγοράσει original?
το adobe πόσο κοστίζει?? Μην μπω και μέσα.. Εκτος και αν ψήσω τον καθηγητη να το αγοράσει η σχολή.. :D

Μόλις μου απάντησε...

To Premiere έχει κανα 900άρι, το Premiere Elements 150: http://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=Premiere

Το Avid πλέον για original πρέπει να πας στο Media Composer. Aπό μια πρόχειρη ματιά που έριξα είδα ότι κάνει κανά 1500άρι δολλάρια (περίπου 1100 ευρώ). Για εμένα αν είναι να δώσεις το χιλιάρικο αξίζεi να πας στο Avid και όχι σε Adobe.

EDIT: Bρε 'σεις, chat το κάνατε το thread. Δεν σας προλαβαίνω! :p

Μόλις μου απάντησε...

To Premiere έχει κανα 900άρι, το Premiere Elements 150: http://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=Premiere

Το Avid πλέον για original πρέπει να πας στο Media Composer. Aπό μια πρόχειρη ματιά που έριξα είδα ότι κάνει κανά 1500άρι δολλάρια (περίπου 1100 ευρώ). Για εμένα αν είναι να δώσεις το χιλιάρικο αξίζεi να πας στο Avid και όχι σε Adobe.

EDIT: Bρε 'σεις, chat το κάνατε το thread. Δεν σας προλαβαίνω! :p

:p μιλάμε πολύ γρήγορα... :p

Στην σχολή έχουμε το pinacle γνήσιο. Τώρα τι να του πω του καθηγητή? Πάντως αμα του πω λεπτομέρειες θα το πάρουμε στανταρ...

EDIT: κανα ντέμο δεν υπάρχει να κάνω την δουλεία μου ? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.