Dolly Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2010 Εχτές έβαλα τον Χ25 για το λειτουργικό, και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι πέραν του SSD, αν ο σκληρός δίσκος έχει κάποια ουσιαστική διαφορά στα παιχνίδια πέραν των load times.Θέλω να αποφύγω να βάζω-βγάζω παιχνίδια στον SSD γιατί ακόμα δεν είμαι σίγουρος πως αυτό το πολύ «γράψε – σβήσε» δεν πειράζει. Και εξηγώ,Αυτή την στιγμή, έχω και ένα 320 και ένα 640 ΑΑΚS. Αξίζει να πάρω ένα δεύτερο 320, ή 640 και να τους κάνω raid 0 για να βάλω εκεί τα παιχνίδια? Θα τρέξω μετροπρογράμματα ταχύτητας γιατί 2χ640 για games είναι overkill by any means, και θα κοιτάξω για να το κάνω στον 320 αν είναι. Αλλά το θέμα είναι, εκτός από το load time, αξίζει πουθενά αλλού? Θα δω κάποια άλλη διαφορά ή δεν αξίζει και να το αφήσω ως έχει?Το υπόλοιπο σύστημα είναι ι7@4, 6 giga ram, 5870.Ευχαριστώ πολύ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Για τρεξε.Εγω εδω και χρονια εχω απλους δισκους σε raid0 αλλα δεν εχω μετρησει διαφορα απο πριν που δεν ειχα.Στο ενα εχω 2χ500aaks και στο αλλο 2x500RE3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Λογικα σε καποια σημεια, στα minimum FPS πρεπει να εχει διαφορα ο SSD μονο.Στα σημεια δηλαδη που ο δισκος φορτωνει μεγαλα αρχεια απο textures το access time του SSD πρεπει να κανει διαφορα.Νομιζω αυτο φαινεται και σε benchmarks παιχνιδιων οπως του Crysis Warhead.Καποιοι ειπαν οτι ειδαν διαφορα στην εκκινηση του benchmark, οπου οταν χρησιμοποιουνταν SSD ξεκινουσαν με περισσοτερα FPS απ'οτι με τους μηχανικους.Νομιζω ο seb ειχε αναφερει την διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Μάρτιος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 εγω για παιχνιδια εχω 2χ500 wd black raid 0 κ να σας πω την αληθεια διαφορα δεν βλεπω καθολου σκεφτομαι να το σπασω το raid το μονο που βολευει ειναι στο οτι κανει ταχυτατες εγγραφες με το αλλο raid Με τους re3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Μάρτιος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062766381&postcount=55διαφορες σε loading times θα δεις μονο σε παιχνιδια τα οποια κανουν πολυ HDD usage οπως RPG FPS και ορισμενα managers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Αν είναι μόνο το load time, στα φρύδια μας, το θέμα είναι πως στα καρέ, ή κάπου αλλού (min FPS βασικά) αν ΔΕΝ έχει διαφορά δεν μας νοιάζει τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.