Jump to content

ψυκτρα για 9800gt!

redbighunter

Recommended Posts

μεχρι να βρω+edit-αρω τις φωτος απλα να σου πω οτι οσα ανεφερα παραπανω ΟΛΑ περασαν απο τα χερια μου το Auras ηταν με μικρη διαφορα το καλυτερο.

και που το βρισκουμε το Auras φιλε μου?

ωραια η συγκεκριμενη αλλα δεν την βλεπω πουθενα στο Ελλαντα! κανα συγκρητικο εχουμε να δω διαφορες?

Την βρίσκεις στο eworld.

Για συγκριτικά σχετικά με την κάρτα σου δεν ξέρω, αλλά μπορώ να σου δώσω ένα σχετικά με την δική μου εδώ (το οποίο είναι μεταφρασμένο από γερμανικά). Αυτό που είδα σε διάφορα reviews είναι πως υπάρχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν αναποδογυρίσεις τον ανεμιστήρα για ν' αλλάξεις την ροή.

τελικα πηρα τη musashi μιας και ειχε καλυτερη υποστηρξη σε πληθωρα καρτων, αλλα και γιατι αρεσε περισσοτερο εμφανισιακα στον brother! μεσα στη συσκευασια ειχε ενα τετραγωνω-μικρο-χαλκινο κομματακι το οποιο και καλα μπαινει αναμεσα στην ψυκτρα και στον πυρηνα της vga! αυτο μπαινει λεει απ'οτι καταλαβα απο τα κινεζικα που χει στο manual οταν το πλαισιο που ειναι γυρω γυρω απο τον πυρηνα ειναι ψιλοτερο απο τον πυρηνα! στην 9800gt πυρηνας και πλαισιο ειναι στο ιδιο υψος! το βαζω ή οχι τελικα? και κατι ακομη... οι τρυπες στην 9800gt που εχω ειναι φαρδυτερες απο τις βιδες που ειχε μεσα η musashi με αποτελεσμα να μπορω να κουνησω την ψυκτρα 1-2mm αριστερα και δεξια! να ανησυχισω ή οχι?

όχι χρηστο μην ανησυχείς αυτό με τις βίδες είναι απόλητα φυσιολογικό. εγώ στην 9800gtx δεν το έχω βάλει και ας είναι στο ίδιο ύψος με τον πυρήνα χωρίς το plate είδα καλύτερες θερμοκρασίες...:victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.