ian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 καλησπεραθελω να παραγγειλω το bracket s1156 για το h50 απο την corsair,το δινει δωρεαν και χρεωνει 5$ για αποστολη με ups.Θα ερθει με 5$ ή θα μου ερθει ο κουκος αηδονι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 αν έρθει από Ευρώπη (αν δεν κάνω λάθος το πιθανότερο ειναι να στο στείλουν απο Ευρώπη και συγκεκριμενα από Ολλανδία) τότε δεν θα πληρώσεις τίποτα περισσότερο από τα 5$. αν πάλι στο στείλουν από χώρα εκτός Ευρώπης (που δεν το νομίζω) τότε σίγουρα θα περάσει απο τελωνείο και θα επιβαρυνθείς με κάποιο (μικρο μαλλον) κοστος. Νομιζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους στείλεις ένα email για να το ξεκαθαρίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 αν πάλι στο στείλουν από χώρα εκτός Ευρώπης (που δεν το νομίζω) τότε σίγουρα θα περάσει απο τελωνείο και θα επιβαρυνθείς με κάποιο (μικρο μαλλον) κοστος.Για μικρή αναγραφόμενη αξία στο δέμα, δεν πληρώνει ούτε τελωνείο.Αλλά όπως λέει και ο haya, στείλε ένα mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 αυτό που λες ξέρω ότι ισχύει σίγουρα για τα ταχυδρομεία (βέβαια και για μεγάλης αξίας δέματα που έχω πάρει το max που έχω πληρώσει ειναι 3€)..για τις courrier ομως ισχύει το ίδιο; γιατι απ'ότι έχω καταλάβει και από προσωπική εμπειρία και από όσα διαβάζω και ακούω δεν αφήνουν ποτέ κάποια ευκαιρία για εκτελωνισμό να περάσει ανεκμετάλλευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Μάρτιος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 ty για τις απαντησεις σας,εστειλα mail στην corsair και για την ιστορια και οποιος αλλος εχει απορια ιδου η απαντηση μικρη και περιεκτικη Yes that would be the only fee, and the shipment will come from Netherlands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 έπεσα μέσα για την Ολλανδία έτσι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2010 Φίλε, σου ήρθε το bracket ή όχι ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Απρίλιος 3, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2010 24 εγινε η παραγγελια,31 εφτασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.