Jump to content

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ

Aristidis

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές, οι καλύτερες ευχές για το 2004 με υγεία, ευτυχία και χαρά, και ότι αγαπάτε να το αποκτήσετε το συντομότερο!

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και επειδή έρχονται και δύσκολοι καιροί πιο αγωνιστικά από ποτέ.

Τις θερμοτερες ευχες και απο μενα για Καλα Χριστουγεννα κι ενα "ανωδυνο" και ευτυχισμενο 2004.

Ελπιζω ολοι να αποκτησετε αυτα που επιθυμειτε.

Εγω μαλλον δεν προκειται να αποκτησω αυτο που θελω........:( :( :(

post-51-1416070685,7041_thumb.jpeg

καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ. αντε παιδια και ολη να βτασουμε εκει που θελουμε. και πρεπει.

καλη καρδια και αγαπη.

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια καλά έχοντας πάντα δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας σέβονται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σε ολους τους φιλους και της οικογενιες τους να περασουν της πιο ομορφες μερες του χρονου με ΑΓΑΠΗ και πανω απ ολα ΥΓΕΙΑ.

:flower:

Χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολα και επιτυχια σε ολους σε οτι κανουν :D Και λιγο ελεος με τις ευχες σας καποιοι.Πειτε και κατι διαφορετικο απο ευχες για pc parts...Εγω θελω στην παρουσα κανενα αμαξακι (οχι σαν του ζαχου και λιγοτερο γαμηστερο μου κανει)

χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές... κυρίως υγεία σε όλους θα ευχηθώ (και όχι έποξ και dvd-r... :confused::blink: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.