sakis21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παρήγγειλα τον intel i5 750 ο οποίος είναι socket 1156. Θέλω να πάρω και μια ψύκτρα για να του βάλω. Ένας φίλος μου πρότεινε αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1284C-Achilles-CAC-SXHH4-U03.htmΒλέπω όμως ότι είναι socket 775. Θα κάνει και για τον δικό μου επεξεργαστή ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο.Εννοείται ότι είναι δεκτή οποιαδήποτε πρότασή σας. Με ενδιαφέρει να είναι καλή και αθόρυβη και να μην ξεπερνά το κόστος αυτής που ανέφερα.Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Συνήθως οι ψύκτρες για s1156 (και για οποιοδήποτε socket γενικότερα) αναγράφονται στα specs. Εφόσον η συγκεκριμένη δεν λέει τίποτε για 1156, δεν σου κάνει. Βέβαια, ρίξε και μια ματιά στο site του κατασκευαστή, γιατί κάποιες φορές τα μαγαζιά κάνουν κακές αντιγραφές των specs.Μπορεί επίσης κάποια ψύκτρα που εκδόθηκε για s775 να μπορεί να τοποθετηθεί και σε s1366 ή s1156 με την χρήση κατάλληλου αντάπτορα (retension module). Και αυτό βέβαια πάλι φαίνεται στα specs.Τώρα η συγκεκριμένη ψύκτρα δεν είναι και ότι καλύτερο, καθώς δεν έχει και τις καλύτερες επιδόσεις. Στο forum έχουν γενικώς προταθεί καλύτερες, οπότε κάνε μια αναζήτηση ή περίμενε να σου προτείνουν. Πάντως, εάν χρειαστεί, διέθεσε κάποια χρήματα παραπάνω, καθώς η ψύκτρα της cpu είναι από τα σπουδαιότερα components του υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Scythe Mugen 2 rev. B Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancho Μάρτιος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παρήγγειλα τον intel i5 750 ο οποίος είναι socket 1156. Θέλω να πάρω και μια ψύκτρα για να του βάλω. Ένας φίλος μου πρότεινε αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1284C-Achilles-CAC-SXHH4-U03.htmΒλέπω όμως ότι είναι socket 775. Θα κάνει και για τον δικό μου επεξεργαστή ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο.Εννοείται ότι είναι δεκτή οποιαδήποτε πρότασή σας. Με ενδιαφέρει να είναι καλή και αθόρυβη και να μην ξεπερνά το κόστος αυτής που ανέφερα.Σας ευχαριστώ.Δεν είναι ούτε η καλύτερη, ούτε η πιο αθόρυβη της κατηγορίας της, χωρίς ωστόσο να είναι και κάτω του μέσου όρου.Θα συμφωνήσω με τον qbiefox και θα σου πρότεινα και εγώ την mugen, σε αυτή την κατηγορίας τιμής.Αν πάλι θέλεις κάτι ακόμη πιο φθηνό κοίτα και την Coolermaster Hyper 212 Plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.