saaakiss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2010 Έχω την Asus P5Q3. Θέλω να κάνω μια ερώτηση για την θερμοκρασία:Όταν ανοίγω το pc μου η θερμοκρασία της είναι 32 βαθμούς, μετά απο ένα μισάωρο φτάνει τους 39.Ωστόσο, ακόμα και μετά απο 24 ώρες χρήσης ανεβαίνει το πολύ 2 βαθμούς ακόμα δηλ. φτάνει τους 40-41.Σε καταστάσεις full load,(π.χ. διάφορα stability tests) μπορεί να φτάσει μέχρι 43-45 βαθμούς.Είναι πρόβλημα το οτι σε κατάσταση idle έχω σίγουρα απο 39-41 βαθμούς??Ποιά θα πρέπει να είναι η θερμοκρασία σε κατάσταση idle και ποιά σε load??Βάζοντας δυνατότερα case fans θα δω διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 αυτες οι θερμοκρασιες ειναι απο cpu? mb? vga? απο που? και με ποιο προγραμμα τα βλεπεις? παντως απ'οπου κι αν ειναι ειναι μια χαρα! ουτε ανεμηστηρακι αλλο θες, ουτε τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ambos Μάρτιος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Ηελλο μια χαρά θερμοκρασίες έχεις τι λες τώρα ούτε να ασχοληθείς με άλλους fans! Εκτός αν κάνουν πολύ θόρυβο!Τι σκοπό έχεις να τo φτάσεις σε θερμοκρασίες δωματίου??? :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionysis Μάρτιος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2010 η θερμοκρασίες είναι τζάμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2010 Αν οι θερμοκρασίες είναι της cpu, τότε είναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.