Jump to content

ποιά απ' τις δύο οθόνες συστήνετε?

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε.

Απ' αυτή την οθόνη και απ' αυτή, ποιά απ' τις δύο συστήνετε;

Να σας δώσω και το κριτήριο:Να πειράζει η οθόνη όσο γίνεται λιγότερο στα μάτια. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω με λεπτομέρεια τις εικόνες, να παίζω παιχνίδια, να βλέπω βίντεο κλπ.

Απλή χρήση θα κάνω και θέλω όσο γίνεται λιγότερο κακό στα μάτια.

Αναφέρω ότι δε θέλω τη 19" και πιστεύω ότι η τεχνολογία wide είναι ό,τι χειρότερο έχει κατασκευαστεί στο χώρο των οθονών.

Μου κάνει ακόμα και 17". Απλά, νομίζω ότι είναι δύσκολο σήμερα να βρεις 17" και μη-wide.

Έχετε να προτείνετε

α. ΜΗ-wide

b. 17" και αν δε βρούμε μία 19" που να κάνει όσο λιγότερο κακό στα μάτια και

γ. Έως €150,00;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Για μη wide μάλον αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-19-L1942S-SF.htm. Τώρα ανάμεσα στις δύο που λές σίγουρα τη samsung λόγω μικρότερου κόκου. Τώρα στα 100 euros κοντά που λες θα έπαιρνα αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2043S-PF-TFT-Monitor-20-W2043S-PF.htm. Όσο για 17" θα βρείς στο εν λόγω κατάστημα.

Ποιος σου ειπε οτι οι wide πειραζουν τα ματια βασικα?

Για desktop χρηση θα ελεγα οι 20-21' ειναι η ιδανικη λυση για να μη ξεστραβωνεσαι, οι wide ειναι ποιο ξεκουραστες στο ματι γιατι η ανθρωπινη οραση ειναι περιφεριακη (wide αν θες).

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2043T-PF-TFT-Monitor-20-inch.htm

Εχω μια στο γραφειο, για τα λεφτα της φοβερη :)

Θα συμφωνήσω για τις wide. Τώρα έχει να κάνει με το γούστο σου και το budget σου. it's up to you.

Χαίρετε.

Απ' αυτή την οθόνη και απ' αυτή, ποιά απ' τις δύο συστήνετε;

Να σας δώσω και το κριτήριο:Να πειράζει η οθόνη όσο γίνεται λιγότερο στα μάτια. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω με λεπτομέρεια τις εικόνες, να παίζω παιχνίδια, να βλέπω βίντεο κλπ.

Απλή χρήση θα κάνω και θέλω όσο γίνεται λιγότερο κακό στα μάτια.

Αναφέρω ότι δε θέλω τη 19" και πιστεύω ότι η τεχνολογία wide είναι ό,τι χειρότερο έχει κατασκευαστεί στο χώρο των οθονών.

Μου κάνει ακόμα και 17". Απλά, νομίζω ότι είναι δύσκολο σήμερα να βρεις 17" και μη-wide.

Έχετε να προτείνετε

α. ΜΗ-wide

b. 17" και αν δε βρούμε μία 19" που να κάνει όσο λιγότερο κακό στα μάτια και

γ. Έως €150,00;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Ε λυπάμαι αλλά όταν βλέπω τέτοια ποστς τρελαίνομαι. Και μου κάνει εντύπωση όταν πέφτει βρίσιμο σε άλλα θέματα και εδώ ακόμη επικρατεί σιγή...

Κακό στα μάτια ? Πάνε αυτές οι έποχες προ δεκαετίας. Θες μήπως και ένα φίλτρο; Από εκείνα τα μπλέ που βάζαμε μπροστά από τους 486...

Μήπως εννοείς ξεκούραστη? Άσχετα μεταξύ τους

Πίστευε ότι θες, προφανώς δεν έχεις ιδέα από βασική ανατομία. Μια wide οθόνη κουράζει ελάχιστα τα μάτια καθώς βολεύεται ο αυχένας. Δεν έχεις πληροφορία προς τα πάνω που είναι και αφύσικο, αλλά μόνο μέχρι εκεί που βλέπει έτσι κι αλλιώς το μάτι σου.

Ορίστε και ορίστε

Με ένα απλό search.

:wall:

καταρχας!το ανθρωπινο οπτικο πεδιο ειναι μακροστενο.ετσι και οι wide οθονες καθονται καλυτερα στο ματι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.