Jump to content

WirRar Benchmark

Recommended Posts

"Ενα χαλαρο στα καθημερινα μου με τα παντα να τρεχουν απο πισω" (ΤΜ) bananabanana

Ειμαστε στη δουλεια με ενα συναδελφο και σημερα εχει την πρωτη του επαφη με dry ice :) Αντε κανω και recruiting νεα μελη This is Sparta

post-4-1414343222,5291_thumb.jpg

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply
"Ενα χαλαρο στα καθημερινα μου με τα παντα να τρεχουν απο πισω" (ΤΜ) bananabanana

Ειμαστε στη δουλεια με ενα συναδελφο και σημερα εχει την πρωτη του επαφη με dry ice :) Αντε κανω και recruiting νεα μελη This is Sparta

xaxaxaxax

Σολων Way ε?Δωσε ρευμα ραααα??banana

1.65Vcore - 1.4 VTT Εδινα για τα 610 FSB...

Αντε καψτον να γουσταρουμε...:D

sakiii ποσο ρευμα στις μνημες ρααα?

αραγε ποσο ρευμα ειναι safe σε 2.2v rated μνημες ? 2.3 ας πουμε ?

2.2 ειναι.

παιζει να κατεβαινει κι ολας, αλλα δεν το εψαξα γιατι βαρεθηκα, απο το πρωι τρεχω memtest :p

οπως τα ειπε ο Γιωργος ειναι τα πραγματα. 2.3 δεν χρειαζονται. οσο παει με 2.2 παει και με 2.3. τουλαχιστον αυτο συμβαινει στις δικιες μου.

• 1 month later...

SCORE 2677

Q6600 3900MHZ

ASUS P5K3 DELUXE

CELLSHOCK 1740 7-6-6-18

Με προβληματιζει λιγο γιατι ειχα τρεξει ενα παλιοτερα στα 3,6 και μου εβγαλε 2665. Απλα οι μνημες ετρεχαν στα 1800 με τα ιδια timings. Γιατι τοση λιγη διαφορα?

post-1600-1414343245,3086_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.