Jump to content

WirRar Benchmark

Recommended Posts

Προσπαθώντας να κάνω ένα καλό σκοράκι στο WinRAR έβαλα τον Q6600 στα 444x9 (3996MHz) και τις μνήμες στα 1111MHz.

Αυτό που παρατήρησα και μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι στις παραπάνω συχνότητες, κάνω 2.240, μόλις ~100kb/s παραπάνω απ'όσα στα 3GHz με τις μνήμες στην ίδια συχνότητα (1111ΜHz) αλλά προφανώς με διαφορετικό διαιρέτη.

Παίζει όντως τόσο μεγάλο ρόλο ο διαιρέτης στην απόδοση του συστήματος;:confused:

c9dhzfx6ljby2lf969yc_thumb.jpg v7bvf3pdepw3ope0e7ev_thumb.jpg

• 2 months later...
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply
  • 3 months later...

i know i know έτσι το είπα γιατί μου έλεγε ο Σάκης να το ψάξουμε για μνήμες και rar σήμερα :p πολύ θα ήθελα να τρέξω σε XP να δω και εγώ πως πάει αλλά δεν έχω χρόνο ούτε να τρέξω ούτε να βάλω xp έχω κάνει το νετάδικο σπίτι μου πια banana

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
vista και εδώ :p

Εχω την εντυπωση οτι εισαι παρα πολυ χαμηλα ακομα και για Vista.

Ο επεξεργαστης σου εχει 2πλασια cache, εχεις σχεδον 600ΜΗz επανω απο μενα και το winRAR δειχνει 70ΜΒ/s παραπανω, ασυμμετρο για τις διαφορες που εχουμε.

:p σωστά την έχεις την εντύπωση θέλει φορματ το κακόμοιρο σέρνονται όλα,

αλλά βαριέμαι γιατί παίζω το farcry με πολύ ζόρι σαν να είχα FX5200 φάση και δεν έχω χρόνο να κάτσω :) και θέλω να πάρω δίσκους πρώτα αλλά τώρα δεν έχω λεφτά

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.