Jump to content

ποια ΜΗΤΡΙΚΗ να παρω??HELP!!!!

overclocked

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από icy20 [24-12-2003 και 19:14]

Δεν πηρα εγω τετοιο πραγμα αν εννοεις εμενα τζιμ...Ποιος στο ειπε αυτο...

εεεε οποιος εχει την μιγα μιγιαζετε!!!

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Η lanparty ultra B είναι πιο overclockable από την Α;

Η φωτογραφία που είδα της Β με αποθάρρυνε αρκετά πάντως...

..πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σχεδιασμό σε nforce2 μητρική.

http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/LP%20NFII%20ULTRA%20B%20b.jpg

post-230-1416070686,2447_thumb.jpg

Ουτε εγω τον ποιανω πουθενα. Κατ'αρχην απο ποτε μπορουμε με τις γνωσεις μας και μονο (σε ολους αναφερομαι) να κρινουμε αν ο σχεδιασμος μιας μητρικης ειναι καλος ή οχι. Το οτι καποιες εταιριες ακολουθουσαν καποια στανταρ, αυτο γιατι δεν το λαμβανουμε υπ'οψιν. Και εκτος αυτου γιατι το διαφορετικο πρεπει παντα να ειναι χειροτερο?

Δηλαδη κρινουμε μια μητρικη απο τον σχεδιασμο της? Ηρεμηστε λιγο ρε παιδια. Δηλαδη στην συγκεριμενη περιπτωση που ειναι το προβλημα με τα IDE, την τροφοδοσια και τις θεσεις IDE? Να υποθεσω δηλαδη οτι η ABIT ή η EPOX τα εχουν σε καλυτερες θεσεις? και αν ναι, τι σας κανει να το πιστευεται αυτο?

ναι ας μου το εξηγησει κ εμενα καποιος αυτο το πραγμα περι LAYOUT...ελεος το πιο χαζο comment που ακουστηκε...Η μητρικη αυτη ειναι καλυτερη κ απο ABIT κ απο EPOX και απο ASUS στο 99% των χαρακτηριστικων...το μονο μειονεκτιμα ας πουμε,σε σχεση με τις δυο πρωτες προαναφερθεντες ειναι οτι παει μονο μεχρι 2βολτ στον επεξεργαστη...εξτρας εχει τα καλυτερα απο ολες,οβερκλοκινγκ κορυφη..εμφανιση τρομερη.

Οχι δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες..η πρωτη δεν ηταν τοσο καλη σε οβερκλοκ κ δεν εφτανε το fsb της Β.Μεγαλο ατου της Β ειναι οτι εχει τρυπες στο σοκετ ενω η Α οχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.