overclocked Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2003 Γεια σας παιδια!!λεω να κανω μια αλλαγη Hardware!!ειμαι μεταξυ ABIT NF7-S V.2 KAI EPOX 8RDA3+ V.2ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη για overclocking!!! η epox υποστηριζει οτι και η abit σε θεματα ρευματος?? vdd vcore ktlp...??? επισης εχω αλλη μια ερωτηση!! τωρα εχω μια 512 kingstone 333 αν βαλω πανω μια 400αρα για dual channel θα εχω προβλημα??μαλλον ναι ε??θα πρεπει να βαλω αλλη μια 333οποτε πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να βαλω 2χ 256 ddr kingstone στα 400??(αντι για να εχω 1gb αλλα με μια 333 και μια 400,για overclocking μιλαω ποιο πολυ!!)επισης ειδα και αυτες DDR CORSAIR VALUE 400 MHZ CL 2.5 ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ??ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ KINGSTONE??ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??ΟΧΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΝΗΜΕς ΟΜΩς!!ΑΠΟ ΜΗΤΡΙΚΗ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 23, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τα κατεστημένα, θα πρότεινα την DFI LanParty NFII ULTRAB. Πολύ γρήγορη, πολύ όμορφη και αρκετά overclockable! Aπλά πρέπει να χωνέψεις λίγο ότι υπάρχουν κι άλλες καλές μητρικές εκτός από asus/epox/abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 23, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 OX MH MOY BAZEIS ΔΥΣΚΟΛΑ!!ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΨΥΛΟΜΟΥΦΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ!!ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ!!!ΛΟΛ!! ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 23, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Αρχική απάντηση από DJD Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τα κατεστημένα, θα πρότεινα την DFI LanParty NFII ULTRAB. Πολύ γρήγορη, πολύ όμορφη και αρκετά overclockable! Aπλά πρέπει να χωνέψεις λίγο ότι υπάρχουν κι άλλες καλές μητρικές εκτός από asus/epox/abit Οχι απλως αρκετα overclockable αλλα The most overclockable.Η καλυτερη μητρικη για socket A που εχει κυκλοφορησει κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 23, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Αρχική απάντηση από unstoppable [23-12-2003 και 13:43] Οχι απλως αρκετα overclockable αλλα The most overclockable.Η καλυτερη μητρικη για socket A που εχει κυκλοφορησει κατα την γνωμη μου. Συμφωνω απολυτα με τους DJD και unstoppable και εγω αυτην εψαχνα εδω και καιρο για το δευτερο μηχανημα μου αλλα δεν τα καταφερα να την βρω εδω και απο εξω πηγαινε πολυ!!!Ετσι την προηγουμενη βδομαδα εκανα μια βολτα απο το Η@c και μολις ειχαν φερει ολοκαινουρια Epox 8RDA3+ v2.1 με ανεμηστηρι στο northbridge ψυκτρα στο South και η εκπληξη ηταν τα voltage:D vcore max 2.25v chipset max 2.0v kai vdimm max 2.9v !!! Αυτη την στιγμη τρεχει με τον 1800+ DLT3C και 2x512 3200 (1xTwinMos +1x Winbond BH-5) 230χ10 με vcore 1.750v vddq 1.8v !!! To max που επιασα σε fsb ειναι 245 με vddq 1.8v χωρι καμια δυσκολια απο πλευρα της μητρηκης!!!Πιστευω οτι με λιγο ρευμα στο cpu kai sto chipset ανετα πιανει 250-255fsb !!!!Αυτα απο την προσωπικη μου εμπειρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 23, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Αρχική απάντηση από DJD Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τα κατεστημένα, θα πρότεινα την DFI LanParty NFII ULTRAB. Πολύ γρήγορη, πολύ όμορφη και αρκετά overclockable! Aπλά πρέπει να χωνέψεις λίγο ότι υπάρχουν κι άλλες καλές μητρικές εκτός από asus/epox/abit θα συμφωνήσω με τον Κωστα και εγω στο οτι καποια στιγμή πρέπει να κοιτάς και κάτι διαφορετικό Για την συγκεκριμένη μητρικη απο τι εχω δει απο τα λινκ που μου εδωσε ο lowrider( ο οποίος ξερει πολλα για αυτήν και θα ηταν καλο να τον ρωτήσεις ) ειναι παρα πολύ καλή και αν δεν κάνω λάθος εχει τρυπες γύρω απο το σοκετ για στερέωση waterblock Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 23, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 ααα....ρε παιδια ξερετε ποιος φερνει εδω τα DFI εκτος απο τον Πουλιαδη!???? Γιατι τουλαχιστον πριν κανα μηνα εφερνε μονο για P4 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 23, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Tα φέρνει και η quest τα DFI.. αλλά δυστυχώς τα LanParty ΔΕΝ τα φέρνει.. στο εξωτερικό μόνο θα τα βρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 23, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Mg Manager εχει ορισμενα DFI....μηπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 23, 2003 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 UPDATE: ΒΡΕΘΗΚΑΝ DFI LANPARTY B REVISIONS ΣΤΟ RAM-SHOP ΚΑΙ ΣΤΗΝ COSMODATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 23, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Αρχική απάντηση από DJD [23-12-2003 και 15:33] UPDATE: ΒΡΕΘΗΚΑΝ DFI LANPARTY B REVISIONS ΣΤΟ RAM-SHOP ΚΑΙ ΣΤΗΝ COSMODATA! Tιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 23, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Tιμή μόνο για την Canterwood ξέρω, 174 τελική από Ram-Shop! ΤΕΛΕΙΑ η τιμή αν σκεφτείς ότι στο newegg έχει 179$!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 23, 2003 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 xmmm με βλεπω να περνω τελικα την epox!!!!!δε πιστευω να εχω προβλημα με το waterblock ee????για abit δεν εχετε να πειτε τιποτε???ακουσα οτι χαλανε ευκολα!!ισχυει????μπορει δηλαδη να μου μεινει στο χερι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 23, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Overclocked με την DFI βαδιζεις στα σιγουρα!!Το μονο κακο της ειναι οτι εχει ΜΟΝΟ 2βολτ για vcore...ram 3,3volt!!! chipset max 2v αν δεν κανω λαθος...εχω δει τα πιο τρελα fsb sync σε αυτη τη μητρικη...μιλαμε για χαλαρα πανω απο 250.Εγω την LANPARTY NFII REVB την βρισκω με 200,ταχυδρομικα μεσα για να μουρθει στο σπιτι μου στην ιταλια.Για την ΝF7 k AN7 θα σε συμβουλευα να μεινεις μακρυα...η epox αρκετα καλη,αλλα τα xtras κ το look της DFI δεν τα εχει.βεβαια αυτα ειναι γουστα!Παντως εγω στα μεσα ιανουαριου που επιστρεφω ιταλια θα την παρω κ θα σου πω εντυπωσεις.Επισης εχει σιγουρα τρυπες γυρω απο το σοκετ,φτανει να ειναι η REV B.Την EPOX προσωπικα θα την απεφευγα λογο μιας ασχημης εμπειριας που ειχα με μια 8RDA3+...πρωτη μερα λειτουργιας νεου υπολογιστη,μετα απο 2-3 φλασαρισματα του bios...BIOS CORRUPTION...εγω στην δικη μου A7N8X DELUXE εχω φλασαρει 100αδες φορες κ ποτε δεν μου εκανε τετοιο προβλημα...καπου καπου στεναχωριεμαι που θα την αλλαξω την καημενουλα χεχε!αλλα τι να κανω που δεν τραβαει στο οβερκλοκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 23, 2003 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!EPOX KAI ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ!!!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ!!ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ EPOX ΠΑΛΙ!!ΑΠΟ ΜΝΗΜΕς ΟΜΩς???ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!ΜΑΛΛΟΝ 400αρες kingstoneτο dual channel βοηθαει καθολου στο Overclocking??η το κανει χειροτερο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 23, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Ξανασκέψου την DFI.. μη κολλάς σε εταιρείες OverclockingOverclocking on this board is the best I have ever seen. Period. While the BIOS shipped with the board was a bit unstable, the latest BIOS (downloadable from DFI's website), made this board solid a overclocker. Using Corsair PC4000 memory and a AMD Athlon 1700+, I was able to get the CPU to 2250 MHZ stable with a FSB of 250 and a multiplier of 9. I was also able to get the CPU to 2400 MHZ with Corsair PC3500 @ 200 x 12. Now I won't tell you how great this is... screw it... I have fallen in love with this board! Source: http://www.thetechlounge.com/review.php?directory=dfi_lanparty_nf2ultra&page=9 ConclusionMorry's Thoughts: This board really impressed me, especially due to the fact that it was designed by DFI. Ive had a few other DFI boards, but theyve always been stable, OEM type boards that were nearly impossible to overclock. This board begs to be overclocked. I really had no problems with this board, with the exception of some system instability that was quickly cured with a BIOS update. Once the new BIOS was applied and I switched my RAM to use DIMM slots 2/3 instead of 1/3, the system was stable as a rock. Layout wise, the only problem area is the tight fit between the CPU HSF and a case fan when using an overly tall CPU HSF unit. This is due to the CPU socket placement in close proximity to the rear panel. All in all, a great board and one I would definitely recommend if you are in the market for an AthlonXP board. DFI looks to be gunning for the big boys, so ABIT and ASUS may want to keep an eye out Source: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTU4LDc= Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 23, 2003 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 καλο!!! αλλα και οι corsair καλες ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 23, 2003 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 DFI...κ τα σπαει!!Χεχε..αν εχεις λιγη υπομονη,περιμενε μεχρι τελος ιανουαριου περιπου που θα την εχω τεσταρει να σου πω απο πρωτο χερι...ισως να παρεις αλλη μητρικη κ να το μετανοιωσεις,για αυτο στο λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 23, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Την Dfi Την εχει δοκιμασει κανεις σας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 24, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 overclocked επειδη το εχω και το Epox 8rda3+ v2.1 και το NF7-S v2.0 πανε και τα δυο εξισου καλα ...με το epox να δειχει μια υπεροχη ...250fsb για πλακα ενω το nf7-s θελει vddq mod (chipset) για να πιασει τα 250 !!!! Παντως θα σου ελεγα να παρεις το DFI NFII LanParty γιατι εχει πολυ καλο εξοπλισμο και απο overclock τα παει θαυμασια εχει και τον ΗPT374 που ειναι raid 0-1-1,5 (πολυ καλη φαση)και το χρωματακι του ειναι απιστευτο .....ας δωσουμε μια ευκαιρια και σε αλλους κατασκευαστες ...και ας μην εχουν το ονομα των γνωστων !!!!! Δες και ενα review για να ψηθεις http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-lanparty.html Suedehead με τρελανες τωρα .....τι μου το εδειξες αυτο http://www.mgmanager.gr/reply.asp?action=search ξερεις ποσο καιρο την ψαχνω!!! Θα με κανεις να παω να την παρω ετσι απλως για να μου να δω πως τα παει !!!!! πωλειται Epox 8rda3+ v2.1 10 ημερών .....χεχεχεχε :D (πλακα κανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.