Artist_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2010 Έχω το modem Linksys wag200G το οποίο έχει μόνο μία επιλογή για ddns ( dyndns.org ή tzo.com)Το ίδιο και το bautec, μόνο μία επιλογή.Θέλω να περάσω παραπάνω από μία σύνδεση dyndns και να δουλεύουν ταυτόχρονα. Σε παλιό USR9107A υπάρχει αυτή η επιλογή αλλά δεν υπάρχει πουθενά το modem αυτό.Προτείνετε μου ένα σε λογική τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Δεν μπορεις να κανεις multiple dns hosts στο dyndns ας πουμε?Για το WAG200 υπαρχουν καποια modded Firm..που ισως κανουν αυτο που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάρτιος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Δες εδώ, μόνο ένα την φορά πέρνει και εγώ θέλω να πάρω άλλο καινούργιο modem για να περάσω πολλούς κωδικούς dyndns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Το ξερω τι κανει..το εχω το Router.Και απο οτι θυμαμαι..(100%) κανοντας multiple Hosts στο Dyndns..ολα ακουγαν στην ιδια IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Αυτο δεν σου κανει ?http://www.dyndns.com/support/clients/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάρτιος 2, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Ευχαριστώ παιδιά, θα διαβάσω το λινκ και θα κάνω multiple Hosts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.