BloodMage Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2010 έχω δυο (αργότερα ίσως και τρία) pc σε lan. κάθε pc έχει τρεις σκληρούς πάνω.....το ένα pc είναι σαν να λέγαμε το κεντρικό pc και θέλω ότι έχει αυτό το pc στους σκληρούς του (εκτός από αυτόν π έχει μέσα τα windows) να πηγαίνουν και στο άλλο pc που είναι στο λαν!! αυτόματα real time αν γινετε. και ότι αλλαγές γίνονται στο κεντρικό pc να γίνετε ταυτόχρονα και στο άλλο.........υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά?αν όχι υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο?Edit χρισιμοποιω win7 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 2, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 ουδείς? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 (DeltaCopy ή cwRsync ή SyncToy) + Scheduler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 2, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 δεν είναι αυτό ακριβός που θέλω αλλά νομίζω πως θα βολευτώ προς το παρόν με το synctoy μέχρι να βρω κάτι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.