Jump to content

Guys χρειάζομαι βοηθεια με Athlon 64 3000+

sokratis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sokratis [24-01-2004 και 22:55]

...Πράγματι η λύση της MSI είναι ψιλομάπα άλλα, τι να κάνουμε...

Βρε παλικαρι μου, στο πρωτο σου ποστ ζητας και ξαναζητας αποψεις απο τους υπολοιπους, σχετικα με σταθερη μητρικη κλπ. και εχω μετρησει τουλαχιστον 9 απαντησεις αποθαρρυντικες προς την MSI K8T. Δηλαδη αν ειχες ηδη καταληξει _γιατι_ μας ρωτουσες και "βιαστειτε" και "αυριο παραγγελνω" και "πειτε καμια σταθερη" και κουραφεξαλα;

Ενας απο τους λογους που υπαρχει αυτο το φορουμ ειναι, να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας ετσι ωστε να αποφευγουμε τις πολλαπλες μλκιες. Τρομερα ενοχλητικη καταληξη... Μην παραξενευτεις αν στο επομενο σου προβλημα δε σου απαντησει κανεις... :getlost: :wassat: :(

• 2 weeks later...

Λοιπον επειδη και εγω μαλλον παω για A64 μες την βδομαδα,πιστευετε οτι πρεπει να επιλεξω shuttle μητρικη.Γιατι σαν ονομα δε μου λεει και πολλα.Να υπενθιμισω οτι έχω radeon καρτα γραφικων οποτε πόσο μαχ agp για να μην την παρω στο χερι(δεν εχω και εγυηση κιολας) ακουσα κάπου 75.Grace ζητω την βοηθεια σου λογω εμπειριαs.44 ebdomada κοματι 3200 α64 single ειναι καλος απο oc?

Αρχική απάντηση από Helly

Λοιπον επειδη και εγω μαλλον παω για A64 μες την βδομαδα,πιστευετε οτι πρεπει να επιλεξω shuttle μητρικη.Γιατι σαν ονομα δε μου λεει και πολλα.Να υπενθιμισω οτι έχω radeon καρτα γραφικων οποτε πόσο μαχ agp για να μην την παρω στο χερι(δεν εχω και εγυηση κιολας) ακουσα κάπου 75.Grace ζητω την βοηθεια σου λογω εμπειριαs.44 ebdomada κοματι 3200 α64 single ειναι καλος απο oc?

Για παρόμοιο setup ετοιμάζομαι και εγώ... για nf3 shuttle, δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για το agp, διότι κλειδώνει.... μόνο το pci θα πρέπει να σε απασχολήσει, μιας και ισχύει το fsb/6=pci(φήμες λένε και για /7, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί).

Root apo steppings χω ακουσει οσο ποιο καινουριο τοσο καλύτερα.Απο ποια βδομαδα και μετα ειναι οκ διοτι ειχα ακουσει τα πρωτα κομματια 3200 δε περναγαν ουτε καν τα 2200.Μην παρω κανενα παλιο πατατα 3200 και ψάχνομαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.