kallileo Ιανουάριος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Δε πειραζει απο οτι λεγεται μεχρι 3700+ θα βγει.Οποτε παλι πανω απο σοκετ 478 είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Ιανουάριος 24, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 τι ενοείς με το 478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 24, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Εννοω πανω απο Pentium 4. Θα τον ψιλοκαβαλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 26, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από sokratis [24-01-2004 και 22:55] ...Πράγματι η λύση της MSI είναι ψιλομάπα άλλα, τι να κάνουμε... Βρε παλικαρι μου, στο πρωτο σου ποστ ζητας και ξαναζητας αποψεις απο τους υπολοιπους, σχετικα με σταθερη μητρικη κλπ. και εχω μετρησει τουλαχιστον 9 απαντησεις αποθαρρυντικες προς την MSI K8T. Δηλαδη αν ειχες ηδη καταληξει _γιατι_ μας ρωτουσες και "βιαστειτε" και "αυριο παραγγελνω" και "πειτε καμια σταθερη" και κουραφεξαλα; Ενας απο τους λογους που υπαρχει αυτο το φορουμ ειναι, να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας ετσι ωστε να αποφευγουμε τις πολλαπλες μλκιες. Τρομερα ενοχλητικη καταληξη... Μην παραξενευτεις αν στο επομενο σου προβλημα δε σου απαντησει κανεις... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 26, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2004 Ολοι την παταγαμε ετσι στην αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 8, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Λοιπον επειδη και εγω μαλλον παω για A64 μες την βδομαδα,πιστευετε οτι πρεπει να επιλεξω shuttle μητρικη.Γιατι σαν ονομα δε μου λεει και πολλα.Να υπενθιμισω οτι έχω radeon καρτα γραφικων οποτε πόσο μαχ agp για να μην την παρω στο χερι(δεν εχω και εγυηση κιολας) ακουσα κάπου 75.Grace ζητω την βοηθεια σου λογω εμπειριαs.44 ebdomada κοματι 3200 α64 single ειναι καλος απο oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Helly Λοιπον επειδη και εγω μαλλον παω για A64 μες την βδομαδα,πιστευετε οτι πρεπει να επιλεξω shuttle μητρικη.Γιατι σαν ονομα δε μου λεει και πολλα.Να υπενθιμισω οτι έχω radeon καρτα γραφικων οποτε πόσο μαχ agp για να μην την παρω στο χερι(δεν εχω και εγυηση κιολας) ακουσα κάπου 75.Grace ζητω την βοηθεια σου λογω εμπειριαs.44 ebdomada κοματι 3200 α64 single ειναι καλος απο oc? Για παρόμοιο setup ετοιμάζομαι και εγώ... για nf3 shuttle, δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για το agp, διότι κλειδώνει.... μόνο το pci θα πρέπει να σε απασχολήσει, μιας και ισχύει το fsb/6=pci(φήμες λένε και για /7, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 8, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Root apo steppings χω ακουσει οσο ποιο καινουριο τοσο καλύτερα.Απο ποια βδομαδα και μετα ειναι οκ διοτι ειχα ακουσει τα πρωτα κομματια 3200 δε περναγαν ουτε καν τα 2200.Μην παρω κανενα παλιο πατατα 3200 και ψάχνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 11, 2004 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Χμ, από steppings να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω, μιας και δεν έχω την ευχέρια να διαλέξω...Αν θες ρίξε μία ματιά εδώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.