zz13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2010 Παιδιά πρόβλημα , έχω την asus p4p800 intel pentium 4 , 3200 mhz , pentium r 4 cpu 3,20 ghz , bios ami , northbridge intel springdale - G i865 G και southbridge intel 82801 EB ICH5 . To πρόβλημά είναι ότι δεν έχω ήχο αφού του έκανα format . Eγκαθιστώ την Realtek ac ' 97 audio αλλά ήχο δεν έχω :sick: , Παιδιά τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ πολύ !! :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Μάρτιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 έχεις εγκαταστήσει τα drivers της κάρτας ήχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Ναι τους έχω εγκαταστήσει αλλά ήχο δεν έχω . Τι να κάνω ; Είμαι 3 ώρες και δεν μπορώ να βρω άκρη . :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Μάρτιος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 βασικά αυτό φταίει,κάνε browse το cd εγκαταστασης της μητρικης και ότι έχει σχέση με τον ήχο(δεν ξέρω την μάρκα γιαυτό) και εγκατεστισέτο..αλλιώς πήγαινε πίνακας ελέγχου-σύστημα απο αριστερά ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους-υλικό-διαχείρηση συσκευών και ότι σου έχει με ένα κίτρινο θαυμαστικό κάνε κλικ και κάνε εγκατάσταση τους drivers απ το cd...(για vista παντα αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 βρε μπας και έχεις απενεργοποίησει κατά λάθος την κάρτα ήχου από το bios; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 2, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 mhche , Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά cd της motherboard δεν έχω και ψάχνω στο google για να τους βρώ . Δεν τους έχω βρει ακόμα ! Τι να κάνω ( xp κάνω εγκατάσταση ) ; :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 2, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 βρε μπας και έχεις απενεργοποίησει κατά λάθος την κάρτα ήχου από το bios; Δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios αλλά επειδή διάβασα στο internet γι ' αυτό που λες που λέει για την κάρτα ήχου στο bios ; Συγγνώμη αν σας κουράζω αλλά είμαι μια μέρα και δεν μπορώ να βρω άκρη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Μάρτιος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 http://www.asus.gr/Search.aspx?SearchKey=p4p800δες ποία είναι η μητρική σου και κατέβασε τους drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios αλλά επειδή διάβασα στο internet γι ' αυτό που λες που λέει για την κάρτα ήχου στο bios ; Συγγνώμη αν σας κουράζω αλλά είμαι μια μέρα και δεν μπορώ να βρω άκρη ! αν και δεν γνωρίζω κάτι για την μητρική σου, το πιθανότερο ειναι να λέει κάτι για AC' 97 ή κάπως έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 2, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 mhche , ευχαριστώ πολύ ! Τώρα τους κατεβάζω και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα . Θα σου πω όταν τους κατεβάσω τι έγινε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 2, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 hayabusa , ναι αυτοί είναι αλλά δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω με τίποτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Μάρτιος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 άντε μπας και το λύσεις το πρόβλημα,και πες μας αν τα καταφέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 2, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Πάω να εγκαταστήσω τους οδηγούς και δεν με αφήνει , μου πετάει αυτό το μήνυμα error installing iKernel.exe: (0x10000)έχω κάνει αυτά που λέει εδώ http://consumerdocs.installshield.com/selfservice/viewContent.do?externalId=Q108450&sliceId=1αλλά δεν έχω βρει άκρη . Πείτε καμία γνώμη :suicide2: . Τι να κάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 2, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Αφού δεις ποια ακριβώς είναι η μητρική σου σύμφωνα με το link του μηνύματος #8, πας εδώ και δίνοντας τα στοιχεία που σου ζητά, βρίσκεις όλους τους drivers & support.Πέρνα πρώτα το chipset driver & μετά του ήχου. Καλό επίσης είναι να βάλεις και το τελευταίο bios update.Καλού-κακού δοκίμασε μήπως συνδέεις τα ηχεία σε λάθος έξοδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 2, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Παιδιά βοήθεια . Έκανα ξανά format και πάω να εγκαταστήσω τους οδηγούς και παίρνω το ίδιο μήνυμα error installing iKernel.exe: (0x10000) Υπάρχει καμία λύση ; Ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 3, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Παιδιά έχετε καμία λύση ; :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
costpsy Μάρτιος 3, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 για δοκιμασε αυτο http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=YNlDkmz5gSNpiCr6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 3, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 chipset drivers έχεις περάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 3, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 costpsy , θα τους δοκιμάσω και θα σου πω . Είναι τρελλό , δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα . Ευχαριστώ πολύ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 3, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Κωστάκης , υπήρχε το cd της μητρικής και πέρασα ένα utility που είναι για το chipset . Δεν έχει όμως τους οδηγούς . Θα δω μήπως καταφέρω τίποτα με το link που μου έδωσε πιο πριν ο φίλος και θα σας πω . Ευχαριστώ πολύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.