Jump to content

Πρόβλημά format

zz13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά πρόβλημα , έχω την asus p4p800 intel pentium 4 , 3200 mhz , pentium r 4 cpu 3,20 ghz , bios ami ,

northbridge intel springdale - G i865 G και southbridge intel 82801 EB ICH5 . To πρόβλημά είναι ότι δεν έχω ήχο

αφού του έκανα format . Eγκαθιστώ την Realtek ac ' 97 audio αλλά ήχο δεν έχω :sick: , Παιδιά τι μπορώ να κάνω ;

Ευχαριστώ πολύ !! :...:

Ναι τους έχω εγκαταστήσει αλλά ήχο δεν έχω . Τι να κάνω ; Είμαι 3 ώρες και δεν μπορώ να βρω άκρη . :sick:

βασικά αυτό φταίει,κάνε browse το cd εγκαταστασης της μητρικης και ότι έχει σχέση με τον ήχο(δεν ξέρω την μάρκα γιαυτό) και εγκατεστισέτο..αλλιώς πήγαινε πίνακας ελέγχου-σύστημα απο αριστερά ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους-υλικό-διαχείρηση συσκευών και ότι σου έχει με ένα κίτρινο θαυμαστικό κάνε κλικ και κάνε εγκατάσταση τους drivers απ το cd...(για vista παντα αυτό)

mhche , Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά cd της motherboard δεν έχω και ψάχνω στο google για να τους βρώ . Δεν

τους έχω βρει ακόμα ! Τι να κάνω ( xp κάνω εγκατάσταση ) ; :sick:

βρε μπας και έχεις απενεργοποίησει κατά λάθος την κάρτα ήχου από το bios; :)

Δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios αλλά επειδή διάβασα στο internet γι ' αυτό που λες που λέει για την κάρτα ήχου στο

bios ; Συγγνώμη αν σας κουράζω αλλά είμαι μια μέρα και δεν μπορώ να βρω άκρη ! :wall:

Δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios αλλά επειδή διάβασα στο internet γι ' αυτό που λες που λέει για την κάρτα ήχου στο

bios ; Συγγνώμη αν σας κουράζω αλλά είμαι μια μέρα και δεν μπορώ να βρω άκρη ! :wall:

αν και δεν γνωρίζω κάτι για την μητρική σου, το πιθανότερο ειναι να λέει κάτι για AC' 97 ή κάπως έτσι.

mhche , ευχαριστώ πολύ ! Τώρα τους κατεβάζω και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα . Θα σου πω όταν

τους κατεβάσω τι έγινε ! :)

Πάω να εγκαταστήσω τους οδηγούς και δεν με αφήνει , μου πετάει αυτό το μήνυμα

error installing iKernel.exe: (0x10000)

έχω κάνει αυτά που λέει εδώ

http://consumerdocs.installshield.com/selfservice/viewContent.do?externalId=Q108450&sliceId=1

αλλά δεν έχω βρει άκρη . Πείτε καμία γνώμη :suicide2: . Τι να κάνω ;

Αφού δεις ποια ακριβώς είναι η μητρική σου σύμφωνα με το link του μηνύματος #8, πας εδώ και δίνοντας τα στοιχεία που σου ζητά, βρίσκεις όλους τους drivers & support.

Πέρνα πρώτα το chipset driver & μετά του ήχου. Καλό επίσης είναι να βάλεις και το τελευταίο bios update.

Καλού-κακού δοκίμασε μήπως συνδέεις τα ηχεία σε λάθος έξοδο...

Παιδιά βοήθεια . Έκανα ξανά format και πάω να εγκαταστήσω τους οδηγούς και παίρνω το ίδιο μήνυμα

error installing iKernel.exe: (0x10000)

Υπάρχει καμία λύση ; Ευχαριστώ . :wall:

costpsy , θα τους δοκιμάσω και θα σου πω . Είναι τρελλό , δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα . Ευχαριστώ

πολύ !! :o

Κωστάκης , υπήρχε το cd της μητρικής και πέρασα ένα utility που είναι για το chipset . Δεν έχει όμως τους

οδηγούς . Θα δω μήπως καταφέρω τίποτα με το link που μου έδωσε πιο πριν ο φίλος και θα σας πω . Ευχαριστώ

πολύ . :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.