XTCgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2003 Γεια σε όλους σας... έχω ψηθεί για ηχεία και λέω να αντικαταστήσω τα Philips DSS 370 που έχω με τα Creative Megaworks 550 μιας και ψάχνω για 5.1 ηχεία σε "ψιλοnormal" τιμή (μέχρι 300 euro). Γνώριζα ήδη για το πρόβλημα των 550 που αναφέρθηκε σε άλλο thread του forum αλλά δεν γνώριζα για την σειρά 650. Tα τελευταία που μπορώ να τα βρω? Μπορώ να αγοράσω απευθείας απο Infoquest? Στο "πλαίσιο" νομίζω οτι δεν τα έχουνε. Επισης για τα stands, από που αλλού μπορώ να αγοράσω (εκτός απο το "πλαίσιο" - σίγουρα δεν μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο?) Τα 550 τα έχω βρει κοντά στα 260-270 euro στο e-shop και μάλλον θα αγοράσω και Audigy2 για να τα "οδηγήσει". Δυστυχώς έχω Abit NF7-S και τα Logitech 680 που πάνε κουτί με το Soundstorm είναι πανάκριβα!!! κάτι τελευταίο.... τα καλώδια για τα ηχέια τι μήκος έχουν περίπου? sorry για το long post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 22, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 πεππα ποσους κλωνους εχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 22, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 ε ? ..... τι πεππα ρε amartole? ποοις είναι αυτός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 22, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 Για τα καινούργια Logitech 5300 ποια είναι η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 22, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 Αρχική απάντηση από XTCgr ε ? ..... τι πεππα ρε amartole? ποοις είναι αυτός? ελα τωρα που δεν ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 22, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 δεν πάμε καλά...τεσπα...μπορείς να απαντήσεις αν γνωρίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 22, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 lol ..... χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 22, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 Αρχική απάντηση από XTCgr δεν πάμε καλά...τεσπα...μπορείς να απαντήσεις αν γνωρίζεις? ελα τωρα που δεν γνωριζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 23, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 έλα τώρα, στον αμαρτωλό αμαρτωλιές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 23, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 ρε σεις ..... ξεκολλήστε ρεεεεε!!!!! Είμαι γραμμένος στα amdforums kai στο forum του neowin και στο forum της abit και του pctech και του adslgr...... τι πεππας και π@π@ριες μου λέτε! Vagouridi πες τίποτα ρε! ξεκολλήστε ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 23, 2003 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 να υποθέσω οτι εννοείται τον billypeppas ή οπως λέγεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 23, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Η κλονοποίηση κάνει θαύματα τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 23, 2003 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 ............υπάρχει προβλημααααα.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 23, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 Αν θέλετε απαντήστε σε αυτό που ρωτάει το παιδί και αφήστε καλύτερα τα άσχετα σχόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 23, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2003 vagouridis is here live from Xanthi...xixixixixΣτο θεμα μας λοιπον εφοσον ειναι να παρεις audigy 2 παρε και την ΖΣ και παρε και 7.1 ηχεια.....οι διαφορες στα λεφτα ειναι μικρες.Απο την αλλη τα ακριβα 5.1 της Logi αυτα με τον ενσωματομενο αποδικοποιητη ειναι απλα υπεροχα.....Συντροφοι μην μαλωνετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 24, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Μην πάρεις τα MegaWorks 5.1 550 σε καμία περίπτωση.Τα 6.1 650 δεν τα φέρνει η Info-Quest (εισαγωγέας της Creative) , και από ότι θυμάμαι τα βρίσκεις μόνο στο Πλαίσιο. Πάντως καλύτερα είναι να πάρεις μια Audigy 2 ZS ή την τελευταία κάρτα 7.1 της Terratec , και τα GigaWorks 7.1 S750.--Υ.Γ. Δεν θα κόψετε τα σαχλαμαρίσματα επιτέλους?--Υ.Γ. Αμαρτολέ - JiMk --> Για σοβαρευτείτε λιγάκι.--Υ.Γ. Ποιό είναι το πρόβλημά σας τέλοσπαντων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 24, 2003 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 thnx billpeppas για το post.... δεν ξέρω, σκέφτομαι να αρχίσω αιματηρές οικονομίες για τα Logitech 680 ... μάλλον θα αναβάλλω την αγορά για κάποιο διάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 24, 2003 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Καλύτερα να πάρεις τα 7.1 της Creative.Είναι και πιο φτηνά από τα Logitech , και έχουν και καλύτερο ήχο.Ρίξε τους μια ματιά στο site της Creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 24, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas Μην πάρεις τα MegaWorks 5.1 550 σε καμία περίπτωση.Τα 6.1 650 δεν τα φέρνει η Info-Quest (εισαγωγέας της Creative) , και από ότι θυμάμαι τα βρίσκεις μόνο στο Πλαίσιο. Πάντως καλύτερα είναι να πάρεις μια Audigy 2 ZS ή την τελευταία κάρτα 7.1 της Terratec , και τα GigaWorks 7.1 S750.--Υ.Γ. Δεν θα κόψετε τα σαχλαμαρίσματα επιτέλους?--Υ.Γ. Αμαρτολέ - JiMk --> Για σοβαρευτείτε λιγάκι.--Υ.Γ. Ποιό είναι το πρόβλημά σας τέλοσπαντων? Χμ χμ δηλαδη το πλαισιο απο που περνει creative προιοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 28, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Τα υπόλοιπα μοντέλα ηχείων Creative τα φέρνει η Info-Quest , αλλά τα MegaWorks 6.1 650THX δεν τα φέρνει. Αν θες τηλ στο 2109299200 και ρώτα τους.Τώρα για το Πλαίσιο , δεν ξέρω από που φέρνει τα 6.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.