deNordic Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2010 Ανοίγω το εν λόγω thread, θέλοντας να βρω τα βιβλία που κυκλοφορούν (εδώ και μερικές κυριακές από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ). Προς το παρόν έχω στην κατοχή μου μόνο το 8ο βιβλίο "Η ψυχολογία των μαζών" και ενδιαφέρομαι να αποκτήσω και τα υπόλοιπα. Αν κάποιος ξέρει τους τίτλους των προηγούμενων και από που θα μπορέσω να τα προμηθευτώ ας απαντήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tsakonas Φεβρουάριος 28, 2010 #2 Φεβρουάριος 28, 2010 Max Weber "H προτεσταντικη ηθικη και το πνευμα του καπιταλισμου".Επειδη σε συμπαθησα στο δινω σε νομιμο λινκ να το διαβασειςhttp://www.ne.jp/asahi/moriyuki/abukuma/weber/world/ethic/pro_eth_frame.htmlεπειδη το βιβλιο ομως ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο ο,τι μαρτυρα ο τιτλος του,ενημερωνω οτι η ιστορικη φαση που περιγραφει και την σημερονε ημερανε εχει εκδοθει το εργο του Pekka Himanen "Η ηθικη του χακερ",το οποιο περιγραφει την επομενη ιστορικη φαση.
deNordic Φεβρουάριος 28, 2010 Author #3 Φεβρουάριος 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ για το link... Σε βιβλίο υπάρχει περίπτωση να το βρω; Γιατι θα μου βγουν τα μάτια στον υπολογιστή!
kallileo Μάρτιος 1, 2010 #4 Μάρτιος 1, 2010 Μπορεί κανείς να αναφέρει τι έχουν δώσει και τι έχει την επόμενη βδομάδα?
deNordic Μάρτιος 1, 2010 Author #5 Μάρτιος 1, 2010 Μπορεί κανείς να αναφέρει τι έχουν δώσει και τι έχει την επόμενη βδομάδα?"H προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του καπιταλισμού" 7ο"Η ψυχολογία των μαζών" 8οΨάχνω από το 1ο μέχρι το 7ο ... το 8ο το έχω.. και τα υπόλοιπα απο τις επόμενες κυριακές...
deninho Μάρτιος 1, 2010 #6 Μάρτιος 1, 2010 1&2: Η καταγωγή των ειδών - Charles Darwin3: Η θεμελίωση της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας - Albert Einstein6: Έρευνα για τη φύση και τις αιτίες του πλούτου των εθνών - Adam Smithτο 4 πρέπει να είναι για το φρόιντ. Το 5 δε ξέρω.Αν επικοινωνήσεις με Το Βήμα, λογικά θα σου βρουν λύση για να τα πάρεις [αν τα καταφέρεις, ενημέρωσε γιατί το βιβλίο του Weber το ήθελα, και το (ξ)έχασα
darien Μάρτιος 21, 2010 #8 Μάρτιος 21, 2010 Σήμερα "Η γενική θεωρία της απασχόλησης, του τόκου και του χρήματος" του κεϋνς..
kallileo Μάρτιος 21, 2010 #9 Μάρτιος 21, 2010 Θα το χτυπήσουμε και αυτό...Την προηγούμενη βδομάδα είχε το "Η Διπλή Έλικα" του James Watson.
kdkef Ιούνιος 1, 2010 #10 Ιούνιος 1, 2010 παιδιά ψάχνω να αγοράσω τα βιβλία 1-6. Please αν ξέρετε κάποιον που να τα πουλάει ενημερώστε με. στην εφημερίδα πήρα και έχουν εξαντληθεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.