Guest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2010 Σύντομα θα πάρω μηχανή και συνεπάγεται πως θα χρειαστώ ένα ασφαλές full-face κράνος.Είχα ψαχτεί πριν κάποιους μήνες και διάβαζα θέματα όπως αυτό. Γενικά απέκτησα μια ιδέα περί του τι παίζει στα κράνη (τότε) και ήθελα να ρωτήσω τώρα τι επιλογές μπορώ να έχω με τα παραπάνω χαρακτηρηστικά. Για budget υπολογίζω γύρω στα 150€.Επίσης, δεκτές και προτάσεις από μαγαζιά του εξωτερικού.
o polonos Φεβρουάριος 28, 2010 #2 Φεβρουάριος 28, 2010 Τι ειδους μηχανη αγοραζεις ? Στα λεφτα που αναφερεις θα πηγαινα σε ενα AVG http://www.stelpet.gr/agv-k3-solid.html
Guest Μάρτιος 5, 2010 #3 Μάρτιος 5, 2010 Ninja 250Είδα διάφορα μοντέλα από HJC, AGV, Arai, Shoei.Μέχρι τώρα το HJC FS-11 με εντυπωσίασε αρκετά.Η τιμή ανεβαίνει αλλά σκέφτομαι να το αγοράσω από Αγγλία.
Dant3 Μάρτιος 5, 2010 #4 Μάρτιος 5, 2010 To AVG που προτεινει ο πολονος ειναι καλο...τωρα κατι ασχετο αλλα γιατι θες να παρεις το 250αρι το Ninja?θα σου λεγα να πας σε κατι αλλο...να ξερεις οτι εχει μικρο τιμονι και εαν πεσεις(που μακαρι να μην πεσεις) δεν καλυπτει τα ποδια σου με οτι συνεπαγεται αυτο.
Guest Μάρτιος 5, 2010 #5 Μάρτιος 5, 2010 To AVG που προτεινει ο πολονος ειναι καλο...τωρα κατι ασχετο αλλα γιατι θες να παρεις το 250αρι το Ninja?θα σου λεγα να πας σε κατι αλλο...να ξερεις οτι εχει μικρο τιμονι και εαν πεσεις(που μακαρι να μην πεσεις) δεν καλυπτει τα ποδια σου με οτι συνεπαγεται αυτο. Love on first sight
Dant3 Μάρτιος 5, 2010 #6 Μάρτιος 5, 2010 Δεν λεω κουκλα ειναι αλλα...εγω παντως με 1000 περιπου παραπανω θα πηγαινα στην gsr600...τωρα γουστα ειναι αυτα!τελος offtopic
Guest Μάρτιος 5, 2010 #7 Μάρτιος 5, 2010 Δεν λεω κουκλα ειναι αλλα...εγω παντως με 1000 περιπου παραπανω θα πηγαινα στην gsr600...τωρα γουστα ειναι αυτα!τελος offtopic Ναι μόνο που την βρήκα μεταχειρισμένη σε καλή τιμή και κατάσταση. Περιμένω να κανονιστεί το οικονομικό και να την δει ένας μηχανικός για τα τυπικά της υπόθεσης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.