Jump to content

Αγορά κράνους

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σύντομα θα πάρω μηχανή και συνεπάγεται πως θα χρειαστώ ένα ασφαλές full-face κράνος.

Είχα ψαχτεί πριν κάποιους μήνες και διάβαζα θέματα όπως αυτό.

Γενικά απέκτησα μια ιδέα περί του τι παίζει στα κράνη (τότε) και ήθελα να ρωτήσω τώρα τι επιλογές μπορώ να έχω με τα παραπάνω χαρακτηρηστικά. Για budget υπολογίζω γύρω στα 150€.

Επίσης, δεκτές και προτάσεις από μαγαζιά του εξωτερικού.

Ninja 250

Είδα διάφορα μοντέλα από HJC, AGV, Arai, Shoei.

Μέχρι τώρα το HJC FS-11 με εντυπωσίασε αρκετά.

Η τιμή ανεβαίνει αλλά σκέφτομαι να το αγοράσω από Αγγλία.

To AVG που προτεινει ο πολονος ειναι καλο...

τωρα κατι ασχετο αλλα γιατι θες να παρεις το 250αρι το Ninja?θα σου λεγα να πας σε κατι αλλο...να ξερεις οτι εχει μικρο τιμονι και εαν πεσεις(που μακαρι να μην πεσεις) δεν καλυπτει τα ποδια σου με οτι συνεπαγεται αυτο.

To AVG που προτεινει ο πολονος ειναι καλο...

τωρα κατι ασχετο αλλα γιατι θες να παρεις το 250αρι το Ninja?θα σου λεγα να πας σε κατι αλλο...να ξερεις οτι εχει μικρο τιμονι και εαν πεσεις(που μακαρι να μην πεσεις) δεν καλυπτει τα ποδια σου με οτι συνεπαγεται αυτο.

Love on first sight :inlove:

Δεν λεω κουκλα ειναι αλλα...εγω παντως με 1000 περιπου παραπανω θα πηγαινα στην gsr600...τωρα γουστα ειναι αυτα!τελος offtopic :innocent:

Δεν λεω κουκλα ειναι αλλα...εγω παντως με 1000 περιπου παραπανω θα πηγαινα στην gsr600...τωρα γουστα ειναι αυτα!τελος offtopic :innocent:

Ναι μόνο που την βρήκα μεταχειρισμένη σε καλή τιμή και κατάσταση. :p

Περιμένω να κανονιστεί το οικονομικό και να την δει ένας μηχανικός για τα τυπικά της υπόθεσης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.