Jump to content

προβλημα asrock p55 extreme

koukoubetses

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δεν μπορω να κανω raid0 εξαρχης και να εγκαταστησω τα win7,σε μια asrock p55 extreme.οταν βαζω το δισκακι των win7 64,δεν βλεπει τους σκληρους.το εγχειριδιο της μητρικης λεει για sata driver,αντιγραφω τον οδηγο απο το cd σε floppy,αλλα παλι τιποτα,γνωριζει καποιος κατι?

To RAID0 το έχεις φτιάξει, να υποθέσω;

Τα σωστά βήματα είναι:

1) Ενεργοποίηση του RAID mode από το BIOS (Save+Exit)

2) Ctrl-I στο επόμενο boot, την ώρα που σου δείχνει στην εκκίνηση τον Intel RAID controller.

3) Δημιουργείς το RAID0 (Save+Exit).

4) Ξεκινάς τον υπολογιστή με το DVD των Windows και συνεχίζεις.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω πιο παλια φιλε μου με την ASROCK που ειχα και εκανα φορματ με το floppy και το cd τον xp .απλα στα xp ειχε μια επιλογη να πατας f6 και να το τρεχεις με αλλο συστημα οδηγησης.λογικα κατι πρεπει να εχουν και τα εφταρια.

βασικα εγω θελω raid,αλλα οταν βαζω raid στο bios δεν ξεκιναει μετα ουτε ctrl-i τιποτα,βασικα πρεπει να θελει τον sata driver πρωτα,τον φορτωνω απο το cd,τον γραφω σε flopy αλλα δεν τον ΄παιρνει γιατι μαλλον ειναι για vista ενω εγω θελω για 7.

το βρηκα,φλασαρισα το bios με την τελευταια εκδοση.επι τη ευκαιρια επειδη θα κανω crosfire 2x5770,δεν γραφει στο site της asrock να το υποστηριζει,και ποιους drivers να βαλω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.