Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2010 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Ίσως βρώ πουθενα βάσεις (?) Aν θελεις μπορω να σου προτεινω 2 σιγουρες λυσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Μάρτιος 4, 2010 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Αν μιλας για την audigy δεν ειναι δεκατιας μεν αλλα ειναι ξεπερασμνη δε.Στο θεμα μας τωρα σημασια εχει που γινετε καλυτερα η μετατροπη απο digital σε analog(dac).Οταν εχεις μια καλη καρτα ηχου προτειμας την αναλογικη συνδεση καθως θες να μετατρεπεται απο τα κυκλωματα της καρτας ο ηχος σε αναλογικη μορφη και μετα να στελνετε σαν αναλογικος στα κυκλοματα των ηχειων. Αλλιως(με ψηφιακη συνδεση) θα εχεις πληρωσει καρτα ηχου και θα στελνεται ο ηχος ψηφιακα χωρις καμια επεξεργασια απο αυτην στα ηχεια οπου και θα μετατρεπεται απο ψηφιακος σε αναλογικως απο τα ηχεια. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και η audigy κανει καλυτερη μετατροπη του ηχου σε σχεση με τα κυκλωματα των logitech. η απαντηση λοιπον ειναι απλη,ΝΑΙ. Αλλα αν θες δεινεις και αλλα 80 εωρο και παιρνεις μια καρτα ηχου καινουργια που σηγουρα επαληθευει αυτα που λεω Το λέω απλά γιατί σε ένα άλλο forum επέμαιναν πως ο DAC των ηχείων είναι καλύτερος απ'τον DAC της AUDIGY. Όσο για την τελευταία νομίζω την είχα πάρει πριν 8-9 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί... Aν θελεις μπορω να σου προτεινω 2 σιγουρες λυσεις. Θέλω, κάθε βοήθεια δεκτή είναι. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2010 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Θέλω, κάθε βοήθεια δεκτή είναι.Ευχαριστώ.Εγω εχω αυτες.http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=177832 διαφορετικα mount με τα Ζ5500.και οι αρκετα φθηνοτερες που εχει ο αγαπητος Admin μαςhttp://www.electroland.gr/brateck/epipla-hifi/vaseis-icheion-brateck/ss-01-vasi-icheion-brateck-ss-01.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 4, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Το λέω απλά γιατί σε ένα άλλο forum επέμαιναν πως ο DAC των ηχείων είναι καλύτερος απ'τον DAC της AUDIGY. Όσο για την τελευταία νομίζω την είχα πάρει πριν 8-9 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί... Πολυ ωραια τοτε αν το εχεις διαβασει και ειναι τεκμιρειωμενο κανενα προβλημα εχεις δικιο! Παντος σηγουρα μια x-fi/xonar εχει καλυτερα dac's απο τουσ περισοτερουσ πολυκαναλους ενησχητες. Καταλαβες τι εννοοω. Αυτο στο λεω μονο για το κοματι αναλογικης /ψηφιακης συνδεσης. + την πληθωρα των επιλογων για βελτιωση και προσαρμογη του ηχου προς τα δικα σου μετρα. +το ΕΑΧ της creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 4, 2010 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Το λέω απλά γιατί σε ένα άλλο forum επέμαιναν πως ο DAC των ηχείων είναι καλύτερος απ'τον DAC της AUDIGY. Όσο για την τελευταία νομίζω την είχα πάρει πριν 8-9 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί...Αν αυτο που διαβασες δεν ειναι review η συγκριση της συγκεκριμενης καρτας και των ηχειων το καλυτερο θα ειναι να δοκιμασεις και με την καρτα αναλογικα συνδεμενη για να εχεις μια εικονα του ηχου απο μονος σου και να κρινεις ποιος ειναι ο ποιο ιδανικος συνδιασμος για εσενα!Στην πλειοψηφια τους οι ποιο πολλες καρτες εχουν καλυτερους dac απο τα logi οπως σου ανεφεραν και ποιο πισω.Οι βασεις ειναι πολυ καλη λυση αφου δεν εχεις αλλη επιλογη για να τοποθετησεις τα ηχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Μάρτιος 4, 2010 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Πολυ ωραια τοτε αν το εχεις διαβασει και ειναι τεκμιρειωμενο κανενα προβλημα εχεις δικιο!Παντος σηγουρα μια x-fi/xonar εχει καλυτερα dac's απο τουσ περισοτερουσ πολυκαναλους ενησχητες. Καταλαβες τι εννοοω. Αυτο στο λεω μονο για το κοματι αναλογικης /ψηφιακης συνδεσης. + την πληθωρα των επιλογων για βελτιωση και προσαρμογη του ηχου προς τα δικα σου μετρα. +το ΕΑΧ της creative. Μα όλη αυτή η σύγχυση και η αναστάτοση έχουν δημιουργηθεί γιατί πολύ απλά δεν είναι τεκμιριωμένο. Απλά ήταν κάποιος που έλεγε την προσωπική του εμπειρία και ισχυριζόταν ότι τα dac's των ηχείων είναι πολύ καλά και σίγουρα καλύτερα από οποιαδήποτε onboard κάρτα. Αν θες μπορώ να σου δώσω και link. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση αυτή την στιγμή να αγοράσω κάρτα ήχου οπότε με το υπάρχον Hardware τι κάνουμε? Καταλαβαίνω πως αν είναι να χρησιμοποιήσω Optical σύνδεση δεν υπάρχει λόγος να βάλω την Audigy αλλά αν την βάλω να κάνω αναλογική σύνδεση, σωστά? Οπότε, τελικά, τι προτείνεις να κάνω??? Εγω εχω αυτες.http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17783 2 διαφορετικα mount με τα Ζ5500. και οι αρκετα φθηνοτερες που εχει ο αγαπητος Admin μας http://www.electroland.gr/brateck/epipla-hifi/vaseis-icheion-brateck/ss-01-vasi-icheion-brateck-ss-01.htm Σ'ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σου αλλά θα ψάξω να βρώ επιτύχιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 4, 2010 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Μα όλη αυτή η σύγχυση και η αναστάτοση έχουν δημιουργηθεί γιατί πολύ απλά δεν είναι τεκμιριωμένο. Απλά ήταν κάποιος που έλεγε την προσωπική του εμπειρία και ισχυριζόταν ότι τα dac's των ηχείων είναι πολύ καλά και σίγουρα καλύτερα από οποιαδήποτε onboard κάρτα. Αν θες μπορώ να σου δώσω και link.Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση αυτή την στιγμή να αγοράσω κάρτα ήχου οπότε με το υπάρχον Hardware τι κάνουμε? Καταλαβαίνω πως αν είναι να χρησιμοποιήσω Optical σύνδεση δεν υπάρχει λόγος να βάλω την Audigy αλλά αν την βάλω να κάνω αναλογική σύνδεση, σωστά? Οπότε, τελικά, τι προτείνεις να κάνω??? Ελπιζω να καταλαβες πως δεν αμφησβητησα αυτα που ειπες σε καμια περιπτωση πες μου τι μητρηκη εχεις , να δω τα specs και σου απανταω αμεσως. πες μ επισης και αν παιζεις παιχνιδια. Επισης και γω πιστευω πως ειναι καλητερα τα dac's των ηχειων απο της onboard, απλα κραταω μια πισινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Μάρτιος 4, 2010 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Ελπιζω να καταλαβες πως δεν αμφησβητησα αυτα που ειπες σε καμια περιπτωσηπες μου τι μητρηκη εχεις , να δω τα specs και σου απανταω αμεσως. πες μ επισης και αν παιζεις παιχνιδια. Επισης και γω πιστευω πως ειναι καλητερα τα dac's των ηχειων απο της onboard, απλα κραταω μια πισινη Η μητρηκή μου είναι η πρώτη της υπογραφής μου, η GA-P55A-UD4. Παίζω παιχνίδια και βλέπω και ταινίες. Για μουσική έχω ξεχωριστό ενισχυτή και μεγάλα ηχεία. Απ'της onboard θα είναι σίγουρα καλύτερα, απ'της Audigy όμως? Σας ευχαριστώ όλους που ασχολείστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 5, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Πρωτον η "καρτα ηχου" της μητρικης σου απο οσο ξερω ειναι σχεδον η καλυτερη onboard λυση που υπαρχει!http://www.redflagdeals.com/forums/audigy-2-zs-vs-onboard-realtek-hd-audio-842727/ -->εδω υποστηριζουν την audigy.Επισης να ξερεις πως υπαρχει και ισχυει η αποψη πως μια ανεξαρτητη καρτα ηχου εινια καλυτερη σχεδον απο ολες τις Onboard λυσεις.Στα παιχνιδια σηγουρα η audigy θα κανει την διαφορα γιατι υποστηριζει eax 4.0 που πιστεψε με ειναι σημαντικο feature!απλα δεν χερω δεν μπορω να καταληξω στο αν τα dac's των ηχειων ειναι καλυτερα απο αυτα της μητρικης η της audigy.Αν ειναι τοτε χρησημοποιησε την audigy για να εχεις καλυτερο 3d ηχου σε σχεσh με την onboard και συνδεσε την με οπτικη ινα για να χρησημοποιησεις τα dacs των ηχειων.Ας απαντησει και καποιος αλλος ή ας με διωρθωσει αν ξερει κατι παραπανω.p.s."στην θεση σου θα δοκημαζα να ακουσω και να βγαλω μονος μ το συμπερασμα με τα ιδια μ τα αυτια :P" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Μάρτιος 6, 2010 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Πρωτον η "καρτα ηχου" της μητρικης σου απο οσο ξερω ειναι σχεδον η καλυτερη onboard λυση που υπαρχει!http://www.redflagdeals.com/forums/audigy-2-zs-vs-onboard-realtek-hd-audio-842727/ -->εδω υποστηριζουν την audigy. Επισης να ξερεις πως υπαρχει και ισχυει η αποψη πως μια ανεξαρτητη καρτα ηχου εινια καλυτερη σχεδον απο ολες τις Onboard λυσεις. Στα παιχνιδια σηγουρα η audigy θα κανει την διαφορα γιατι υποστηριζει eax 4.0 που πιστεψε με ειναι σημαντικο feature! απλα δεν χερω δεν μπορω να καταληξω στο αν τα dac's των ηχειων ειναι καλυτερα απο αυτα της μητρικης η της audigy. Αν ειναι τοτε χρησημοποιησε την audigy για να εχεις καλυτερο 3d ηχου σε σχεσh με την onboard και συνδεσε την με οπτικη ινα για να χρησημοποιησεις τα dacs των ηχειων. Ας απαντησει και καποιος αλλος ή ας με διωρθωσει αν ξερει κατι παραπανω. p.s."στην θεση σου θα δοκημαζα να ακουσω και να βγαλω μονος μ το συμπερασμα με τα ιδια μ τα αυτια :P" Όπως σου είπα το δικό μου αφτί δεν είναι εκπαιδευμένο για να καταλάβει τις διαφορές. Νομίζω ότι η Audigy υποστιρίζει EAX 3.0 κι όχι 4.0 και αν δεν απατόμαι στην σημερινή εποχή έχει φτάσει μέχρι το 5.0? Έχω και πολυυυυυύ καιρό να παρακολουθήσω τα των καρτών ήχου... :red: Απλά δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ τεχνολογία τόσων πολλών ετών, γι'αυτό το ψάχνω τόσο. Εσύ για καινούρια κάρτα ήχου, ποιά ήθελες να μου προτείνεις? :toomuchne Sound Blaster Audigy 2 Platinum EX: http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/audigy2-platinum-ex.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Μάρτιος 6, 2010 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 OFFTOPIC(sorry guys)Θέλω ηχεία για μουσική και για games καθαρό ήχο όσα να'ναι(2.1 5.1 7.1)ως 100ε ένταση και με 50-100w το πολύ thanks END oF OFFTOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Μάρτιος 6, 2010 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 harman cardon sticks απο pcworld. 109 eyro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 6, 2010 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Εσύ για καινούρια κάρτα ήχου, ποιά ήθελες να μου προτείνεις? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/Creative-X-FI-Titanium-Xpress-PCI-Express-70SB088000000.htm -->αυτη εδω ειναι σαν την κανονικη μετα 120$ απλα της λπειπει το καπακι(emi shield). επισης ψαξε για x-fi extreme music μεταχειρισμενη μπορει να ειναι και κατω απο 80 ευρω. Αν παρεις παντως καρτα ηχου συνδεσε την αναλογικα. Αν δεν παρεις καρτα καινουργια συνδεσε την onboard με οπτκη ινα να τελειωνεις . Δεν προτεινω asus γιατι δεν εχουν eax και ειναι μειον στα παιχνιδια. Στα αλλα(μουσικη,ταινειες) μικρες οι διαφορες μεταξη των δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Μάρτιος 7, 2010 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/Creative-X-FI-Titanium-Xpress-PCI-Express-70SB088000000.htm -->αυτη εδω ειναι σαν την κανονικη μετα 120$ απλα της λπειπει το καπακι(emi shield).επισης ψαξε για x-fi extreme music μεταχειρισμενη μπορει να ειναι και κατω απο 80 ευρω. Αν παρεις παντως καρτα ηχου συνδεσε την αναλογικα. Αν δεν παρεις καρτα καινουργια συνδεσε την onboard με οπτκη ινα να τελειωνεις . Δεν προτεινω asus γιατι δεν εχουν eax και ειναι μειον στα παιχνιδια. Στα αλλα(μουσικη,ταινειες) μικρες οι διαφορες μεταξη των δυο. Έχω ακούσει ΠΑΡΑ πολύ καλά λόγια για τη σειρά XONAR της ASUS. Αυτή που μου λές δεν την βρίσκω καινούρια, μόνο από eBay --> http://global.ebay.com/Creative_SOUND_BLASTER_X-Fi_eXtreme_Music_PC_AUDIO_CARD/200330862767/item και δεν έχει ψηφιακές εισοδοεξόδους, βέβαια για αναλογική σύνδεση προορίζεται, αλλά... Είναι καλύτερη από την X-FI TITANIUM??? --> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/Creative-X-FI-Titanium-Xpress-PCI-Express-70SB088000000.htm . Οι διαφορές ανάμεσα στην παραπάνω και στην X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540194&u=CREATIVE-SOUND-BLASTER-X-FI-TITANIUM-FATAL1TY-PRO διακρίνονται μόνο στο καπάκι όπως λές? Και αυτό το καπάκι είναι κάποιο είδος ψύχτρας να φανταστώ? Γιατί μέγάλη διαφορά χρημάτων βλέπω... Υ.Γ: Αν τελικά πάρω κάρτα ήχου και πραγματοποιήσω αναλογική σύνδεση, να χρησιμοποιήσω τα χρωματιστά καλώδια που είχαν μέσα τα ηχεία ή να πάρω ποιοτικότερα επιχρυσομένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 7, 2010 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Υ.Γ: Αν τελικά πάρω κάρτα ήχου και πραγματοποιήσω αναλογική σύνδεση, να χρησιμοποιήσω τα χρωματιστά καλώδια που είχαν μέσα τα ηχεία ή να πάρω ποιοτικότερα επιχρυσομένα?Τα μαμα μια χαρα ειναι.Σε αυτα τα ηχεια και 200€ καλωδια να βαλεις διαφορα δεν θα ακουσεις.ΕΑΧ εχει η Xonar.Μην αναμεταδιδετε ψευδη στοιχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 7, 2010 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Αν εννοειες eax 2.0 ναι εχει . Αλλα το eax 2.0 εχει παιθανει εδω και 10 χρονια.Ενουσα πως δεν εχει eax 5.0. Αν και η asus υποστηριζει πως το προσομοιωνει μεσω λογισμικου της( τα forums και οποιοσδηποτε εχει περισοτερα απο 0 αφτια , εχει αλλη γνωμη). Με αλλα λογια για να συνενοηθουμε οσο creative ηταν η καρτα που ειχε η μητρικη σου στο κουτι της , τοσο eax εχει και η xonar που εχεις τωρα.ΕΑΧ εχει η XonarΑλλο εχει και αλλο προσομοιωνει . Ακομα και αν το προσωμεωνει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 7, 2010 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Αν εννοειες eax 2.0 ναι εχει . Αλλα το eax 2.0 εχει παιθανει εδω και 10 χρονια.Ενουσα πως δεν εχει eax 5.0. Αν και η asus υποστηριζει πως το προσομοιωνει μεσω λογισμικου της( τα forums και οποιοσδηποτε εχει περισοτερα απο 0 αφτια , εχει αλλη γνωμη). Με αλλα λογια για να συνενοηθουμε οσο creative ηταν η καρτα που ειχε η μητρικη σου στο κουτι της , τοσο eax εχει και η xonar που εχεις τωρα.Αλλο εχει και αλλο προσομοιωνει . Ακομα και αν το προσωμεωνει καλα.It all started a few weeks ago when Asus claimed to have full DirectSound 3D support on their Xonar DX and D2X soundcards, including EAX 5. Creative immediately rebutted, saying that NOBODY can do true EAX 5 (or in fact anything over EAX 2, which dates back to Soundblaster Live) except them.However, Asus stuck by their guns, and with a combination of driver optimizations and software tweaks, they were able to manage DirectSound 3D in Vista (something Creative offers on their X-Fi cards using software that converts D3D calls to OpenAL, which still has access to hardware functions on soundcards) as well as EAX 5, using the CPU to process the audio.Creative is quick to point out that DirectSound 3D GX doesn't deliver "genuine" EAX 5.0 effects, and Asus readily admits as much. However, Asus also says users will be hard-pressed to tell the difference between the two—a claim we'll explore when we dive into listening tests a little later in the review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 7, 2010 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Τι ακριβως περιμενες δηλαδη εσυ να πει η asus? οτι δεν υποστηριζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 7, 2010 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Τι ακριβως περιμενες δηλαδη εσυ να πει η asus? οτι δεν υποστηριζει?Αμα ακουσεις εσυ τη διαφορα σε αυτα τα ηχεια ελα πες μου.Το techreport (το 2ο μεγαλυτερο και απο τα πλεον αξιοπιστα site με reviews παγκοσμιως ) σου λεει "δεν υπαρχει λογος να αγορασεις Creative αντι για Asus σε αυτα τα λεφτα" ε τι αλλο να πω εγω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 7, 2010 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Να μην λες παντος πως διαδηδω ψεματα.eax5.0 δεν εχει αλλα το προσωμειωνει καλα. Αυτο ειναι το fact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.