petran_x13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 Παίδες θα ήθελα την γνώμη-γνώσης σας για το παρακάτω case:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm Το oπιο το προορίζω για το δεύτερο rig του σπιτιού μιας και το πρώτο στεγάζετε σε κάτι πολύ καλύτερο σε ένα cosmos s… Λιπών έχω τις εξής απορίες καταρχάς γίνετε μπροστά να βάλω τον ανεμιστήρα τις οροφής γιατί δεν θέλω να έχει κόκκινα led το κουτί? Επίσης υπαρχη δυνατότητα αντικατάστασης του μπροστινού ανεμιστήρα με κάποιον άλλο ανεμιστήρα εμπορίου? Και το κυριότερο εσείς οι ιδιοι τι γνώμη έχετε για το case? Αν και μεταξύ μας ο έρωτας είναι το stacker 833 αλλά δύστυχος εξαντλήθηκε...:-O:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 230x30 ανεμιστήρα δεν θα βρείς και πολύ εύκολα στο εμπόριο...Κατά 99% η αλλαγή των fan γίνετε αλλά κοντά στα λεφτά του μπορείς να βρείς πολλές άλλες αξιόλογες προτάσεις χωρίς πολλά φρού φρού. π.χ.http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-08NB-Aluminum-Case-Black.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 καταρχάς γίνετε μπροστά να βάλω τον ανεμιστήρα τις οροφής γιατί δεν θέλω να έχει κόκκινα led το κουτί? Ναι, όλοι οι μεγάλοι ανεμιστήρες του HAF αλλάζουν μεταξύ τους. Επίσης υπαρχη δυνατότητα αντικατάστασης του μπροστινού ανεμιστήρα με κάποιον άλλο ανεμιστήρα εμπορίου? Nαι, με οποιονδήποτε 120mm ανεμιστήρα. Όλοι οι μεγάλοι αλλάζουν με 120άρηδες. Και το κυριότερο εσείς οι ιδιοι τι γνώμη έχετε για το case? Το καλύτερο airflow έχει και δεν μιλάω μόνο για την ψύξη του CPU αλλά και όλων των άλλων εξαρτημάτων. Το κυρίως πρόβλημα είναι η σκόνη. Αν έχεις καθαρό δωμάτιο και ανοίγεις μια φορά τον μήνα το κουτί για να το καθαρίσεις, θα είσαι εντάξει (εγώ παίρνω την ηλ. σκούπα και ρουφάω προσεκτικά). Ευτυχώς έρχονται και εδώ οι μεγάλοι ανεμιστήρες της Coolermaster (Πλαίσιο & e-shop τουλάχιστον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Φεβρουάριος 28, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες όλα τέλια δηλαδή με αυτό το κουτί αν εξαιρέσεις την ποιότητα κατασκευής του… Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει και τόσο.:meeting: Το lian li είναι πολύ ωραίο αλλά είναι midi tower οπότε δεν το βάζουμε στις επιλογές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Φεβρουάριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Μετά από το HAF 932 και πριν το Cosmos S τι επιλογές υπάρχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Μετά από το HAF 932 και πριν το Cosmos S τι επιλογές υπάρχουν;Για κουτιά της Coolermaster μιλάς μόνο, ή γενικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Φεβρουάριος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Γενικά.. στο μυαλό έχω το Raven II . Άλλες επιλογές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Το έχω ξαναπεί πως το κουτί είναι θέμα γούστου. Αυτό που αρέσει στον ένα, φαίνεται άσχημο στον άλλο. Πιστεύω πως θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μέγεθος που χρειάζεσαι και από εκεί να καταλήξεις σε 2-3 επιλογές. Για παράδειγμα, όταν πήρα το HAF ήμουν ανάμεσα και στο GS1000 που το έφερνε τότε το e-shop αλλά επειδή ήθελα side fan για την κάρτα γραφικών κατέληξα στην λύση της Coolermaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Φεβρουάριος 28, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Δεν μου λέτε ρε παιδιά το haf πίσω εχει τρύπες και για 120mm fan η μόνο για 140mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 28, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Δεν μου λέτε ρε παιδιά το haf πίσω εχει τρύπες και για 120mm fan η μόνο για 140mm?Και για τα 2 μεγέθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Φεβρουάριος 28, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Και για τα 2 μεγέθη. Ευχαριστώ για την help παίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.