pfg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 Έχω πρόβλημα με το Laptop HP HDΧ16 1050ev ,δεν μπορώ να ελέγξω τη θερμοκρασία του σκληρού ,όποιο πρόγραμμα έχω εγκαταστήσει(Hard drive inspector for NB, HDDlife ) μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρίσκει αισθητήρα θερμοκρασίας στο σκληρό. Υπάρχει κάποια λύση; Thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 για δοκίμασε με το hwmonitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfg Φεβρουάριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 για δοκίμασε με το hwmonitor.Το δοκίμασα και τελικά δουλεύει αλλά δεν μου βγάζει τη θερμοκρασία σε παράθυρο και πρέπει να το ανοίγω να κλείνω και να παρακολουθώ (Δηλ λίγη φασαρία ).Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 αν το θες συνεχώς να φαίνεται κάτω στη μπάρα βάλε το hwmonitor pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfg Φεβρουάριος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 αν το θες συνεχώς να φαίνεται κάτω στη μπάρα βάλε το hwmonitor pro.Το hwmonitor pro έβαλα και το έβαλα να εμφανίζετε στη μπάρα, αλλά για να δεις θερμοκρασίες πρέπει πάλι να το ανοίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 http://www.alcpu.com/CoreTemp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfg Μάρτιος 11, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Το πρόβλημα λύθηκε με Everest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Μάρτιος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Everest = μακράν το καλύτερο πρόγραμμα , Αν εχεις win 7 Μπορείς να βάλεις και τα temps στην sidebar και να τις χαζεύεις ολη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.