firekiller Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 ΚΑλησπέρα σας θα θελα να πω ότι αυτό δεν είναι επίθεση αλλά γίνεται για πλάκα και ευθήνη έχω εγώ λοιπόν έχω μια photo του με πλήθος γύρο του που του σηκώνει το χέρι ως χαιρετισμόΤώρα ξέρει κανείς πως μπορώ να την αλλάξω λίγο πχ.τα χέρια του κοινού να γίνουν λίγο πιο....πχ όπως έγινε με την Αφροδίτη της Μήλου?Ευχαριστώ
nobig Φεβρουάριος 27, 2010 #2 Φεβρουάριος 27, 2010 Αν κατάλαβα καλά έχεις ένα animation σε gif? avi? και θέλεις να αλλάξεις κάτι. Πρέπει να αναλύσεις όλο το animation σε στατικά frame και να επεξεργαστείς το κάθε ένα ξεχωριστά.Ίσως στα καινούργια προγράμματα επεξεργασίας video. πχ premiere να μπορείς να κάνεις πιο hi tech πράγματα αλλά δεν έχω ασχοληθεί οπότε μόνο αυτό τον τρόπο ξέρω
AgentCain Φεβρουάριος 27, 2010 #3 Φεβρουάριος 27, 2010 χα! καλή μαγκιά, αλλά και συ τον Χίτλερ ρε? βαλε καναν Goethe να τον απαυτώνει κανας ολύμπιος θεός (ή ο χιτλερ), που τον γουσταρουν κιολας Όσο για την φωτό, αν ξερεις photoshop ή αλλιώς με ενα Paint.NET κάνεις τη δουλειά σου για animation λογικά πρέπει να πας σε flash
firekiller Φεβρουάριος 27, 2010 Author #4 Φεβρουάριος 27, 2010 έχω photoshop cs(2 νομίζω) v.8 αλλά θα θελα λίγη βοήθεια γιατί σήμερα το βαλα:help1:
firekiller Φεβρουάριος 27, 2010 Author #5 Φεβρουάριος 27, 2010 ρε guys κανείς το θέλω για Δευτέρα plz:(
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2010 #6 Φεβρουάριος 27, 2010 Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr και τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.