Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

- o SLN θα πληρωνε παντως σιγουρα)

:p

Για το δακτυλο μου που σηκωνεται οταν με τιναζει το ποντικι ή για να τον τιναζει και αυτον?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Σεμνα με τα δαχτυλα σας που σηκωνονται γιατι

"I 'll put my foot so deep in your a*s that you can smell it" - Ludacris

Αρχική απάντηση από spc

Καλά καλά συνεχίστε έτσι και θα επιληφθεί η εκλεκτή παλιόγρια-mod της κατάντιας σας (μετατροπή του ΠΟΘ σε chat) είναι η ειδικότητά της (μετά τον υγειονομικό έλεγχο των περιφτέρων).

Μην ξανακούσω κιχ για spam και λοιπές εξυπνάδες!

Βούρκος λέμε!

spc, άδειασε τα ΡΜ σου, προσπαθώ από χτες να σου στείλω μύνημα, γιατί σου βρήκα πελάτη: έχω ένα φιλαράκι που θέλει να αναβαθμίσει σε Χ6800 & 7950 Quad SLI.

Είναι "στεγνός" όμως, και το budget που έχει του φτάνει τσίμα-τσίμα για μερικές τσίχλες και κανα πακέτο τσιγάρα και αμέσως σκέφτηκα εσένα. Μπορείς να επιληφθείς;

τι τρελος "ερωτας" εξελισεται μεταξυ σας???Πω πω πω...

Με τα καλυτερα λογια μιλαει ο ενας για το αλλον....

μελι σταζει το στοματακι σας...:p

Καλημερες..

(Με ηλιο ξεκιναμε....για να δουμε αν θα μεινει κιολας..)

Πως μπορώ να συνδέσω αυτό (P4 4pin cpu fan)

7128-connector.jpg

στο cpu connector του cooldrive ο οποίος είναι 3πινος ;

12sm.jpg

γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αντάπτορας 4 σε 3 για τη συγκεκριμένη περίπτωση ;

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:15]

ποτε ξανα Tagan........να δω τι θα κανω με ολα τα Tagan στο μαγαζι.....δεν θα ειμαι πολυ πειστικος στους πελατες......:TD:

τι σου φταιει το tagan ρε τρελλε...

δεν στελνεις σιγα σιγα τη Dfi να βρεις κι εσυ την υγεια σου?

(ακου εκει ασυμβατοτητα μητρικης με τροφοδοτικο...

ελεος, τι αλλο θα δουμε με δ'αυτες?)

Αλήθεια, τσεκάρατε το τροφοδοτικό σε άλλο σύστημα; Εγώ πάντως Tagan δε θα πάρω (dfi owner here :p)

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 11:56]

Αλήθεια, τσεκάρατε το τροφοδοτικό σε άλλο σύστημα; Εγώ πάντως Tagan δε θα πάρω (dfi owner here :p)

το δικο μου παντως σε Asus p5wdg2-ws που το χρησιμοποιω

(συμπτωματικα εδω και 5 μερες που το'χω παρει

το συστημα δεν εχει κλεισει καθολου)

& Gigabyte DS4 που το δοκιμασα νωριτερα,

δουλευει μια χαρα...

dfi-o-πληκτοι και οχι μονο....

ξερετε που βρισκετε(ακριβως ομως) πανω στη μητρικη -dfi ultra-d - ο σενσορας που δειχνει θερμοκρασια του cpu??

(αυτο που εμφανιζει στο βιος)

Αν δε κανω λαθος διαβαζει απο τη διοδο της cpu. Δηλαδη δεν υπαρχει sensorας στην mobo.

Ρε τι γνωμη εχετε για το DFI RX200 που εχει πιασει πατο στην τιμη? Ειναι εξισου καλο με το ultra-d? Εχει τις ιδιες ασυμβατοτητες?

Γιωργο στα λεγα χθες το βραδυ.... αμα στην εκανε μια, ηταν θεμα χρονου αυτο που επαθες πρωινιατικα.

Αυτο ειναι πραγματικα εφιαλτικο...

http://www.youtube.com/watch?v=jUjJGS59H-Y&mode=related&search=

Οταν απο τους Βαβυλωνα, καταληγεις σε αυτο τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να περιγραψουν την κατασταση. Και καλα ρε φιλε εφυγες απο την εταιρια του Χοντρου γιατι τα σπασατε και μαγκια σας και με το δικιο σου, αλλα πας στον αλλον ο οποιος σε βαζει ντουετο με την ... Κελεκιδου????? Ολα για τα λεφτα ρε γμτ?

Α ρε Sifu Με τον Τερζη σε βλεπω να τραγουδας του χρονου....

Αρχική απάντηση από greekfragma

αν δεν μπορεις να βρεις τα ελληνικα στο πληκτρολογιο σου πολυ αμφιβαλω αν θα βρεις το σκριπτακι.:shifty:

Τό ξέρω αλλα στο συγκεκριμένο θέμα λέμε ότι θέλουμε ... αλλα απο οτι φενεται οχι οπως θέλουμε.

ενιγουει

τι είναι αυτά που βρίσκεις ρε SLN :p :P Ήμαρτον :hehe:

Πέγκυ Ζήνα-Εισβολέας: Το σχήμα του χειμώνα, στο Apollon Palace :p

Πως σας φαίνεται το σχήμα: Πασχάλης-Goin' Through? Αν σας ενδιαφέρει, κι έχετε TIM κατεβάστε το τραγούδι "Σχολείο 2006" :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.