Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εχει διαφημιση της NOVA που λεει για τα "8 μεγαλα ντερμπυ του Οκτωβριου" (τρεχτε να βαλετε ολοι)

Οποτε εκει που λεει για Man Utd-Liverpool, Real-Barca, ΠΑΟ-ΑΕΚ, πεταει και το.......... "Roma-Olympiakos" Εσπασα.

Ασε μην αρχισω, γιατι θα βγει ο ξαδερφος-μπατζανακης του Γκαγκατση να μου την πει που μειωνω το ελληνικο ποδοσφαιρο.

Υ.Γ. Μαλιστα... Το ΘΕΜΑ εχει την κυριακη cd με τα "μεγαλα Ελληνικα hits" και εχει και το Ποσο **λακας εισαι" μαζι με τα αλλα τσιφτετέλια. Καταντια η ελληνικη hip hop.

Ποσο ακομα θα ξεπουληθει αυτος ο Nivo.

Πηρε και τον Sifu Versus στο Family. Παει κι αυτος. Για "bitches και hoes" θα τραγουδαει πλεον.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Στα @@ πόσο θα ξεπουληθει ο Βουρλιώτης. Η ελληνική hiphop σκηνή, τι του(ς) φταίει; Μια χαρά ήμασταν πριν από αυτούς...

Sol την ακτινογραφία την ήθελαν, για να την κοιτάξει γιατρός, για να είναι σίγουροι ότι δεν έχεις μια ασθένια (δε θυμάμαι ποια) που είναι κολλητική, για να μην κολλήσεις τα άλλα παιδάκια (αν την έχεις. Γενικά μιλάω) :p

παιδια μηπος ξερετε τι κανουμε σε περιπτοση καρκινου οστου στα ζωα.... Μηπος σε καποιον απο σας εχει τυχει κατι τετοιο????

o polonos, δυστυχώς δε νομίζω να γίνεται κάτι. Εδώ δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε κάτι με τους ανθρώπους. Απλά το προσέχεις όσο μπορείς, να μην έχεις τύψεις ότι το παράτησες.

Γιατί ζώο λέμε;

Θελω να καταγγειλω....!

Ενα ποντικι MX1000 που ειχα παρει απο τον spc...αρχισε να με τιναζει οποτε παω να πατησω το μεσαιο πληκτρο....:hehe:

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 21:07]

o polonos, δυστυχώς δε νομίζω να γίνεται κάτι. Εδώ δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε κάτι με τους ανθρώπους. Απλά το προσέχεις όσο μπορείς, να μην έχεις τύψεις ότι το παράτησες.

Γιατί ζώο λέμε;

εχω εναν σκυλο 8 ετων. Και τον πονουσε το ποδι του εδω και δυο εβδομαδες ο γιατρος στην αιγινα δεν βρηκε κατι και εχω παει σημερα στην Αθηνα και μου ειπαν για καρκινο οστου στο 2/3 μηρου.... Θα κανω και βιοψια για να σιγουρευτουμε οτι ειναι καρκινος. Ο γιατρος μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να κοπη το ποδι του σκυλου, πραγμα το οποιο ειναι αδυνατον διοτι θα υποφερει παρα πολυ με τρια ποδια. Και υπαρχει περιπτωση ο καρκινος να μεταφερθει και σε αλλα κοκκαλα μετα....:cry: Δεν υπαρχει ενδεχομενο να των αφησω να υποφερει. βαζω και μια φοτο, ειναι ο μεγαλος:cry:

post-4643-1416072804,6784_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από o polonos

εχω εναν σκυλο 8 ετων. Και τον πονουσε το ποδι του εδω και δυο εβδομαδες ο γιατρος στην αιγινα δεν βρηκε κατι και εχω παει σημερα στην Αθηνα και μου ειπαν για καρκινο οστου στο 2/3 μηρου.... Θα κανω και βιοψια για να σιγουρευτουμε οτι ειναι καρκινος. Ο γιατρος μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να κοπη το ποδι του σκυλου, πραγμα το οποιο ειναι αδυνατον διοτι θα υποφερει παρα πολυ με τρια ποδια. Και υπαρχει περιπτωση ο καρκινος να μεταφερθει και σε αλλα κοκκαλα μετα....:cry: Δεν υπαρχει ενδεχομενο να των αφησω να υποφερει. βαζω και μια φοτο, ειναι ο μεγαλος:cry:

Λυπάμαι για τον σκύλο σου και κατανοώ το συναισθηματικό δέσιμο που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Μην στεναχωριέσαι γιατι μπορεί να μην είναι καρκίνος και τα σκυλιά μπορούν να τα καταφέρουν και με τρία πόδια αν δεν απατώμαι.

ναι, τα καταφέρνουν, απ'ότι έχω παρατηρήσει.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ μου σκότωσε ένα γεράκι το καναρίνι και είχα πέσει σε κατάθλιψη. Βασικά, δεν το σκότωσε, απλά το τραυμάτισε και για τρεις μέρες κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά πάει το καημένο. Ευτυχώς έλειπα όταν πέθανε

Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 19:06]

παιδια μηπος ξερετε τι κανουμε σε περιπτοση καρκινου οστου στα ζωα.... Μηπος σε καποιον απο σας εχει τυχει κατι τετοιο????

υπαρχει μια καινουρια μεθοδος με 100% επιτυχια αλλα ειναι πανακριβη.......

βαζουν τσιμεντο γυρω απο το σημειο αναπτυξης της κακοηθειας και το απομονωνουν για να μην εξαπλωθει το κακο.

δυστυχως πολυ κοντινο φιλικο προσωπο υγιεστατος ανθρωπος το εμφανισε ξαφνικα σε εξαιρετικα καλπαζουσα μορφη.

ειχε κανει προληπτικες εξετασεις αιματος πριν 1 μηνα και ηταν πεντακαθαρες.μετα απο λιγες ημερες ξεκινησε καποιος πονος στην σπονδυλικη στυλη και ολοι νομιζαμε οτι ηταν κλασσικα μια περιπτωση οσφυαλγιας.

14μερες μετα οι πονοι εγιναν αβασταχτοι και ο ανθρωπος σχεδον ηταν ξεγραμμενος.ολη η σπονδυλικη στυλη γεματη απο το κακο.

το επομενο διημερο εγινε η εγχειρηση οπου τσιμεντωθηκαν ολες οι περιοχες.

σημερα μετα απο 1 μηνα χημειοθεραπειας ολα βαινουν καλυτερα και οι γιατροι ειναι τοσο αισιοδοξοι οτι πιθανον σε 2-3 μηνες να εξαφανιστει πληρως ολη η ζημια.

λυπαμαι για την περιγραφη αλλα νομιζω οτι καλο ειναι να υπαρχει σαν γενικη γνωση.

Πολωνέ, μια χαρά θα είναι ο σκύλος σου με τρία πόδια, αρκεί να παίρνει θεραπεία με χειρουργείο.

Διαφορετικά ο γιατρός σου θα σου προτείνει αυθανασία.

Δες όμως τη βιοψία πρώτα.

Μπορεί να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα.

μολις επαθα ενα τεχνολογικο-πολιτισμικο σοκ...

Απο μια συντομη βολτα στο xs ειδα καποιον

(νομιζω tyrou) να εχει στο 3δμαρκ06 6χιλιαρικα.....

......μονο στο cpu!!!!!:boxed:

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας.....νικο τσιαμτσικα?

post-699-1416072804,9387_thumb.gif

Αρχική απάντηση από ΝTG

μολις επαθα ενα τεχνολογικο-πολιτισμικο σοκ...

Απο μια συντομη βολτα στο xs ειδα καποιον

(νομιζω tyrou) να εχει στο 3δμαρκ06 6χιλιαρικα.....

......μονο στο cpu!!!!!:boxed:

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας.....νικο τσιαμτσικα?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=439651#post439651

Αυτό σου λύνει απορίες; :p

Αρχική απάντηση από cozzyz [Σήμερα, στις 02:14]

POU 8a vrw auto pou vazoun merikoi sthn upografh tous?... pou leei eiste o ..... o browser sas einai .... nai kai h ip einai ...

auto to scriptaki :upside:

αν δεν μπορεις να βρεις τα ελληνικα στο πληκτρολογιο σου πολυ αμφιβαλω αν θα βρεις το σκριπτακι.:shifty:

εντυπωσιακό αυτό greekfragma. Αλλά ισχύει μόνο για περιπτώσεις που υπάρχει καρκίνωμα στα οστά, ε?

ΥΓ Μακάρι ο άνθρωπος να πάει καλά και να επανέλθει υγιέστατος

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Θελω να καταγγειλω....!

Ενα ποντικι MX1000 που ειχα παρει απο τον spc...αρχισε να με τιναζει οποτε παω να πατησω το μεσαιο πληκτρο....:hehe:

looool

(εξαρταται με ποιο δακτυλο το πατας - αν ειναι με το μεσαιο πολυ καλα καμνει και σε τιναζει - μην σου πω οτι θα πρεπει να πληρωσεις extra για αυτο το featute - o SLN θα πληρωνε παντως σιγουρα)

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.