Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

1000σαμεεεεε :D

και με το καταλληλο ατομο εε!!

Με λιγη υπομονη οπου ναναι κλεινουμε κατα 20.000....

και ψαχνόμουν τι λέτε... 1000σαμε και 1000σαμε. Εγώ το έχω 40post/page, οπότε έχετε (έχουμε) πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να τα 1000σουμε :p

Πειναω γμτ! Ολη μερα δεν εφαγα απολυτως τιποτα και τωρα μου'ρθε η πεινα!!

Τι αλλη λυση υπαρχει εκτος απο πρασσα??

Ανδρεα ηρθες για μονιμα μαν?

Τελος με το York?

Ρε σεις τι γκαντεμια ειναι αυτη γαμ$#% την κοινωνια μου?

Τοσα τροφοδοτικα υπαρχουν... πηγα και πηρα αυτο που εχει προβλημα με την dfi.... ελεος.

Αντε να δουμε τι θα κανουμε τωρα... αραγε το 700αρι θα παιζει?

Πες ρε Κοπριτη που το πηρες... το εβαλες σε κανενα dfi?

Πείτε κανα λίνκι με τα steppings από Athlon64 και Χ2 ...σε μορφή database.

Είχε ποστάρει ο Chosen ένα σε απάντηση του πρόσφατα αλλα δεν θυμάμαι σε ποιον και το όνομα του θρεντ...

Αρχική απάντηση από Sol

να ευχαριστήσω τον άγνωστο γείτονα που κάνει πιο ομαλή την μετάβαση από τα 2mbit στην παλαιολιθική isdn με την ευγενική χορηγία του ξεκλείδωτου ασύρματου 1mbit δικτύου. :)

Ρε μπας κι έχουμε τον ίδιο γείτονα; Γιαυτό σέρνομαι τις τελευταίες 2-3 μέρες... από τον ίδιο κλέβουμε; :hehe:

Eπίτελους έγινα 2mbit μετά από 2 μήνες αλλά με ταχύτητες 512. Πάλι απειλές θα αρχίσω για να μου φτιάξουν τη γραμμή

Αρχική απάντηση από dellman

Eπίτελους έγινα 2mbit μετά από 2 μήνες αλλά με ταχύτητες 512. Πάλι απειλές θα αρχίσω για να μου φτιάξουν τη γραμμή

Σήμερα από το πρωί τα ίδια και στο γραφείο.

Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην ταχύτητα - το πήρα χαμπάρι μόνο όταν τσέκαρα τον router.

Αρχική απάντηση από PGM

Rootx u got mail :)

Όντως.

Can u believe it that we will make you h@ppy ? WIAHRA! ! ! $o.87 Per D0$E!!!YOu just

will bring back some romantic moments that u lost in past! Refresh

your B0DY! Just get our medicine and u`ll fill the difference between the life

ur living now and between the life with via-dra

LoooooL... τωρα ηρθε αυτο ? απο το πρωι το ειχα στειλει.....damn ... Αυτο που εστειλα τωρα ειναι για να χαλαρασω τα κουρασμενα σου ματια .......:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.