Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Για μάσα μέσα εννοείται :p

Ρε παίδες, δεν θά χετε ένα μικρό πρόβλημα συννενόησης?

Έχετε αρχίσει προπόνηση τη γλώσσα του σώματος?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

κομμουνιστικές- κινεζούλες ;)

Είναι όπως λέμε κομμουνιστικός άνθρωπος και όχι κομμουνιστής άνθρωπος;

:p

Αρχική απάντηση από spc

Είναι όπως λέμε κομμουνιστικός άνθρωπος και όχι κομμουνιστής άνθρωπος;

Κομμουνιστής: ,ους., αναφέρεται σε αυτόν που έχει κομμουνιστικές πεποιθήσεις (π.χ. astrolabos κι ας κλέβει τα win).

Κομμουνιστικός, -ή, ό, επίθ., αναφέρεται στο αντικείμενο που εκφράζει -με το έργο του- τη θεωρία που πιστεύει ο κομμουνιστής. Συνώνυμα: καρι0λίτσα, π0υτανίτσα etc.

Αντώνυμα: μάνα, αδερφή

Θα μπορούσα να το διατυπώσω και πιο χριστιανικά βέβαια, σχιστομάτισσες κορασίδες που ασπάζονται την κοινοκτημοσύνη.

Ελπίζω να αποσαφηνίστηκε η απορία σου :)

Αρχική απάντηση από sotiris

Κομμουνιστής: ,ους., αναφέρεται σε αυτόν που έχει κομμουνιστικές πεποιθήσεις (π.χ. astrolabos κι ας κλέβει τα win).

Κομμουνιστικός, -ή, ό, επίθ., αναφέρεται στο αντικείμενο που εκφράζει -με το έργο του- τη θεωρία που πιστεύει ο κομμουνιστής. Συνώνυμα: καρι0λίτσα, π0υτανίτσα etc.

Αντώνυμα: μάνα, αδερφή

Θα μπορούσα να το διατυπώσω και πιο χριστιανικά βέβαια, σχιστομάτισσες κορασίδες που ασπάζονται την κοινοκτημοσύνη.

Ελπίζω να αποσαφηνίστηκε η απορία σου :)

Μα δεν είχα καμία απορία.

Αλλά αυτή είναι η πνευματική κατάντια σου.

Θες να μας πεις δλδ ότι προτιμάς να πιστέψουμε ότι αναφερόσουν στις συμπαθείς Κινεζούλες ως αντικείμενα και όχι ότι απλώς είσαι αγράμματος.

Οι άντρες (όπου άντρας, παράγωγο του ανθρώπου, άνω + θρώσκω = πάνω από 100Kg (στο SI τα Kg)) αμέσως έπιασαν το υποννοούμενο (ελπίζω να μην κατέβηκε και κάτω από 100 ο Γιάννης γιατί θα ... κόψω το παγωτό!) :

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Και θα τις προσεξω "ιδιαιτερα" :devil:

Οι διφορούμενοι, που σχετίζουν την forum-ική τους καριέρα στην προσωπική τους "σχέση" με έναν εκ των αδμίν, προτιμούν να παραβλέπουν την πραγματικότητα και εγκλωβισμένοι στο περιορισμένο οπτικό πεδίο που τους ορίζουν οι ωσάν τα άλογα σέρνοντα κάρο παρωπίδες τους, να κάνουν λόγο για αντικείμενα, συμπάθειες -ως προς την κίτρινη φυλή- και γενικότερα σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να πείσουν ότι κάποιος που γράφει πέντε σειρές* πρόταση χωρίς τελεία, σαν τον Umberto Eco -εγώ είμαι αυτός, είναι αγράμματος, ή ακόμη χειρότερα, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, τόσο χαμηλού που δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί τα σημεία στίξης - όπως χαρακτηριστικά γράφει το κείμενο που επισυνάπτεται κάτω από την εκάστοτε παπαρολογία του συγκεκριμένου "διφορούμενου".

Την καλησπέρα μου :D

*5 σειρές @ 1920x1200 εννοείται :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

απο μπαμπινιωτη ειναι? :p:hehe: :hehe:

Είσαι μικρός ακόμη για να παίζεις σε τέτοιες μάχες κορυφής, μετά τα 3000 post θα μπορέσεις να συμμετάσχεις και εσύ. keep spamming και τό 'χεις :p

Πω πω, εχει ανεβει το "επιπεδο" στο Π.Ο.Θ.

Παλια πεταγες ενα smiley ( :p ) και "του την ειχες μπει" του αλλουνου. Πλεον πρεπει να διαβασεις 3-4 φορες τα ποστ για να πιασεις ολες τις σποντες που εμπεριεχονται.

Επιτελους οι παραινεσεις του .38-.45 επιασαν τοπο. Το επιπεδο του lab ανεβηκε!

Μπραβο Σωτο*.

*Να τονισω αλλη μια φορα την απεχθεια μου στους αντμιν που απομακρυναν με υπουλα και δολια μεσα αυτο το φωτεινο παραδειγμα "χρηστη-λογιου-επιστημονα-λινουξα".

Το παθημα με τον unsto δεν εγινε μαθημα τελικα.

:TD:

Αρχική απάντηση από DJD

Παρασκευή 29 του μήνα καλά δεν είναι για να μασαμπουκιάσουμε; Για ρίχτε ιδέες για το που.. αν είναι να μαζευτούμε σίγουρα τα άτομα να κλείσουμε και τραπέζια :hehe:

Λέω να κάνω κι εγώ την εμφάνιση μου...

μας εχουν πρηξει με τους προεκλογικους αγωνες... πριν λιγο χτυπαει το τηλ. το σηκωνω και ακουω ενα ηχογραφημενο μηνυμα τοπικου ''αρχωντα'' :p:confused:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52]

Είσαι μικρός ακόμη για να παίζεις σε τέτοιες μάχες κορυφής, μετά τα 3000 post θα μπορέσεις να συμμετάσχεις και εσύ. keep spamming και τό 'χεις :p

mouse-troll3.jpg

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52]

μετα τα 3000 ειναι το VIP club. :p

Αρχική απάντηση από SLN

Πω πω, εχει ανεβει το "επιπεδο" στο Π.Ο.Θ.

Παλια πεταγες ενα smiley ( :p ) και "του την ειχες μπει" του αλλουνου. Πλεον πρεπει να διαβασεις 3-4 φορες τα ποστ για να πιασεις ολες τις σποντες που εμπεριεχονται.

Επιτελους οι παραινεσεις του .38-.45 επιασαν τοπο. Το επιπεδο του lab ανεβηκε!

Μπραβο Σωτο*.

*Να τονισω αλλη μια φορα την απεχθεια μου στους αντμιν που απομακρυναν με υπουλα και δολια μεσα αυτο το φωτεινο παραδειγμα "χρηστη-λογιου-επιστημονα-λινουξα".

Το παθημα με τον unsto δεν εγινε μαθημα τελικα.

:TD:

Και εδώ βλέπετε το καρτέλ των χημικών σε δράση. Χού ρε! :p

Εδω και 1-2 μερες η γραμμη μου σερνεται (vivo full) οποτε λεω να παρω ενα τηλ να δω τι γινεται... Αφου περιμενω καμποση ωρα, απανταει μια ευγενεστατη κοπελα, που με συνδεει με ενα τεχνικο, επισης ευγενεστατο. Ιδου ο διαλογος μεταξυ εμου, του τεχνικου, και ενος 2ου τεχνικου (με italics αυτο που υποτιθεται ελεγαν ο ενας στον αλλο κ εγω δεν ακουγα):

Τεχνικος: Σε ποια περιοχη ειστε?

spresv: Αιγαλεω

τεχνικος2: Τι θες να σου φερω?

Τ: Οδος?

s: *****

τεχνικος2: Ελα μωρε, γ*μησ τον, παμε να φυγουμε

Τ: Ξεκολλα ρε, πελατης λιανικης ειναι. Φυγε εσυ αν θες

Τωρα εγω φταιω να του κανω μια ωραιοτατη αναφορα στον υπευθυνο? Αν και για καποιο λογο διαισθανομια οτι και η συμπεριφορα του υπευθυνου μπορει να μην διαφερει πολυ...

Αρχική απάντηση από ea6gka

μετα τα 3000 ειναι το VIP club. :p

Συζητιετε να ανεβει το οριο γιατι εχουμε γινει πολλες....:tomato: :tomato: :tomato:

Πωπω, τι κουτάρα το Antec P160, έχω πάθει πλάκα. Τρελοί χώροι και 6.5 κιλά.

Η δε ποιότητα, ασύλληπτη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αρχική απάντηση από Chosen

φωτος ρα!

Αρχική απάντηση από Chosen

Το εχω εδω και ενα μιση χρονο! Τελειο! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.