Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SlotKiller

ποοοο

που το θυμηθηκες αυτο... :p

attachment.php?s=&postid=441218© NTG

Το θυμάμαι γιατί ο μ@λάκας είχα κάτσει κι είχα απαντήσει σοβαρά στο θέμα που βάλανε τα όρνια, ενώ έπρεπε να χω σκάσει με μπλουζάκι "kill χριστόδουλος and the papadario" και να έχω κάνει μια πολύ ωραία ζωγραφιά σαν το παλικάρι που τό χε κάνει (τό χανε πει στις ειδήσεις) (σκιαγράφιση στην πραγματική της διάσταση :p)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

μιλαμε για ετος 2000 ετσι? εμας παντως ο νομος δεν πηγε καθολου καλα επισης και τον σερρων. τα γραπτα μας διορθωθηκαν στα τρικαλα και εγινε χαμος. αφου στην εκθεση κανενα γραπτο απο 136 μαθητες του σχολειου μας δεν πηγε σε γ βαθμολογητη,που στην εκθεση παρα πολλα πανε σε γ βαθμολογητη,για αυτο και μπαινει και πρωτο μαθημα στις παννεληνιες συνηθως ωστε να υπαρχει αρκετος χρονος διορθωση.

εντάξει έκθεση πάντα υπάρχουν αποκλίσεις.

κι εμείς εδώ αθήνα, βγαίναν επαρχία τα γραπτά, όπου όλο και κάτι έκοβαν.

π.χ. εμένα έκθεση μου είχε βάλει ο 1 ~16 και ο άλλος ~18.5 (στο περίπου),

και ευτυχώς γλίτωσα τον 3ο (ο 3ος συνήθως κρατάει χατζάρα :p)

εμένα πρόπερσι 50 ο πρώτος 52 ο δεύτερος. Στην έκθεση. Αλλά μου το μαμήσανε στα μαθηματικά ΓΠ και στις αρχές προγραμματισμού. 8 μόρια ο ένας από τον άλλο. Να συμφωνούν στην έκθεση και να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση σε δύο μαθήματα όπου δε υπάρχει υποκειμενικός παράγοντας; :S

Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν να μην αφήνουν ανοιχτά τα wireless στους routers τους γιατί υπάρχουν κακόβουλοι χρήστες που εκμεταλεύονται την γραμμή τους με ένα απλό laptop στο μπαλκόνι :hehe: Όπως καταλάβατε σερφάρω με τον ρούτερ του από πάνω ή απέναντι. Να 'ναι καλά το παιδί αν διαβάζει :hehe:

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 14:20]

Ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω το panel 5.25" για Creative Audigy 2ZS??

νομιζω εχω κατι .θα δω.ειμαι κομματια...εχω να φαω

αυριο και τον Duriel, καλα ε θα με τεντωσει ασχημα.

djd να υποθέσω ότι ξέρεις ότι από τη στιγμή που τα πάντα περνάνε μέσω του router του, μπορεί να ξέρει ακριβώς τι κάνεις καθώς και όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα username και password σου, ε? ;) Αν μένεις Α.Πεύκη, πάντως, κινδυνεύεις :hehe:

Αρχική απάντηση από 2cpu

νομιζω εχω κατι .θα δω.ειμαι κομματια...εχω να φαω

αυριο και τον Duriel, καλα ε θα με τεντωσει ασχημα.

Thx man ;)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111462

βαση αυτων που ειδα δεν πρεπει να δουλευει και πολυ σωστα.ε bill?το κλασικο spi που ετρεξα δεν ελεγε και πολλα.για την ακριβεια o task manager ελεγε οτι χρησιμοποιει μονο τον 1 απο τους 4 πυρηνες... εχω εναν xeon εδω και ηθελα να τον δοκιμασω....:happy2: :happy2: :smoke: :smoke:

Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 21:26]

Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν να μην αφήνουν ανοιχτά τα wireless στους routers τους γιατί υπάρχουν κακόβουλοι χρήστες που εκμεταλεύονται την γραμμή τους με ένα απλό laptop στο μπαλκόνι :hehe: Όπως καταλάβατε σερφάρω με τον ρούτερ του από πάνω ή απέναντι. Να 'ναι καλά το παιδί αν διαβάζει :hehe:

Έχεις δυνατότητα να ξεκλειδώσεις WPA-PSK Security encryption και κρυφό ssid?

Αλλά και πάλι κάποια στιγμή θα δει κίνηση στο modem του και θα καταλάβει οτι κάποιος πολύ κοντά χρησιμοποιεί τη γραμμή του.

Ποιός άραγε έχει λάπτοπ, την αράζει στη βεράντα του και βρίσκεται πολύ κοντά του?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [19-09-2006 23:21]

Ψαχνωντας στο hi-5 βρισκω την πρωην μου(1χρονο δεν ειμαστε μαζι)3 χρονια ειμασταν μαζι)...να φωτογραφιες με τον καινουριο,να φιλια,να αγκαλιες..:(

Και ειχε δει και το profile μου εχθες...

Eχω πολυ ορεξη τωρα...:TD:

Οταν νιωθω απλα και μονο οτι οπωςμε κοιτουσε(το βλεμμα) ,τωρα κοιταει αλλον , φρικαρω..:(

:hug: :hug: :hug:

Όλοι μας τα έχουμε τραβήξει Billy, με λίγο ποτό όλα γίνονται καλύτερα...Θα βρεις άλλη να σε αγαπάει καλύτερα :happy:

(μερικοί μάλιστα τα τράβηξαν από τον κολλητό τους...καλά που δεν έβγαλα τα σπαθιά...:shifty: )

Αρχική απάντηση από deninho

djd να υποθέσω ότι ξέρεις ότι από τη στιγμή που τα πάντα περνάνε μέσω του router του, μπορεί να ξέρει ακριβώς τι κάνεις καθώς και όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα username και password σου, ε? ;) Αν μένεις Α.Πεύκη, πάντως, κινδυνεύεις :hehe:

Ο άλλος έχει ξέφραγο ασύρματο, λες να είναι ουμπερ 7331 ΧαΞ0ρ?!!1!

Αρχική απάντηση από DJD

Κι εγώ έτσι το έχω σπίτι το modem.

Έχω μεν μικρή ισχύ στο wireless, για να μην πιάνει από μακριά,

αλλά αν κάποιος γείτονας uber-θύμα σαν εσένα θέλει να μπει, και ξέρει και 2 - 3 πράγματα (να παρακολουθήσει λίγο το traffic να πιάσει το subnet), είναι ελεύθερος να το κάνει.

Στο κάτω κάτω περιμένεις από αυτόν που σου "παίρνει" κάτι, να το σεβαστεί.

Αν όχι, πολύ απλά

1) δεν θα το ξαναβρεί

2) εφ'όσον είναι γείτονας, μπορείς πάντα να τον πλακώσεις στο ξύλο (the traditional way)

Εγώ πάντως, στο σπίτι ενός κολλητού κορινθία το καλοκαίρι, που δεν είχε ούτε τηλεφωνική γραμμή και είχα απελπιστεί, έκανα ένα survey και βρήκα τον average joe 192.168.0.1 γείτονα, με default essid εννοείται (linksys), και διάβασα τα mail-άκια μου μια χαρά :D

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 05:07]

Ο άλλος έχει ξέφραγο ασύρματο, λες να είναι ουμπερ 7331 ΧαΞ0ρ?!!1!

ειναι δολωμα για μικρους και ανυποψιαστους admins.... :shifty:

Ποια WPA-PSK Security encryption και κρυφό ssid βρε Μάριε.. Χύμα αέρα πατέρα ήταν ο τύπος με ένα 3com που είχε το default password. Μάλιστα πήγα και του έκανα enable και το firewall.. μη τον βρει και κανένα κακό τον άνθρωπο... Βασικά του άφησα ένα txt πάνω στο desktop (winxp χωρίς passwd) που τον ευχαριστώ για την σύνδεση κι άμα θέλει να έρθει να πιούμε καφέ :hehe:

ρε μλκ εισαι απιστευτος....ακου εκει "Βασικά του άφησα ένα txt πάνω στο desktop (winxp χωρίς passwd) που τον ευχαριστώ για την σύνδεση κι άμα θέλει να έρθει να πιούμε καφέ "

λοοοοοοοοοοοοοοοολ.....

Με εκανες και γελασα , πριν καν πιω καφε (ξερεις απο εκεινους τους καφεδες που πινονται και οχι απο τα αηδιαστικα φραπεδακια σου :p:P)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.