magicman Σεπτέμβριος 20, 2006 #19641 Σεπτέμβριος 20, 2006 τελικα θα ξαναδωσω παννεληνιες.... το πηρα αποφαση.
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2006 #19642 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN τελικα θα ξαναδωσω παννεληνιες.... το πηρα αποφαση. Δύσκολη απόφαση.Σκέψου το δις.Προσωπικά δεν είμαι πολύ σίγουρος για το αν άξιζε ο -1 χρόνος από τη ζωή μου.(εντάξει, τουλάχιστον έμαθα να οδηγάω εκείνον το χρόνο, κάτι είναι κι αυτό).
magicman Σεπτέμβριος 20, 2006 #19643 Σεπτέμβριος 20, 2006 ειναι ρισκο οπως και να γινει. αλλα απο την αλλη. αμα παω στην σχολη που περασα,φοβαμαι οτι θα μεινω με την ιδεα οτι δεν προσπαθησα αλλη μια φορα για κατι καλυτερο. νομιζω πως μπορω να πετυχω κατι πολυ καλυτερο. θα το ξανασκεφτω ομως...
Elpis Σεπτέμβριος 20, 2006 #19644 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 14:42] τελικα θα ξαναδωσω παννεληνιες.... το πηρα αποφαση. Πρεπει ομως να αποφασισεις να διαβαζεις. Ενας φιλος μου μπηκε τοπογραφος και ξαναδωσε αλλα επειδη βαριοταν να διαβαζει και εκανε βολτες σε ολη την Ελλαδα στους φοιτητες φιλους του, το μονο που καταφερε ειναι και τη δευτερη χρονια να μπει στην ιδια σχολη.Σκεψου το ξανα, ειναι πολυ δυσκολο...ασχετο:HARDSHOP.GR<-----------------ΚΑΦΕΝΕΙΟ (ουτε καν lounge...)
unstoppable Σεπτέμβριος 20, 2006 #19645 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αν ο αλλος εχει ορεξη να διαβασει σωστα για να παει σε μια καλη σχολη πιστευω δεν ειναι ασχημα...
jpcupra Σεπτέμβριος 20, 2006 #19646 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από PGM damn u ... me busted......... :P:P :rofl: :rofl:
magicman Σεπτέμβριος 20, 2006 #19648 Σεπτέμβριος 20, 2006 οτι θα διαβασω θα διαβασω. σκεφτομαι να αρχισω απο οκτωβριο. μετα την infosystem σιγα σιγα...
magicman Σεπτέμβριος 20, 2006 #19650 Σεπτέμβριος 20, 2006 πληροφορικη θεσ/νικηςEΠIΣTHMHΣ YΠOΛOΓIΣTΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)MHΧΑΝΙKΩN H/Y KAI ΠΛHPΟΦΟPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣΜΗΧ/ΚΩΝ Η/Υ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝτει πληροφορικης θεσ/νικηςαν ξαναδωσω πιστευω θα περασω ηρακλειο. αλλα θελω να εχω υψηλοτερουσ στοχους.φετος δεν μπορω να πω οτι δεν διαβαζα,διαβαζα αλλα δεν διαβασα προγραμματισμενα. πχ αοδε ενα μαθημα δεν διαβασα και επεσε μια ερωτηση απο αυτο και εγραψα 15 περιπου. + οτι τα γραπτα μας πηγαν στα τρικαλα που μας τσακισανε σε βαθμολογια.εγινε και καταγγελια απο συλλογο γονεων για τις βαθμολογησεις. γιατι δεν μπορει στην εκθεση ο μεγαλυτερος βαθμος στο νομο να ειναι 16. επισης ουτε μαθητες που δεν ξεραν να γραφουν εκθεση,και οταν λεω δεν ξεραν,χωρις τονους, τελειες κτλ να παιρνουν μεγαλυτερους βαθμους απο αλλους που εγραφαν πολυ καλυτερα εκθεσεις.
tassoss Σεπτέμβριος 20, 2006 #19651 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 14:42] τελικα θα ξαναδωσω παννεληνιες.... το πηρα αποφαση. Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 15:06] ειναι ρισκο οπως και να γινει. αλλα απο την αλλη. αμα παω στην σχολη που περασα,φοβαμαι οτι θα μεινω με την ιδεα οτι δεν προσπαθησα αλλη μια φορα για κατι καλυτερο. νομιζω πως μπορω να πετυχω κατι πολυ καλυτερο. θα το ξανασκεφτω ομως... :worship: σταθερότητα απόψεων
magicman Σεπτέμβριος 20, 2006 #19652 Σεπτέμβριος 20, 2006 αν προσεξες η απαντηση μου ηταν μετα το ποστ του sotiris επειδη ειπε ΄΄ξανασκεψου το δις΄΄
tassoss Σεπτέμβριος 20, 2006 #19653 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 15:41] αν προσεξες η απαντηση μου ηταν μετα το ποστ του sotiris επειδη ειπε ΄΄ξανασκεψου το δις΄΄ Ακριβώς. Ενα μόνο ποστ σε ένα forum αρκούσε για να αλλάξεις μέσα σε 15 λεπτά μια απόφαση που θεωρητικά την είχες σκεφτεί καλά, μια που πρόκειτε να σου "κόστιζε έναν χρόνο απο την ζωή σου".
jpcupra Σεπτέμβριος 20, 2006 #19654 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra το spi υποστηριζει 4 πυρηνους??? :p
magicman Σεπτέμβριος 20, 2006 #19655 Σεπτέμβριος 20, 2006 την εχω σκεφτει καλα και θα ξαναδωσω.δεν αλλαξα αποφαση και δεν νομιζω να αλλαξω. απλα ειπα οτι θα το ξανασκεφτω ξανα επειδη τα παιδια που απαντησαν απο οσο ξερω σπουδαζουν και κατι παραπανω ξερουν.
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2006 #19656 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN την εχω σκεφτει καλα και θα ξαναδωσω.δεν αλλαξα αποφαση και δεν νομιζω να αλλαξω. απλα ειπα οτι θα το ξανασκεφτω ξανα επειδη τα παιδια που απαντησαν απο οσο ξερω σπουδαζουν και κατι παραπανω ξερουν. Κοίτα, να σου πω εγώ για μένα: όταν έδωσα πρώτη χρονιά, είχα γράψει πάρα πολύ καλά σε όλα τα μαθήματα (π.χ. έκθεση 17.3) εκτός από μαθηματικά κατεύθυνσης που είχα αυτό που λέμε "άτυχη στιγμή". Επειδή μπήκα ΤΕΙ οινολογίας και οι σχέσεις μου με την Χημεία δεν ήταν οι καλύτερες, αποφάσισα να ξαναδώσω. Τη 2η χρονιά όμως δεν είχα τα κέφια της πρώτης, έγραψα σε ΟΛΑ τα μαθήματα χειρότερα, πλην των μαθηματικών, οπότε συγκριτικά έβγαλα πιο "δυνατό" αριθμό μορίων (λιγότερα σε αριθμό μεν, αλλά είχαν πέσει οι βάσεις και ήταν "ισχυρότερα" σαν αξία). Έχοντας και την εμπειρία του προηγούμενου έτους, αυτό που έκανα ήταν ένα μηχανογραφικό το οποίο με πήγε στην πιο υψηλή σχολή (από άποψη μορίων) που μπορούσα να μπω. (Χημικό Αθήνας, εκεί που είμαι και τώρα). Σκέφτομαι τώρα όμως (6 χρόνια μετά): Αν είχα πάει στο ΤΕΙ, τώρα θα είχα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου, ενώ τώρα έχω ακόμη αρκετή δουλειά για το πτυχίο. Τις σχολές πληροφορικής τις είχα απορρίψει για προσωπικούς λόγους τις 2 πρώτες χρονιές που έδωσα, μπήκα την 3η (με 10%) στη Διδακτική της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων στο ΠΑ.ΠΕΙ (ναι έχω περάσει και από εκεί ) αλλά δεν έκανα τη μετάβαση (Χημικό - > dtps) για πολλούς και διάφορους λόγους. Από κει και πέρα, τα χρόνια που ξαναδίνεις και τα χρόνια που χάνεις στη σχολή προσπαθώντας να την τελειώσεις, είναι χαμένα χρόνια από τη ζωή σου, όπου σαφώς θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιο χρήσιμο. (μέχρι στιγμής από τα 24 χρόνια μου τα 2, και πάμε για 3+, είναι "χαμένα"). Αυτά Αν το αντικείμενο που έχεις μπει δεν σε ικανοποιεί, ξαναδώσε. Για να ξαναδώσεις, χρειάζεσαι ~3 μήνες δουλειάς. Προσωπικά όταν ξαναέδωσα, δούλεψα σοβαρά μόνο τον τελευταίο μήνα.
SlotKiller Σεπτέμβριος 20, 2006 #19657 Σεπτέμβριος 20, 2006 Σωτηρη ησουν και εσυ ενα απο τα πειραματοζωα της πρωτης χρονιας? Αν καταλαβα καλα... συνομιλικοι ειμαστε Παραλιγο θα ειμασταν και συμφοιτητες ομως! Εγω τελειωσα το ΟΔΕ στο ΠαΠει και περισυ περασα με το 10% στο ΔΤΨΣ. Φυσικα δεν πηγα ποτε ομως! την τελευταια χρονια εκανα μεταπτυχιακο!
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2006 #19658 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller Σωτηρη ησουν και εσυ ενα απο τα πειραματοζωα της πρωτης χρονιας? Αν καταλαβα καλα... συνομιλικοι ειμαστε ’στα να πάνε, έχουμε σκιαγραφήσει και προφίλ τυπικού μουσουλμάνου λέμε (σε πανελλήνιες)
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 20, 2006 #19660 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra το spi υποστηριζει 4 πυρηνους??? Ναι..υπαρχει στο XS ειδικη εκδοση που υποστηριζει και 2πυρηνους και 4πυρηνους...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.