Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

γνωμη μου...

αν καποιος απο την ομαδα πρεπει να παει σπιτι του ειναι ο ουαντου αρχικα...

δεν μπορει να τρεξει, δεν εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο στον τροπο που μαρκαρει, με τη βαλενθια τον εκανε σουρωτηρι ο villa και παθαινει συνεχεια κραμπες...το μονο καλο που εχει ειναι οτι ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι και ξερει να βαζει το σωμα του για να κοψει καμια σεντρα με το κεφαλι...μεχρι εκει ομως...

ισως να μην ειμαι αντικειμενικος σε αυτο, αλλα μου φαινεται οτι χαντακωνει και τον ανατολακη(ο οποιος ειναι και η συμπαθια μου μαζι με τζολε)...

και οσο για τις φετινες μεταγραφες...μονο ο ζεβλακοφ πιστευω θα δεσει και αν...

ξαναλεω ομως...γνωμη μου...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

δε διαφωνώ πολύ σε αυτά που λες, απλά ούτε ο ανατολάκης κάνει για ευρώπη. Ελλάδα-Σούπερ Λίγκ και πολύ του είναι... Ο Ζε-βλάχωφ πράγματι είναι πολύ καλός παίκτης, και ίσως σε λίγο καιρό (που ο Πατσατζόγλου θα έχει παιχνίδια στα πόδια του) να περάσει σεντερ μπακ μαζί με Σέζαρ (που είναι ο μόνος που αξίζει από τους σεντερ μπακ) με δεξί μπακ τον Πάτσα (που είναι ο αγαπημένος μου από τους Έλληνες παίκτες μαζί με το Γιαννακόπουλο και το Σαμαρά)

ΥΓ Αν παίξει με 3 στην άμυνα, με βάθος, ίσως να είναι καλή επιλογή ο Ουαντού για λίμπερο

αρχισε να κανει ψυχρα οξω... εγω περιμενω την μανα μου να κανει τα μυδια σαγανακι να τα τσακισω! :D :D :jump1: :jump1: :jump1:

αν σπουδαζει κανεις στο τμημα τεχνολογιας και πληροφορικης & τηλεπικοινωνιων στο ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ας μου στειλει πμ plz.

Να σε δώκω την δική μου αν θες, δεν το χρησιμοποιώ(έχω χάσει και τα cpu kits για το μπλοκ :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

να αφηκουμε τις αντλιες να καμνουμε καμια σοβαρη εργασια;

Oups ο αφεντικός :innocent:

χωρίς αντλία δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.. άσε που δεν έχω internet στο σπίτι το κερατάκι μου ακόμα μαμώ τον οτέ

Τελευταία δεν μπορούσα να κάνω καμμιά αναζήτηση ούτε edit post στο thelab και γενικά καθυστερούσε το σερφάρισμα.

Διαπίστωσα οτι έφταιγε που είχα βάλει encoding UTF-8 ston ΙΕ6.

Το άλλαξα σε auto και όλα καλά.

Ένα άλλο πρόβλημα εμφανίστηκε όμως.

Δεν παίρνω πια e-mail από τα subscribed posts.

Δουλεύει σε σας?

Μια χαρά δουλεύουν τα emails Μάριε σε δύο τεστ χρήστες.

Είμαι με Pstn.. μαμώ τον ΟΤΕ..:(

Αρχική απάντηση από Chosen

Ο λάμπης μου σέρνεται εμένα τραγικά, κυρίως το βράδυ (εδώ και 2-3 μέρες)

τα ξημερώματα η κεντρική δυσκολεύεται πολύ, βασικά βγάζει connection time out. Mε /forum.php?s μια χαρά

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:41]

Μια χαρά δουλεύουν τα emails Μάριε σε δύο τεστ χρήστες.

Είμαι με Pstn.. μαμώ τον ΟΤΕ..:(

Ευχαριστώ.

Δήλωσα το e-mail μου στο hotmail, ώστε να δω μήπως έφταιγε ο παροχέας ή το outlook express.

Ψαχνωντας στο hi-5 βρισκω την πρωην μου(1χρονο δεν ειμαστε μαζι)3 χρονια ειμασταν μαζι)...να φωτογραφιες με τον καινουριο,να φιλια,να αγκαλιες..:(

Και ειχε δει και το profile μου εχθες...

Eχω πολυ ορεξη τωρα...:TD:

Οταν νιωθω απλα και μονο οτι οπωςμε κοιτουσε(το βλεμμα) ,τωρα κοιταει αλλον , φρικαρω..:(

Μα καλά κι εσύ πηγες κι έκανες restore τις παλιές σου μνήμες?

Πάει το 939. Είναι παρελθόν. Τώρα τρέχεις με Conroe!!!

Κάνε κι ένα update στο λειτουργικό και θα λυθεί το πρόβλημα σου. :)

Ξερεις τι?Δεν ξερω πως μου εχει κατσει..ισως επειδη ηταν η πρωτη μου μεγαλη σχεση...και σιως επειδη ειμαι εγωιστης και εφαγα εγω την απορριψη να ειμαι εστι...ωρες ωρες νιωθω ακομα κολλημενος..... 1 χρονο δεν την εχω δει βεβαια..ουτε εχουμεμιλησει..ο χωρισμος πολυ ασχημος..:(

Και λειτουργει αρνητικα και σε στιγμες που δεν πρεπει...ας πουμε απο τοτε δεν εχω ερωτευθει καμια(νομιζω μπαινει η συγκριση στην μεση , και ειναι καο)...και απο την αλλη..οποια και αν μ'αρεσει..οσο και να μου αρεσει..με το που νιωσω οτι ενταξει με θελει..η κανω κατι μαζι της..ξενερωνω και εξαφανιζομαι...:(

εχουμε κατι μ-ο-σ-χ-α-ρ-ι-α στην πολυκατοικια....αλλο πραμα!

Εχουμε γεμισει ολο το ασανσερ και σε ολους του οροφους "μεγιστο βαρος 225Κg" ,"3 ατομα"

Mπηκαν 4 και κλειστηκαν.....Ζωα..!!!!

Δευτερη φορα που την πατανε...!(πριν το καλοκαιρι η πρωτη)

Θα βαλω την παρακατω πινακιδα και θα λεω ενα - ενα!(και καλα να μπαινουν στο ασανσερ)

Αν και το πιο λογικο ειναι απλα να τη βαλω εξω απο το σπιτι να προειδοποιω τους διερχομενους!:fist:

post-699-1416072784,3383_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ξερεις τι?Δεν ξερω πως μου εχει κατσει..ισως επειδη ηταν η πρωτη μου μεγαλη σχεση...και σιως επειδη ειμαι εγωιστης και εφαγα εγω την απορριψη να ειμαι εστι...ωρες ωρες νιωθω ακομα κολλημενος..... 1 χρονο δεν την εχω δει βεβαια..ουτε εχουμεμιλησει..ο χωρισμος πολυ ασχημος..:(

Και λειτουργει αρνητικα και σε στιγμες που δεν πρεπει...ας πουμε απο τοτε δεν εχω ερωτευθει καμια(νομιζω μπαινει η συγκριση στην μεση , και ειναι καο)...και απο την αλλη..οποια και αν μ'αρεσει..οσο και να μου αρεσει..με το που νιωσω οτι ενταξει με θελει..η κανω κατι μαζι της..ξενερωνω και εξαφανιζομαι...:(

Αυτά είναι τα bugs που λέγαμε για την νέα πλατφόρμα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.