o polonos Αύγουστος 25, 2006 #18981 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 09:41] Που είναι και δεν την βρίσκω? http://www.clickhere.gr/content/anthodtl.asp?ANTHOGR_ID=168 οριστε εδω ειναι. Απο μενα με αγαπη :inlove:
CaptainMilo Αύγουστος 25, 2006 #18982 Αύγουστος 25, 2006 7 το πρωί...Ακούγεται ένας έντονος κρότος , με αποτέλεσμα να τιναχτώ όρθιος και να μην μπορώ να πάρω ανάσα για κάνα 5 λεπτοΈσπασαν οι βίδες (3/6) που κρατούσαν το ράφι με όλα τα cd , βιβλία , στερεοφωνικό , αγαλματίδια με αποτέλεσμα να φύγουν όλα στο πάτωμαΚαι δεν σταματάει εδώΟι υπόλοιπες 3 βίδες κράτησαν το ράφι στον τοίχο , με αποτέλεσμα αυτό να διαγράψει πορεία 90 μοιρών και να σκάσει φαρδύ πλατύ πάνω στην TFT που έχω αναρτημένη στον τοίχο . Το κεντρικό ηχείο από τα 7.1 ηχεία επίσης υπέστει βιασμόΖημιά 600 ευρώ μέχρι στιγμής , και συνεχίζουμε τον απολογισμό...Και όλα αυτά εν όψη διπλής εξεταστικής..Πάλι καλά που το pc το είχα τραβηγμένο από την συνηθισμένη θέση του καθώς γινόταν έλεγχος για διαρροές
CaptainMilo Αύγουστος 25, 2006 #18984 Αύγουστος 25, 2006 Από όλα τα πράγματα που πέσαν κάτω . Ηχητικός συνδυασμός από πλαστικά , γυαλικά , πορσελάνινα να σπάνε ταυτόχρονα , μαζί με τον θόρυβο των βιβλίων που παρασέρνανε οτιδήποτε βρισκόταν στο διάβα τους σαν χείμαρρος Κρότος = Θόρυβος Λάθος λέξη
YDinopoulos Αύγουστος 25, 2006 #18985 Αύγουστος 25, 2006 World's deadliest road. 100-120 kills anuallyhttp://javimoya.com/blog/pics/200607/bolivia.htmαπιστευτο...
Tsunami Αύγουστος 25, 2006 #18986 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Από όλα τα πράγματα που πέσαν κάτω . Ηχητικός συνδυασμός από πλαστικά , γυαλικά , πορσελάνινα να σπάνε ταυτόχρονα , μαζί με τον θόρυβο των βιβλίων που παρασέρνανε οτιδήποτε βρισκόταν στο διάβα τους σαν χείμαρρος Κρότος = Θόρυβος Λάθος λέξη Φίλε Milo σε λυπάμαι...Εγώ σε αντίστοιχη φάση θα είχα περάσει στην ζώνη του λυκόφωτος...
Tsunami Αύγουστος 25, 2006 #18987 Αύγουστος 25, 2006 @GruntGr Πλάκα πλάκα τελικά τα κατέβασες? Είναι ωραία σειρα αυτή την θυμάμαι...
sotiris Αύγουστος 25, 2006 #18989 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης το να μετατρεψω ενα σκαφος δεν εχει καμια σχεση με αυτα που αναφερεις.... δεν επιρεαζει το περιβαλλον εξαλλου εχεις ανα πασα ωρα και στιγμη τη δυνατοτητα να τα κλεισεις ολα και απλα να απολαυσεις τη θαλασσα δεν αναιρει το ενα το αλλο... Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πεις όπως θα ήθελες, διότι ελοχεύουν διάφορες ταμπέλες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κολληθούν και να αναιρούν αυτό που λες. Οπότε πολιτικο-κοινωνικο-οικονομική ανάλυση για το σκάφος, αυτοκίνητο, σπίτι του εκάστοτε "πετυχημένου" επιχειρηματία δεν προτίθεμαι να κάνω, καθένας με τις προτεραιότητές του και με τις ανάγκες του. Δεν διεκδικώ το ρόλο του υπέρτατου κριτή, και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να ασχολούμαι με τέτοια θέματα, όντως το τι κάνει ο καθένας στο δικό του πράγμα είναι πρόβλημά του (σε αυτό βέβαια ευθύνονται πολλά πράγματα, σε κάποιον ιδανικό κόσμο μάλλον δεν θα ήταν πρόβλημά του). Έχω όμως μια συναίσθηση για την πραγματικότητα, για τον κόσμο, κλπ. κλπ. κλπ., η οποία δεν με αφήνει εύκολα να θαμπωθώ από τον "πλούτο" των υλικών αγαθών. Μάλλον είμαι παράξενος τελικά, yo, subwoofer (κυριολεκτικά) onboard rulez! Προσωπικά λοιπόν, όταν μιλάμε για θάλασσα, στο μυαλό μου έχω τη μάσκα μου, τα πέδιλα, αναπνευστήρα, και πολύ θα ήθελα (να το το υλικό αγαθό) την ψηφιακή μου με σκάφανδρο, να φωτογραφίζω υπόγεια (like J.Y. Cousteau). Αν είχα 60μετρο σκάφος, θα ήταν το Calypso (χωρίς πλάσμα εννοείται). Αν είχα πάρα πολλά λεφτά, θα προτιμούσα να πάρω βαθυσκάφος, παρά "ντύσω" εσωτερικά το σκάφος.
Sol Αύγουστος 25, 2006 #18990 Αύγουστος 25, 2006 @sotiris http://en.wikipedia.org/wiki/The_Life_Aquatic_with_Steve_Zissou το έχεις δει? Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 17:28] Αν είχα 60μετρο σκάφος, θα ήταν το Calypso (χωρίς πλάσμα εννοείται). ε ναι LCD θα έβαζες, ή κανα άλλο πλάσμα...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 25, 2006 #18991 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 19:28] Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πεις όπως θα ήθελες, διότι ελοχεύουν διάφορες ταμπέλες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κολληθούν και να αναιρούν αυτό που λες. Οπότε πολιτικο-κοινωνικο-οικονομική ανάλυση για το σκάφος, αυτοκίνητο, σπίτι του εκάστοτε "πετυχημένου" επιχειρηματία δεν προτίθεμαι να κάνω, καθένας με τις προτεραιότητές του και με τις ανάγκες του. Δεν διεκδικώ το ρόλο του υπέρτατου κριτή, και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να ασχολούμαι με τέτοια θέματα, όντως το τι κάνει ο καθένας στο δικό του πράγμα είναι πρόβλημά του (σε αυτό βέβαια ευθύνονται πολλά πράγματα, σε κάποιον ιδανικό κόσμο μάλλον δεν θα ήταν πρόβλημά του). Έχω όμως μια συναίσθηση για την πραγματικότητα, για τον κόσμο, κλπ. κλπ. κλπ., η οποία δεν με αφήνει εύκολα να θαμπωθώ από τον "πλούτο" των υλικών αγαθών. Μάλλον είμαι παράξενος τελικά, yo, subwoofer (κυριολεκτικά) onboard rulez! Προσωπικά λοιπόν, όταν μιλάμε για θάλασσα, στο μυαλό μου έχω τη μάσκα μου, τα πέδιλα, αναπνευστήρα, και πολύ θα ήθελα (να το το υλικό αγαθό) την ψηφιακή μου με σκάφανδρο, να φωτογραφίζω υπόγεια (like J.Y. Cousteau). Αν είχα 60μετρο σκάφος, θα ήταν το Calypso (χωρίς πλάσμα εννοείται). Αν είχα πάρα πολλά λεφτά, θα προτιμούσα να πάρω βαθυσκάφος, παρά "ντύσω" εσωτερικά το σκάφος. Για αρχή βρες άλλον και ξέχνα τον Ζακ που είχε φήμη φραγκοφονιά και κλέφτη ενάλιων αρχαιοτήτων. Χωρίς να αναφερθούμε στις πολιτικές του διασυνδέσεις , που και αυτές του απέφεραν το κάτι τις τους μέσο του γαλλικού κράτους !! Ας υποθέσουμε τώρα ότι η υποβρύχια φωτογράφηση, σου είναι πάθος και δεν είναι νάχαμε να λέγαμε, τον Αύγουστο στην άδεια τραβάμε και καμιά χηλού . Θα ανακαλύψεις στην πορεία ότι μια βαρκούλα θα έδινε άλλες διαστάσεις στο πάθος σου. Θα πήγαινες και στη παρά κάτω ξέρα που έχει τα πιο σπάνια. Μετά γνωρίζεις τη Μερόπη ( τυχαίο όνομα ) Δεν τις καλοφαίνεται κάθε Σαββατοκύριακο να παίρνεις τις θάλασσες, αλλά ούτε και σένα να την αφήνεις πίσω. Όταν η Μερόπη ανακαλύψει ότι η βάρκα σου δεν έχει τουαλέτα , θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την μετάβαση σου σε μεγαλύτερο με χώρους ενδιαίτησης Για να μην γράφω πολλά , συνήθως καταλήγεις να έχεις το σκάφος που ίσα καταφέρνεις να συντηρείς χωρίς να μπαίνεις φυλακή για χρέη . Παρεμπιπτόντως και πλάσμα θα έχει, γιατί η Μερόπη κάτι πρέπει να βλέπει όταν εσύ μουλιάζεις . Όσο για το παράξενος, και την συναίσθηση της πραγματικότητας, μη στεναχωριέσαι, όταν τρακάρεις με την καθημερινότητα της επιβίωσης θα αλλάξεις άποψη . 1 Κανένας ήχος δεν μπορεί να συγκριθεί μέσα στο νερό, με αυτόν της μηχανής προπέλας 2 Η ηχορύπανση δεν ενοχλεί τόσο τα ψάρια όσο η ρύπανση από τα λήμματα που πετάνε τα σκάφη αφού σε κανένα λιμάνι της χώρας δεν υπάρχει δεξαμενή υποδοχής λημμάτων. 3 Σε ελάχιστα λιμάνια υπάρχουν δεξαμενές για τα παλιά λάδια, μπορείς να φανταστείς που καταλήγουν; 4 Σε κανένα λιμάνι δεν υπάρχει χώρος για τις άχρηστες μπαταρίες . Ο παλιατζής που θα τις πάρει χύνει τα οξέα στο πρώτο οικόπεδο. Αυτά είναι ΜΕΡΙΚΑ από τα προβλήματα, και όχι ότι κάποιος κάλεσε την παρέα του και τεντώσανε τα ηχεία για μερικές ώρες .
o polonos Αύγουστος 25, 2006 #18992 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 19:47] 2 Η ηχορύπανση δεν ενοχλεί τόσο τα ψάρια όσο η ρύπανση από τα λήμματα που πετάνε τα σκάφη αφού σε κανένα λιμάνι της χώρας δεν υπάρχει δεξαμενή υποδοχής λημμάτων. 3 Σε ελάχιστα λιμάνια υπάρχουν δεξαμενές για τα παλιά λάδια, μπορείς να φανταστείς που καταλήγουν;4 Σε κανένα λιμάνι δεν υπάρχει χώρος για τις άχρηστες μπαταρίες . Ο παλιατζής που θα τις πάρει χύνει τα οξέα στο πρώτο οικόπεδο.Αυτά είναι ΜΕΡΙΚΑ από τα προβλήματα, και όχι ότι κάποιος κάλεσε την παρέα του και τεντώσανε τα ηχεία για μερικές ώρες . αυτο που λες για της βαταριες οντως ειναι πολυ μεγαλο προβλημα. Εδω στην μαρινα της αιγινας φετος το καλοκαιρι βγαλανε απο το νερο γυρο στης 600 βαταριες αν οχι παρα πανω.
spresv Αύγουστος 25, 2006 #18993 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ1 Κανένας ήχος δεν μπορεί να συγκριθεί μέσα στο νερό, με αυτόν της μηχανής προπέλας 2 Η ηχορύπανση δεν ενοχλεί τόσο τα ψάρια όσο η ρύπανση από τα λήμματα που πετάνε τα σκάφη αφού σε κανένα λιμάνι της χώρας δεν υπάρχει δεξαμενή υποδοχής λημμάτων. 3 Σε ελάχιστα λιμάνια υπάρχουν δεξαμενές για τα παλιά λάδια, μπορείς να φανταστείς που καταλήγουν;4 Σε κανένα λιμάνι δεν υπάρχει χώρος για τις άχρηστες μπαταρίες . Ο παλιατζής που θα τις πάρει χύνει τα οξέα στο πρώτο οικόπεδο.Αυτά είναι ΜΕΡΙΚΑ από τα προβλήματα, και όχι ότι κάποιος κάλεσε την παρέα του και τεντώσανε τα ηχεία για μερικές ώρες . Συμφωνω με αυτα που λες, και ειναι πραγματικα πολυ λυπηρο. Αλλα επειδη υπαρχουν αλλοι που μολυνουν χειροτερα πρεπει να μην μας ενδιαφερει ουτε εμας? (εχω ξεφυγει πλεον απο το παραδειγμα του τυπου, μιλαω πιο γενικα.)
ΝTG Αύγουστος 25, 2006 #18995 Αύγουστος 25, 2006 γιαγκΤ..........παιζει να χω γραψει καμμια 15αρια σειρες(συνολικα) και να τις εχω σβησει ...απλα speechless....Απο απλη περιεργεια....(δεν ξερω τι ηλικια εχεις) αλλα παλια ησουν σαν το sotiris και εκλεισεις τον κυκλο?Με δικα σου λογια δλδ.....τρακαρες τοσο ασχημα με την καθημερινοτητα της επιβιωσης??(σ.σ δεν εμπεριεχεται καμμια ειρωνια στα γραφομενα μου,απλη απορια ειναι)Y.GTελικα δεν ηταν και τοσο speechless.
astrolabos Αύγουστος 25, 2006 #18996 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:31] Απο απλη περιεργεια....(δεν ξερω τι ηλικια εχεις) αλλα παλια ησουν σαν το sotiris και εκλεισεις τον κυκλο? :clap: :worship:
magicman Αύγουστος 25, 2006 #18997 Αύγουστος 25, 2006 http://news.pathfinder.gr/greece/politics/336933.html http://news.pathfinder.gr/greece/news/336930.html :p :p :p :p
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2006 #18998 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 00:38] http://news.pathfinder.gr/greece/politics/336933.html http://news.pathfinder.gr/greece/news/336930.html :p :p :p :p :TD: :TD:
o polonos Αύγουστος 25, 2006 #19000 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 22:44] Αφιερωμένη σε όλους τους AMDάκηδες :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.