Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

μπορω να χω κανα κιλο?:drool:

4 μπουκιες..δεν αντεχω παραπανω! Πολυ βαρυ βρε παιδακι μου...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εγω γιατι ανοιξα το ηλιθιο βρωμοστομα μου να πω καλη κουβεντα για την Ρ5Β μπορει να μου πει καποιος???

1 βδομαδα τωρα δουλευε στα 3100 καπου 14-15 ωρες/μερα χωρις να κανει κανενα κουλο. (ενα απο τα κουλα που κανει οποτε το θυμηθει, εκτος απο το vga x1 ειναι οτι ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης μπαινει win κλπ κλπ αλλα η οθονη δεν... ανοιγει (καρτα γραφικων??). Το οτι μπαινει win το καταλαβαινω γιατι παιζουνε κανονικα τα κλαβατσιμπαλα της εναρξης.

Αυτο το κανει οποτε το σκαλιζω. Αμα το αφησω ησυχο και "χωνεψει" τις ρυθμισεις του δεν το κανει ποτε.

Ε ειπα σημερα να δω μηπως και παω σιγα σιγα στα 3200-3250. Ε αρχισε παλι τα κουλα πριν προλαβω να το πειραξω λες και το μυριστηκε... 8 restart και 2 clear cmos μετα, αποφασισα να το αφησω παλι στα 3100, απλα του εριξα λιγο ακομα το vcore για να μην παει τσαμπα η ταλαιπωρια... :p

Αρχική απάντηση από SLN

’στο το μαραφέτι Bay-bee...Τι το θες και το σκαλίζεις?Αφού βλέπεις οτι δεν κυλάει το γονίδιο του O/C στις φλέβες σας (βλ. Ξάδερφος).

Ευκολότερα θα πειστώ για το ταλέντο σου στο μπάσκετ (άτιμος τραυματισμός στον αστράγαλο που σου χαντάκωσε την καριέρα κλπ) ή στη ραπ μουσική (άτιμος Eminem, που όταν εσύ έβγαζες ρίμες αυτός έπαιζε με τις κουδουνίστρες του, αλλά σε φάγαν τα κυκλώματα γιατί δε δέχτηκες να βάλεις οξυζενέ στο "μαλλί" κλπ) - κι αυτό λέει πολλά.

:hehe:

(Comment about World of Warcraft incoming...)

Μα να μην μπορώ να κοιμηθώ... από την δευτέρα τα ίδια με το που πιάνω τις 4 ώρες ύπνου τσουπ σηκώνομε διλ έλεος, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να κοιμηθεί σήμερον ημέρα?

Αρχική απάντηση από FrOsT

τι πρέπει να κάνει κάποιος για να κοιμηθεί σήμερον ημέρα?

atarax.jpg

Αρχική απάντηση από FrOsT

Μα να μην μπορώ να κοιμηθώ... από την δευτέρα τα ίδια με το που πιάνω τις 4 ώρες ύπνου τσουπ σηκώνομε διλ έλεος, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να κοιμηθεί σήμερον ημέρα?

Εγω ΟΛΟ το καλοκαιρι οτι ωρα κ να κοιμηθω, 9:00 θα μαι ορθιος.... ενα πραμα ελεεινο....

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αντε να βγουν οι κολοβασεις γμτ...

Ωρα/διαθεση στο νετ?

Καλημέρα νέα μέρα και όλα τα σχετικά.

Καλημέρα Astrolab-ούκοοοοοοο (αν δεν γλείψεις τους mod δεν πας μπροστά σε αυτή τη χώρα - hint: my sig).

στις 1 ειπαν. αλλα κατι ακουσα οτι στο νετ θα βγουν νωριτερα. ασε που νομιζω οτι σερνεται λιγο η σελιδα του υπουργειου...

Το ypepth.gr σερνότανε από το 2000 που έδινα πανελλήνιες.

Το χτύπαγα μέσω getright μπας και δώσει τίποτα απ'ότι θυμάμαι.

Και τότε είχαμε 56k και οι απαιτήσεις για bandwidth ήταν μικρές. . .

μαλλον σχολη αστυφυλακων πρεπει να περναω εγω. Με βλεπω παλι να ξαναδινω του χρονου...

μηπως λεω μηπως προσεξατε οτι μερικοι :innocent: δεν κανουν πλεον τοσα ορθογραφικα λαθη???:clap: :clap: :clap:

εμαθα απο φιλο οτι τα media εχουν τις βασεις αλλα απαγορευεται πριν τις 1 να τις πουν. και τι κανουν. αν παρεις τηλ. και ρωτησεις σου λενε ανεβηκε τοσο απο περσι ή επεσε τοσο απο περσι. :hehe: :hehe:

παρακαλειται ο χρηστης Chosen να σταματησει να δινει λινκς τις μεγαλες ωρες στο μσν διοτι υποψιαζομαι οτι εκεινος ευθυνεται και για την δικη μου ξαγρυπνια αλλα και για του αξιοτιμου κυριου Frost:p

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 11:14]

μηπως λεω μηπως προσεξατε οτι μερικοι :innocent: δεν κανουν πλεον τοσα ορθογραφικα λαθη???:clap: :clap: :clap:

Πραγματικα μπραβο φιλε, θεαματικη βελτιωση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.