Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πω πω...

Επιθετικα ριμπαουντ εναντιων Κλεψιματων παιζανε σημερα.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ο %&()(&)^& μπουκμέικερ μετράει τους πόντους της παράτασης για το over/under και έχασα το στοίχημα, έλεος

δεν είδα εχτές τον μουννι , είχα πάει για μπάνιο να δώ άλλα σαν αυτόν :p

Ενταξει στις βολες παντα ειχαμε προβλημα, αλλα σημερα εχαναν βολες με το τσουβαλι και παιχτες που δεν μας εχουν συνηθισει σε κατι τετοιο. Eχουμε σοβαρο προβλημα και στο 3ποντο φυσικα...

Ισως η πιο θεϊκη αφισσα που εχω δει ποτε μου...

Την ξηλωσα αμεσως μολις την ειδα και ειναι η μοναδικη αφισσα που κοσμει το σπιτι μου (η τελευταια ηταν απο την εποχη του Barkley...)

Unlimited Respect στον καλλιτεχνη

post-1498-1416072738,2146_thumb.jpg

αντε καληνυχτες.

αυριο 9-9 στο μαγαζι..........μεσα στη ζεστη,......πηξιμο......οη οη........σελω παραλιααα και μια παγωμενη κοροναααααααα:baby:

Αρχική απάντηση από greekfragma

αντε καληνυχτες.

αυριο 9-9 στο μαγαζι..........μεσα στη ζεστη,......πηξιμο......οη οη........σελω παραλιααα και μια παγωμενη κοροναααααααα:baby:

Δεν έχετε air-condition εκεί; :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:07]

Δεν έχετε air-condition εκεί; :p

Εχουνε αλλα περνανε συνεχεια "κλαρινα" απ'εξω και βγαινει στη ζεστη να τα τσεκαρει οποτε λιωνει στο πεζοδρομιο της Στουρναρη.

P.S. ελπιζω να μην το διαβασει αυτο ο Michalis76 και τον σουταρει το Θεμη επειδη χαζευει αντι να δουλευει...:p

Αρχική απάντηση από SLN

Εχουνε αλλα περνανε συνεχεια "κλαρινα" απ'εξω και βγαινει στη ζεστη να τα τσεκαρει οποτε λιωνει στο πεζοδρομιο της Στουρναρη.

P.S. ελπιζω να μην το διαβασει αυτο ο Michalis76 και τον σουταρει το Θεμη επειδη χαζευει αντι να δουλευει...:p

xaxaxaxaxaxa...

Τι κλαιγεσαι μωρη θεμω???ολο παραπονιεσαι...δεν χαιρεσαι που θα ειμαι και εγω 9-9 αυριο???:hehe:

Παιζει να εχω τραβηξει και 200 3dmark05 απο τις 6 το απιγευμα...δεν μπορω με τιποτα να σπασω τα 20Κ...:(

Μα γίνεται εξεταστική αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και μέσα σε καύσωνα?

Σας λυπάμε ...

Ποιοί φωστήρες αποφάσισαν τις απεργίες και κόψανε την εξεταστική ?

Μου αρέσει που τους ψηφίζετε κιόλας ... ενώ θάπρεπε να τους βαράτε.

Πώπω επιστροφή μετά από τόσες μέρες άνοιξα...

Και με το καλημέρα, να σου ο trendy παππούς που έφερε το MP3 Player του για RMA..

"Δεν το έχω ανοίξει" λέει. Τον ρώτησα επειδή είχε κομμάτια καπνού από τσιγάρο μέσα στο MP3.. το έλεος το ίδιο

Ρε μπας και είναι παππούς κανενού δικού μας? :p

Ναι ρε γμτ..Αναψα καλοριφερ..Δεν υπαρχει και πολυ πετρελαιο.. :( Δεν μπορω τοσο κρυοο...Εβγαλα μπουφαν,φουτερ,τζιν χειμωνιατικα..Απαπαπα..αντε να τελειωσει αυτο το χιονι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.