Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 12:03]

Εγώ είχα ρωτήσει στο πλαίσιο τι αναβαθμήσεις μπορώ να κάνω σε λαπτοπ και μου είπαν οτι μπορώ να αλλάξω μόνο σκληρό και ραμ...αλλά δεν ρώτησα μόνο εκεί...είχα κάνει και θέμα εδώ, και γενικά ρώτησα όπου μπορούσα....δλδ μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών σε λαπτοπ?

Αμα μπορουσε κανεις να αλλαξει τσιπακι γραφικων (που να χωρεσει ολοκληρη καρτα εκει μεσα :p) τοσο ευκολα σε laptop θα προτιμουσαμε για gaming ενα desktop pc ? :p

Ρε παιδια..Που μπορω να κατεβασω το MemSet..Προσπαθω να το βρω αλλα τπτ..Το εχω σε αλλο partition αλλα δε δουλεβει..Ετσι το λενε ή εχει αλλο ονομα? :S

Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 15:29]

Ρε παιδια..Που μπορω να κατεβασω το MemSet..Προσπαθω να το βρω αλλα τπτ..Το εχω σε αλλο partition αλλα δε δουλεβει..Ετσι το λενε ή εχει αλλο ονομα? :S

Here you go...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Γιατι τρέμει ο Firefox στα Windows ; Τωρα πάλεται το monitor... κουλα πραγματα!

Απενεργοποίησε την Bookmarks Toolbar από το view -> toolbars για να σταματήσει το τρεμόπαιγμα του firefox

Όσο για τον παλμό στην οθόνη σου , δες αν υπάρχει καμμιά ηλεκτρονική συσκευή / μετασχηματιστής κοντά της , και απομάκρυνέ τον

686MHz με 3-3-2-4 ειναι καλο? (δεν με αφηνει η κωλοgigabyte να βαλω τις μνημες στα 800mhz:@)

edit: 3-3-2-1

edit2: και 3-2-2-1 στα 550mhz..

Ειναι καλα τα αποτελεσματα των 2 edit?

BTW ειναι λογικο να μου τις αναγνωριζει ως PC2-4200 στο cpuz και οχι ως pc2-8500??Επισης σε ενα αντιστοιχο του Sandra (που δεν μπορω να θυμηθω :S κολλησα ) οταν κανω ενα bench για memory read ενω πριν μου εβγαζε πχ 2x512 DDR2 800MHz και διπλα τα timings τωρα δεν βγαζει τιποτα..Τελειως κενο..Εχει καμια σημασια αυτο?

800mhz piii.....64mb geforce 440mx....256mb ram...20gb hard disk...καρτά ήχου noname pci....και μου παίζει το generals τζάμι....:cool: (μιλάω για ένα η/υ πεταμένο σε μια αποθήκη)

παιδες μια απλή ερώτηση πως μπουράρω Mobo χωρίς κουτί?Βραχυκυκλώνω τις 2 υποδοχές για το καλώδιο του κουμπιού εκίνησης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.