Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 15:06]

Και για να μην ξεχνιόμαστε... ο spc φταίει για όλα ... :rant:

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! :tomato:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 11:50]

Τραγικό το έχουν κάνει. Ένα κάρο άχρηστες παπαρδέλες έχει.

DJD Μηχανοβιος εισαι;;

Που θα μπορέσω να βρω καμμιά μητρική - πάντα σε λογική τιμή - για Pentium M (Banias)?

Μου έχει ξεμείνει ένας 1.3 από το τελειωμένο μου laptop το οποίο κράσαρε είτε πριν , είτε μετά από την οθόνη του Bios (σπάνια έφτανε και μέχρι το logo των xp)

Επειδή δεν ξέρω κατά πόσο ήταν θέμα μητρικής ή επεξεργαστή το όλο πρόβλημα , μην ξοδέψω καμμιά περιουσία για mobo για νεκρό cpu

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:17]

Θες να σου βρω;

αν σε ειναι ευκολο. :) τετοιες λεει οτι δεχεται η μητρικη

μου και θελω να δοκιμασω κατι.

Όχι για λαπτοπ ρε παιδιά , για desktop

My bad

Έχει βγάλει η Aopen , αλλά και η DFI με το 855 chipset

>http://global.aopen.com.tw/products/mb/i855GMEm-LFS.htm

>http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3350&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US

Το θέμα είναι να βρεθεί ένα αξιοπρεπές Ευρωπαικό μαγαζί ώστε να αγοραστεί σε φυσιολογική τιμή , και όχι στις ξεχασμένες 150 ευρώ+ τιμές που έχουν όσα μαγαζιά βρήκα να τις έχουν προς πώληση

Σύμφωνα πάντως με τυπά σε ένα τυχαίο φόρουμ που επισκέφτηκα , είχε βρει μία από τις δύο στα 40~50 ευρώ καινούργια . Δυστυχώς το λινκ του για το μαγαζί ήταν outdated κατά 2 μήνες

Ο Hipro δεν έπαιζε με έναν Dothan λίγο καιρό πριν;

Αν το διαβάζει , ας μας διαφωτίσει ως προς τι επιλογές υπάρχουν :)

(πάντως και μητρική για λαπτοπ αν θέλεις βρίσκεις , απλά είναι σε απαγορευτικές τιμές - 350 για την μητρική του παλιού μου Acer , δεν σφάξανε)

Αρχική απάντηση από o polonos

Αν δεν κανω λαθος μονο ram δεν μπορει να αλλαξεις Ετσι μου ειπαν:)

Μια χαρά αλλάζεις RAM , απλά είναι να μην πέσεις σε καμμιά τρελή ασυμβατότητα , όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις μητρικές (ακόμη και εν έτη 2006 ...cough.....gigabyte.....cough...cough)

Ram μπορεις. Έχω αλλάξει ram/hdd σε laptop και μια φορά το είχα γδύσει ολόκληρο. Κουραστικό μέν, αλλά γίνεται.

Μπορει να μην γεινοταν στο δικο μου:...: Αλλα θυμαμαι οτι ηθελα να του αλλαξω κατι και μου ειπαν στην info quest οτι δεν γινεται. Και τωρα που το σκεφτομαι μαλλον μου ειπαν για την καρτα γραφικων :tomato: :tomato: :tomato:

Έχω πάθει πλάκα με το σιπιγιού λέμε.

Πριν 6 μήνες είχα πάρει τον 165 με 360 και τώρα πήρα τον Ε6600 με 325. Ο Conroe στα defaults και με την ψύκτρα της Intel, παίζει ταχύτερα από τον 165 με νερό και στα όριά του!

Σοκ#2 οι μνήμες με SPD 3-3-3-8 στα 400 και παίζουνε 533 με 3-4-4-10 και απείραχτο ρεύμα.

Σοκ#3 το ότι την Τετάρτη στο σπίτι υπήρχαν μόνο μια DFI NF4 & μια Aopen S478 (fileserver) ενώ αυτή τη στιγμή έχω 3 Gigabyte (LOL): την DS3, μια Κ8 με VIA (S754) που θα γίνει fileserver (3400+ με 1Mb L2, η Gigabyte & 512Mb DDR400 = 50!) και μια ελεεινή Socket-A που είχε μέσα χύμα το κουτί που πήρα τζαμπέ για να μεταφέρω τον fileserver.

:T: Καλα ρε μαστωρα τι γινεται σπιτι σου??????(καλα και το δικο μου δεν παει πισω με 3 πληρη συστηματα και 3 laptop..) μηπως να τα εβλεπες με αλλο ματι; Μοντερνα τεχνη ας πουμε.. διακοσμισε το σπιτι σου..:D :D
Αρχική απάντηση από ARVAS

DJD Μηχανοβιος εισαι;;

Πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς όχι.

Καλημερες σε ολους.....

Ο πρωτος μου Αυγουστος στην Αθηνα...αρε Βασιλη γιατι ηθελες να μεγαλωσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.