Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos

83 Ευρω κληση για θορυβο της μηχανης :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :o

Αν είσαι από τους τύπους που περνάνε με τα XT και τις εξατμίσεις σουρωτήρι.. να με συγχωράς αλλά καλά σου έκαναν :D

Επίσης μακάρι να ρίχνουν από 300 ευρώ πρόστιμο στα κωλοπαιδάκια με τα παπιά που κάνουν σαν τρακτέρ από 1 χιλιόμετρο πίσω.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:10]

Αν είσαι από τους τύπους που περνάνε με τα XT και τις εξατμίσεις σουρωτήρι.. να με συγχωράς αλλά καλά σου έκαναν :D

Επίσης μακάρι να ρίχνουν από 300 ευρώ πρόστιμο στα κωλοπαιδάκια με τα παπιά που κάνουν σαν τρακτέρ από 1 χιλιόμετρο πίσω.

:T:

Συμφωνω απολυτα και με τα δυο αλλα ο καθενας εχει ενα φετιχ... και εγω δεν ειχα καποια εξατμίση aftermarket απλα απο σουζες εφυγε το μαραφετι που την κανει να μην ακουγεται και τους ειδα μπροστα μου αλλα ηταν ηδη αργα... :innocent: :innocent: :innocent:

και μην ξεχνατε και τις κολογουρουνες.. εχει γεμισει το κιλκις γουρουνες. μεχρι και στα delivery εβαλαν.... :p:TD: :TD: :TD:

Το μαραφετι εφυγε κατα λαθος ουτε που το καταλαβα γιατι δεν το ακουσα και μου εφυγε περιπου 5 λεπτα πριν το μπλοκο οποτε δεν νομιζω οτι μου αξιζε. Εγω δεν εκανα θορυβο επιδει ηθελα (κακια στηγμη):boxed:

Αρχική απάντηση από o polonos

Το μαραφετι εφυγε κατα λαθος ουτε που το καταλαβα γιατι δεν το ακουσα και μου εφυγε περιπου 5 λεπτα πριν το μπλοκο οποτε δεν νομιζω οτι μου αξιζε. Εγω δεν εκανα θορυβο επιδει ηθελα (κακια στηγμη):boxed:

Δικαιολογίες!! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!! :D

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 22:45]

*Το link ειναι αφιερωμένο στον Πέτρο aka chosenako!

post-129-1416072719,163_thumb.jpg

καλημερααα! Εφυγε η κοπελα μου θαλασσα με τους γονεις της και θα με μονος. :(

Εχω εσας ομως! :hehe: :hehe: :hehe::whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.