Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 02:01]

πουτ@να shakira μας κ@υλωσες βραδιάτικα...

ακριβως αυτο :drool:

κάηκε χτες η x600pro, την πάω πίσω πλαίσιο και χάρηκα ότι θα πάρω πιστωτικό, μιάς και έχουν χαθεί από το πρόσωπο της γης αυτές οι κωλοκάρτες. και με παίρνει σήμερα και μου λέει βρήκανε στην αθήνα στην asus και μου στείλανε ίδια... :boxed:

υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που να ασχολειται σοβαρα με τα δικτυα??? υπαρχει προβλημα μεγαλο και χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια.....:help: :help: :help: :help:

http://www.crysis-online.com/Information/System%20Requirements/index.html

πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Minimum Requirements

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz

Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)

RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista

HDD: 6GB

Internet: 256k+

Optical Drive: DVD

Software: DX9.0c with Windows XP

They are simply estimates made by myself based on the factors mentioned above. The minimum requirements may drop a little below that, but I don't think you would want anyless than that by the time Crysis comes out. Also remember that CryEngine2 will be very scalable.

αχμμμμ........εγώ πιστεύω σε 6600GT στα 800x600 στο HIGH θα κολλάει..........τι λέτε?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςς

Αρχική απάντηση από Georgesod [Χθες, στις 15:55]

Περισσότερο το sniper μου άρεσε παρά η γκόμενα :D. Πρέπει να παίρνει και σφαίρες από 50-άρι :p

Η ηλίθια προφανώς δεν αρέσει σε κανένα, γ αυτό και κατατάχτηκε. Με τέτοιο εργαλείο στα χέρια όλο και κάποιος φουκαράς-φουκαριάρα θα της κάτσει !!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Η ηλίθια προφανώς δεν αρέσει σε κανένα, γ αυτό και κατατάχτηκε. Με τέτοιο εργαλείο στα χέρια όλο και κάποιος φουκαράς-φουκαριάρα θα της κάτσει !!

κανας χεζμπολας θα τις κατσει και μαλλον θα ειναι η πρωτη και τελευταια σχεση της :p

Αρχική απάντηση από jpcupra

υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που να ασχολειται σοβαρα με τα δικτυα??? υπαρχει προβλημα μεγαλο και χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια.....:help: :help: :help: :help:

κανεις? quotaρω και τον εαυτο μου τωρα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.