GruntGR Ιούλιος 6, 2006 #18081 Ιούλιος 6, 2006 /me looks @ number 12τι *****, φεραμε και αλβανιδες Playmate ? γαμω την παναγιωτα των παρισιων τι παρακμη ειναι αυτη ???
JaguarOne Ιούλιος 7, 2006 #18082 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 22:09] /me looks @ number 12τι *****, φεραμε και αλβανιδες Playmate ? γαμω την παναγιωτα των παρισιων τι παρακμη ειναι αυτη ??? δηλαδή νόμιζες ότι Playmate # Παρακμή ?? μην τρελαθούμε κιόλας... Η νεα φουρνιά απο βίζιτες για το 2006 είναι....
magicman Ιούλιος 7, 2006 #18083 Ιούλιος 7, 2006 το ποδι μου γμτ ***** ειναι.... ρογμοδες καταγμα... και δεν μπαινει τιποτα πανω... παλι καλα τα χαπια κατι κανουν για το πονο...
ea6gka Ιούλιος 7, 2006 #18084 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το ποδι μου γμτ ***** ειναι.... ρογμοδες καταγμα... και δεν μπαινει τιποτα πανω... παλι καλα τα χαπια κατι κανουν για το πονο... περαστικα
astrolabos Ιούλιος 7, 2006 #18085 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το ποδι μου γμτ ***** ειναι.... ρογμοδες καταγμα... και δεν μπαινει τιποτα πανω... παλι καλα τα χαπια κατι κανουν για το πονο... Πως το έπαθες ρε;
Qlim4X Ιούλιος 7, 2006 #18086 Ιούλιος 7, 2006 @ astrolabosΜα αν διάβασες τι είπε δεν θα έλεγες αυτό που είπεςΑναφέρει ξεκάθαρα ότι έστειλε πμ και δεν πηρέ ποτέ απάντηση
astrolabos Ιούλιος 7, 2006 #18087 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr @ astrolabosΜα αν διάβασες τι είπε δεν θα έλεγες αυτό που είπεςΑναφέρει ξεκάθαρα ότι έστειλε πμ και δεν πηρέ ποτέ απάντηση Και σου παραθέτω απόσπασμα από τους Ο.Π.Χ.Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας.
sotiris Ιούλιος 7, 2006 #18088 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Πως το έπαθες ρε; Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr @ astrolabosΜα αν διάβασες τι είπε δεν θα έλεγες αυτό που είπεςΑναφέρει ξεκάθαρα ότι έστειλε πμ και δεν πηρέ ποτέ απάντηση Ωωωω, ασυναρτησίες βλέπω.Υπάρχει κάποιος συσχετισμός στις 2 παραθετημένες δημοσιεύσεις τον οποίο αδυνατώ μετά της μικρής μου λογικής και ευφυίας να καταλάβω, ή φταίει ο μικρός βαθμός των δύο τελευταίων χαρακτηριστικών ενός εκ των δύο εμπλεκόμενων προσώπων? Ιδού η απορία!
ea6gka Ιούλιος 7, 2006 #18089 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ωωωω, ασυναρτησίες βλέπω. Υπάρχει κάποιος συσχετισμός στις 2 παραθετημένες δημοσιεύσεις τον οποίο αδυνατώ μετά της μικρής μου λογικής και ευφυίας να καταλάβω, ή φταίει ο μικρός βαθμός των δύο τελευταίων χαρακτηριστικών ενός εκ των δύο εμπλεκόμενων προσώπων? Ιδού η απορία! θα σου πω , ALLEZ LES BLEUS
Georgesod Ιούλιος 8, 2006 #18090 Ιούλιος 8, 2006 Διαλέχτε......... Βγήκαν οι Κινέζοι και διαφημίζουν mobo ως τα καλύτερα για Kensfield. Msi ο ένας και Αsus ο άλλος. (Coolaler και Andre Yang) :alien: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106175 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106190
magicman Ιούλιος 8, 2006 #18091 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:52] Πως το έπαθες ρε; στο αλμα εις υψος.. πηρα πολυ φορα περασα αρκετα ψηλα.πατησα πανω στο στρωμα και με την δυναμη που ειχα βαλει εφυγα και λιγο εξω απο το στρωμα... ουτε εγω καταλαβα πως εγινε..: αλλα μου ειπε οτι ηταν ζορισμενο το ποδι ηδη..unsure: πηγα στον ορθοπεδικο και μου το εδεσε τωρα. αυτα του ειδους τα καταγματα θελουν 21 μερες για να γινουν ακριβως... θα τις μετραω...
darkCount Ιούλιος 8, 2006 #18092 Ιούλιος 8, 2006 Οι απαντήσεις της Δ.Ο. σε μέλη που έχουν απευθυνθεί σε αυτήν για κάποιο "θέμα" που έχει δημιουργηθεί ΔΕΝ βγάινουν αυτόματα από κάποιο αυτόματο σύστημα. Για να βγεί μια απάντηση πρεπει να εξεταστουν όλοι οι παράγοντες. Σαφώς σε μερικές περιπτώσεις δεν γίνεται να πάρει κάποιος απάντηση άμεσα. Στο μεταξύ, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να γεμίζει το φόρουμ με ποστς που είτε χολή βγάζουν είτε πιο ήρεμο προβληματισμό αργότερα. Πολύ περισσότερο ΔΕΝ σημαίνει ότι μπορεί ζητάει από όποιον ξέρει εδώ μέσα να του κάνει Relay τα πακέτα και τις αντιδράσεις!!!!! Προώθηση τα μπινελίκια....δημιουργία poll και εξάσκηση δήθεν Συνταγματικών δικαιωμάτων....και λέω δήθεν...γιατί περι δήθεν πρόκειται.....παρακαλώ να μένουν εκτός Φόρουμ. Ευχαριστώ
magicman Ιούλιος 8, 2006 #18093 Ιούλιος 8, 2006 ρε νταρκ γιατι δεν αναφερεσαι συγκεκριμενα στο ατομο για το ''θεμα'' αυτο. φιλικα παντα... το λεω μην τυχον γινει καμια παρεξηγηση.
darkCount Ιούλιος 8, 2006 #18094 Ιούλιος 8, 2006 Έχεις ένα δίκιο...από τη μία. Από την άλλη...είναι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι...αφού τους κανόνες δεν τους διαβάζει κανείς. Ειδικά σε "περίεργες" καταστάσεις....
King_Arthour Ιούλιος 8, 2006 #18095 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [06-07-2006 19:49] 1. Στις 50 καταχωρήσεις 2. Πατάς στην κατηγορία που θέλεις να το ανοίξεις. Ευχαριστώ πολυ FrOsT!!!
aggelopas Ιούλιος 8, 2006 #18099 Ιούλιος 8, 2006 Δεν ξερω αν ο φραγμας δουλευει και σε καταστημα με ρουχα,αλλα παραπληροφορει τον κοσμο...Τα zara,bershska,pull & bear της Ερμου ειναι ανοιχτα εως τις 6.00 (18.00).......!!!!.......
magicman Ιούλιος 8, 2006 #18100 Ιούλιος 8, 2006 ξερει κανεις πως στο firefox ανοιγουμε εκεινο το παραθυρο για τους user?? οποιος ξερει ας απαντησει ειναι αναγκη. εννοω εκεινο που επιλεγεις με ποιον user θες να ανοιξει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.