Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Μολις γυρισα απο Κρητη και ο ταριφας απο αεροδρομιο για Ζωγραφου μου πηρε 30ευρω...

Αρχική απάντηση από Elpis

Μολις γυρισα απο Κρητη και ο ταριφας απο αεροδρομιο για Ζωγραφου μου πηρε 30ευρω...

Δεν του ειπες να γραφει το ταξιμετρο?Οτι γραφει και του πληρωνεις και διοδια...

Βρέχει πουθενά αλλού εκτός από Θεσ/νίκη; Εδώ πάντως τις τελευταίες ώρες έχει ξεσκιστεί. Το καλό είναι ότι δρόσισε αρκετά

Παίδες δώστε μου κουράγιο που ξαναρχίζουμε μαθήματα στη σχολή σήμερα (14,00):( :( :( :( :(

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 10:11]

Βρέχει πουθενά αλλού εκτός από Θεσ/νίκη; Εδώ πάντως τις τελευταίες ώρες έχει ξεσκιστεί. Το καλό είναι ότι δρόσισε αρκετά

Μπα @@ εδώ. Ήλιος και ζέστη:rant:

Αρχική απάντηση από Vadergr

Δεν του ειπες να γραφει το ταξιμετρο?Οτι γραφει και του πληρωνεις και διοδια...

Βασικά του πληρώνεις και αποσκευές και ένα επιπλέον ποσό για το αεροδρόμιο. Τα γράφει ο τιμοκατάλογος. ’ντε να του πήρε 4-5 ευρώ παραπάνω.

Γεια σου ρε Αλεπού (που τον παίρνεις που και που) της Φωτιάς, με την θεϊκή διαχείρηση μνήμης!

Έκλεισα όλα τα tabs και τα 55Mb μνήμης και 45Mb pagefile είναι ακόμα δεσμευμένα. Και μετά μας φταίνε οι τρύπες του ΙΕ (ρε ουρτ!)

post-129-1416072681,6672_thumb.jpg

Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να ξαναλειτουργησει μια μπαταρια?(επαναφορτιζομενη)

Απο δυο ιδιες που πηγαινουν πακετακι απο φορτιστη σε πληκτρολογιο και τουμπαλιν η μια ψοφησε!

Υπαρχει κανενας τροπος να την επαναφρεω στη ζωη?

(δεν φορτιζει...)

Αρχική απάντηση από Chosen

Γεια σου ρε Αλεπού (που τον παίρνεις που και που) της Φωτιάς, με την θεϊκή διαχείρηση μνήμης!

Έκλεισα όλα τα tabs και τα 55Mb μνήμης και 45Mb pagefile είναι ακόμα δεσμευμένα. Και μετά μας φταίνε οι τρύπες του ΙΕ (ρε ουρτ!)

Αυτά λογικά παραμένουν δεσμευμένα από την εφαρμογή ανεξάρτητα άν έχεις tabs ανοικτά ή όχι. Έχεις extensions φορτωμένα;

Αρχική απάντηση από ΝTG

Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να ξαναλειτουργησει μια μπαταρια?(επαναφορτιζομενη)

Απο δυο ιδιες που πηγαινουν πακετακι απο φορτιστη σε πληκτρολογιο και τουμπαλιν η μια ψοφησε!

Υπαρχει κανενας τροπος να την επαναφρεω στη ζωη?

(δεν φορτιζει...)

Αν τη βάλεις στο φορτιστή κάμποσες ώρες ίσως κάποια στιγμή φορτίσει!Υπάρχουνε κάτι συσκευές που κάνουνε αναζωογόννηση προσωρινά στη μπαταρία, μετά θέλει όμως φόρτιση.Τι ακριβώς κάνουνε δε ξέρω.Αργότερα θα έχω πιο πολλές infos γιατί θα δώ ένα φίλο μου που δουλεύει σε σέρβις κινητής τηλεφωνίας.Τέτοιες συσκευές έχουνε σίγουρα τα σέρβις κινητής τηλεφωνίας, τώρα κάπου αλλού δε ξέρω!

Αρχική απάντηση από Chosen

Αμέ! :D

τι βρέχει? :eek::hehe:

εδώ έχει καλό καιρό... :sick: (συννεφιά μόνο :p )

κανεις καμια γνωμη/προσωπικη εμπειρια για το Qtek 8310??? Λεω να το χτυπησω...

Αναθεμα τον ΟΤΕ τους, απο της 11 η ωρα ειμαι χωρις dsl. Μολις βρεχει ξανα τα ιδια.!

Αρχική απάντηση από ergotelis

Αν τη βάλεις στο φορτιστή κάμποσες ώρες ίσως κάποια στιγμή φορτίσει!Υπάρχουνε κάτι συσκευές που κάνουνε αναζωογόννηση προσωρινά στη μπαταρία, μετά θέλει όμως φόρτιση.Τι ακριβώς κάνουνε δε ξέρω.Αργότερα θα έχω πιο πολλές infos γιατί θα δώ ένα φίλο μου που δουλεύει σε σέρβις κινητής τηλεφωνίας.Τέτοιες συσκευές έχουνε σίγουρα τα σέρβις κινητής τηλεφωνίας, τώρα κάπου αλλού δε ξέρω!

ok θα περιμενω νεοτερα...

αν και το led που δειχνει οτι φορτιζει δεν αναβει....

με την αλλη μπαταρια αναβει βεβαια..

Αρχική απάντηση από deninho

α, κι εμένα με νοιάζει κάτι τέτοιο για να ανστήσω το t20e μου :p

πήγαινε σε ένα κατάστημα της Sony Ericsson(καλά δε τα λέω?) και πες τους οτι έχεις καιρό να το ανάψεις και θα σου κάνουνε την αναζωογόννηση!Τώρα αν θα πληρώσεις κάτι ρώτα πρώτα, αλλιώς όπου έχεις γνωστό σε σέρβις πές του το.

Για μπαταρίες κινητών γίνεται σίγουρα επειδή το έχω κάνει.Για τις άλλες μπαταρίες θα τον ρωτήσω όταν τον δώ,το έχει κλειστό προς το παρόν(είναι σε αναζωογόννηση και αυτός! :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.