spresv Ιούνιος 27, 2006 #17941 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen How to turn your webcam to infrared cam. Ειμαι ετοιμος να το κανς σε μια παλια creative.... Εχω σκαλωσει γιατι το πλαστικο ματζαφλαρι ειναι κολλημενο στο φακο... Dremel 4TW
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17942 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Εχω χασει κατι ή ειναι ιδεα μου οτι κυνηγας τον hipro εδω και λιγο καιρο???? Όχι δεν είναι ιδέα σου... Δεν γίνεται να χαιδεύουμε μια ζωή αυτιά... πρέπει κάπου κάπου να τραβάς και κανένα και ας μη σε πέρνει...
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2006 #17943 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wiredΔεν γίνεται να χαιδεύουμε μια ζωή αυτιά... πρέπει κάπου κάπου να τραβάς και κανένα και ας μη σε πέρνει... Δεν σε καταλαβαινω τι θες να πεις...ειδικα στο πρωτο σκελος της απαντησης σου...
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17944 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Δεν σε καταλαβαινω τι θες να πεις...ειδικα στο πρωτο σκελος της απαντησης σου... Κανείς δεν είναι υπέρανω κριτικής και για μένα όποιος νομίζει πως είναι, απλά μου βγαίνει περισσότερο να του την πω/κριτικάρω. Και μάντεψε ποίος hipro5 νομίζει πως είναι... Sorry εάν την 'μπαίνω' στον φίλο σου, πίστεψέ με μπορώ και χειρότερα... απλά συγκρατούμε καθώς δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα σας.
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2006 #17945 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Κανείς δεν είναι υπέρανω κριτικής και για μένα όποιος νομίζει πως είναι, απλά μου βγαίνει περισσότερο να του την πω/κριτικάρω. Και μάντεψε ποίος hipro5 νομίζει πως είναι... Δεν νομιζω οτι εχει δωσει τετοια δειγματα συμπεριφορας...ουτε οτι ειναι απο αυτοςυ που συνεχεια μιλανε μιλανε μιλανε και δεν λενε τιποτα για να λες κατι τετοιο.... Αρχική απάντηση από totally_wired Sorry εάν την 'μπαίνω' στον φίλο σου, πίστεψέ με μπορώ και χειρότερα... απλά συγκρατούμε καθώς δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα σας. 1.Δεν ειναι θεμα φιλου...απλα ανρωτηθηκα γιατι του την εχεις ''μπει'' οπως λες 3-4 φορες οποτε μιλαει... 2.Το Οτι μπορεις και χειροτερα δεν νομιζω οτι ειναι για να περιφανευεσαι...το αντιθετο μαλιστα... 3.Τι σχεση εχει η ομαδα μας??Μην συγχεεις τα παντα...
hipro5 Ιούνιος 27, 2006 #17946 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 19:38] Ενώ εσύ είσαι σαφέστατος σε αυτά που λες......ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ... Ρε totally_wired, έχεις κάνα πρόβλημα μαζί μου και προσπαθείς να μου την πείς συνέχεια?......... Για να το γράψω αυτό σημαίνει ότι απευθυνόμουν σ'αυτόν που το 'γραψα........Το πρόβλημά σου ποιό είναι να το λύσουμε.......
astrolabos Ιούνιος 27, 2006 #17950 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ooxxxxxxxx κουράγιο ρα!
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2006 #17951 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ooxxxxxxxx Σιδερενιος ....:flower: ο conroe ειμαι σιγουρος οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα..
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17952 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Δεν νομιζω οτι εχει δωσει τετοια δειγματα συμπεριφορας...ουτε οτι ειναι απο αυτοςυ που συνεχεια μιλανε μιλανε μιλανε και δεν λενε τιποτα για να λες κατι τετοιο.... 1.Δεν ειναι θεμα φιλου...απλα ανρωτηθηκα γιατι του την εχεις ''μπει'' οπως λες 3-4 φορες οποτε μιλαει... 2.Το Οτι μπορεις και χειροτερα δεν νομιζω οτι ειναι για να περιφανευεσαι...το αντιθετο μαλιστα... 3.Τι σχεση εχει η ομαδα μας??Μην συγχεεις τα παντα... Βασικά πιστευώ πως δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτή την άποψη. Κανείς δεν είπε πως λέει κουταμάρες όσον αφορά στο θέμα των γνώσεων. 1. Απάντησα 2. Είμαι περίφανος που συγκρατιέμαι 3. Ακριβώς έτσι. Δεν έχει καμία σχέση και δεν τα μπερδεύω Αρχική απάντηση από hipro5 Ρε totally_wired, έχεις κάνα πρόβλημα μαζί μου και προσπαθείς να μου την πείς συνέχεια?......... Για να το γράψω αυτό σημαίνει ότι απευθυνόμουν σ'αυτόν που το 'γραψα........Το πρόβλημά σου ποιό είναι να το λύσουμε....... Μα ναι... είχες την μύγα και μυγιάστικες απ' όσο κατάλαβα
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2006 #17954 Ιούνιος 27, 2006 Φιλακι θελω...αλλιως φερτες πισω.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------
hipro5 Ιούνιος 27, 2006 #17955 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 01:18] Μα ναι... είχες την μύγα και μυγιάστικες απ' όσο κατάλαβα Μα ναι........μα κι εσύ δε δίνεις μια σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......
RootX Ιούνιος 27, 2006 #17956 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Κανείς δεν είναι υπέρανω κριτικής και για μένα όποιος νομίζει πως είναι, απλά μου βγαίνει περισσότερο να του την πω/κριτικάρω. Και μάντεψε ποίος hipro5 νομίζει πως είναι... Sorry εάν την 'μπαίνω' στον φίλο σου, πίστεψέ με μπορώ και χειρότερα... απλά συγκρατούμε καθώς δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα σας. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά αυτό θα σταματήσει. Είτε το επιλέξεις εσύ, είτε όχι Αν σε προσέβαλε κάπου ο hipro, συζήτησέ το μαζί του. Αν πιστεύεις ότι όπου απαντάει ο hipro, θα εμφανίζεσαι εσύ με μία μέσου βεληνεκούς μπηχτή(διότι μπορείς και καλύτερα, μην ξεχνιόμαστε) κάνεις λάθος.
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17957 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Μα ναι........μα κι εσύ δε δίνεις μια σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση....... Εγώ δεν καταλαβαίνω... Θα έπρεπε να μου έχεις κάνει κάτι προσωπικό για να σχολιάζω τα post σου; (Η σαφής απάντηση είναι πως δεν μου έχεις κάνει τίποτα)Απλά τα ψάχνω λίγο παραπάνω...
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17959 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά αυτό θα σταματήσει. Είτε το επιλέξεις εσύ, είτε όχι Αν σε προσέβαλε κάπου ο hipro, συζήτησέ το μαζί του. Αν πιστεύεις ότι όπου απαντάει ο hipro, θα εμφανίζεσαι εσύ με μία μέσου βεληνεκούς μπηχτή(διότι μπορείς και καλύτερα, μην ξεχνιόμαστε) κάνεις λάθος. ΟΚ επειδή είπα ΝΑΙ γουστάρω να του την λέω έρχεσαι εσύ και με τιμωρείς. Οκ είσαι admin (ωχ είναι και ο hipro) Μήπως δηλαδή δεν υπάρχουν άτομα που την λένε συστηματικά σε άλλους; Όποιος φοβάται την κριτική προσέχει. Όποιος φοβάται τον admin απλά το βουλώνει... Το αν συμφωνώ ή όχι θα το δεις στην πορεία
ea6gka Ιούνιος 27, 2006 #17960 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Μα ναι........μα κι εσύ δε δίνεις μια σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......ΤΙ σου έχω κάνει?.......Σαφή απάντηση.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.