.38-.45 Ιούνιος 26, 2006 #17921 Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 00:16] O tristeno δεν ειχε πει οτι δεν θα ξαναπουλουσε laptop στο lab ή μονο εγω το θυμαμαι???? μαλλον το εκανε edit... μα γι αυτο λεμε: για να ξελεμε
zyx Ιούνιος 27, 2006 #17922 Ιούνιος 27, 2006 ενα πραμα δεν εχω καταλαβη. πεφτουν κατι μπηχτες του την λεμε κανονικα του αλλου βγενουμε απο πανω 5 πατοματα και μετα πεταμε μια φατσουλα που γελαει. ο λογος? για να το παιξουμε καλοι? αμα εχετε να πειτε κατι πειτε το στα ισια χωρης τα μασκαριλικια. αλλιως προσεχε τη θα πεις. ευχαριστο
Vadergr Ιούνιος 27, 2006 #17923 Ιούνιος 27, 2006 Δεν ειμαι υπερασπιστης του τριστενο αλλα οποιος θελει αγοραζει και οποιος δεν θελει προσπερναει.Κανεις δεν αγοραζει αναγκαστικα.Μερικες φορες κιολας ο ανθρωπος φερνει καποια κομματια που δεν βρισκονται εδω ευκολα.Αν καποιον τον εξυπηρετει ,καλως...Απλα τα πραγματα...
hipro5 Ιούνιος 27, 2006 #17924 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:40] ενα πραμα δεν εχω καταλαβη. πεφτουν κατι μπηχτες του την λεμε κανονικα του αλλου βγενουμε απο πανω 5 πατοματα και μετα πεταμε μια φατσουλα που γελαει. ο λογος? για να το παιξουμε καλοι? αμα εχετε να πειτε κατι πειτε το στα ισια χωρης τα μασκαριλικια. αλλιως προσεχε τη θα πεις. ευχαριστο ΣΤΑ ΙΣΙΑ το είπε ο Gorillakos..........Εκτός κι αν δε διαβάζεις καλά τι γράφει........ΔΕΝ είπε ότι: "κάποιος χρήστης μπλα, μπλα, μπλα.........ΕΙΠΕ: "o TRISTENO μπλα, μπλα, μπλα...... Αν δεν είναι αυτό "στα ίσια", τότε ποιό είναι? Γιατί είστε προκατειλημμένοι μερικοί με κάποιον και δε σας αφήνει αυτή η προκατάληψη να δείτε τα πράγματα διαφορετικά?.........
zyx Ιούνιος 27, 2006 #17925 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 ΣΤΑ ΙΣΙΑ το είπε ο Gorillakos..........Εκτός κι αν δε διαβάζεις καλά τι γράφει........ΔΕΝ είπε ότι: "κάποιος χρήστης μπλα, μπλα, μπλα.........ΕΙΠΕ: "o TRISTENO μπλα, μπλα, μπλα...... Αν δεν είναι αυτό "στα ίσια", τότε ποιό είναι? Γιατί είστε προκατειλημμένοι μερικοί με κάποιον και δε σας αφήνει αυτή η προκατάληψη να δείτε τα πράγματα διαφορετικά?......... γιατι πιστευεις οτι το ειπα γιατο συγγεκριμενο θεμα? σε διαβεβεο οτι κανεις λαθος και δεν αναφερομουν σαυτο το θεμα.
hipro5 Ιούνιος 27, 2006 #17926 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:32] γιατι πιστευεις οτι το ειπα γιατο συγγεκριμενο θεμα? σε διαβεβεο οτι κανεις λαθος και δεν αναφερομουν σαυτο το θεμα. ΟΚ.....Με συγχωρείς τότε......
zyx Ιούνιος 27, 2006 #17927 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 ΟΚ.....Με συγχωρείς τότε...... δεν υπαρχη προβλημα
spc Ιούνιος 27, 2006 #17928 Ιούνιος 27, 2006 Μετά από σημερινό τηλεφώνημα επιφανούς μέλους της ΔΟ (όχι του γνωστού) το οποίο μου ζητούσε πιεστικά xxxxτούζα και προσπαθούσε επί ένα τέταρτο να με πείσει / μάθει περισσότερες πληροφορίες (παρά την προτροπή μου να απευθυνθεί σε συνάδελφό του ο οποίος, όπως μου εκμυστηρεύτηκε με πόνο ψυχής, τον απέρριπτε), νοιώθω αηδιασμένος από το forum.
Vadergr Ιούνιος 27, 2006 #17929 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από spc Μετά από σημερινό τηλεφώνημα επιφανούς μέλους της ΔΟ (όχι του γνωστού) το οποίο μου ζητούσε πιεστικά xxxxxούζα και προσπαθούσε επί ένα τέταρτο να με πείσει / μάθει περισσότερες πληροφορίες (παρά την προτροπή μου να απευθυνθεί σε συνάδελφό του ο οποίος, όπως μου εκμυστηρεύτηκε με πόνο ψυχής, τον απέρριπτε), νοιώθω αηδιασμένος από το forum. Aπορω πως τον απερριψες,υποτιθεται εισαι "παππουλης" στις "χχχχουζες"
spc Ιούνιος 27, 2006 #17932 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas χαβουζες?? Αρχική απάντηση από astrolabos σαλαμούρες Έκανα ένα μικρό edit προς βοήθεια των διαγωνιζομένων.Η λέξη κλειδί είναι πλέον: ''χχχτούζα
Makis Hourdakis Ιούνιος 27, 2006 #17934 Ιούνιος 27, 2006 ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ;Έρχονται στις 7 Ιουλίου οι Socrates στο Ηράκλειο και εγώ θα λείπω! Στις 8 γυρνάω! Έλεοc; Δεν το πιστεύω δλδ... Και εσείς στην Αθήνα βλέπετε όποιον θέλετε όποτε θέλετε, εμείς εδώ για να δούμε κάποιον θα τον δούμε μια φορά το χρόνο και αν. Έχουμε πήξει στο Μαχαιρίτσα και στον Παπακωνσταντίνου...Έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc
Sol Ιούνιος 27, 2006 #17935 Ιούνιος 27, 2006 Αναγκαστική στροφή στα κολέγια "H αύξηση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς υπολογίζεται στο 25% όσον αφορά τα βρετανικά πανεπιστήμια και στο 50% - συγκριτικά με τα περυσινά δεδομένα - όσον αφορά τα συνεργαζόμενα ιδιωτικά κολέγια που προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα!"(τα ΝΕΑ)
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17936 Ιούνιος 27, 2006 Sol θα σε πάνε μέσα για διασπορά ψευδων ειδήσεων... όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα λαμπρακικά συμφέροντα...
totally_wired Ιούνιος 27, 2006 #17937 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 ΣΤΑ ΙΣΙΑ το είπε ο Gorillakos..........Εκτός κι αν δε διαβάζεις καλά τι γράφει........ΔΕΝ είπε ότι: "κάποιος χρήστης μπλα, μπλα, μπλα.........ΕΙΠΕ: "o TRISTENO μπλα, μπλα, μπλα...... Αν δεν είναι αυτό "στα ίσια", τότε ποιό είναι? Γιατί είστε προκατειλημμένοι μερικοί με κάποιον και δε σας αφήνει αυτή η προκατάληψη να δείτε τα πράγματα διαφορετικά?......... Ενώ εσύ είσαι σαφέστατος σε αυτά που λες... ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ...
aggelopas Ιούνιος 27, 2006 #17939 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:38] Έκανα ένα μικρό edit προς βοήθεια των διαγωνιζομένων.Η λέξη κλειδί είναι πλέον: ''χχχτούζα βιρτουζα? (θυληκο του βιρτουοζος...ποινγκ)
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2006 #17940 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Ενώ εσύ είσαι σαφέστατος σε αυτά που λες... ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ... Εχω χασει κατι ή ειναι ιδεα μου οτι κυνηγας τον hipro εδω και λιγο καιρο????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.