Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 00:16]

O tristeno δεν ειχε πει οτι δεν θα ξαναπουλουσε laptop στο lab ή μονο εγω το θυμαμαι????:hehe: μαλλον το εκανε edit...

μα γι αυτο λεμε: για να ξελεμε

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ενα πραμα δεν εχω καταλαβη. πεφτουν κατι μπηχτες του την λεμε κανονικα του αλλου βγενουμε απο πανω 5 πατοματα και μετα πεταμε μια φατσουλα που γελαει. ο λογος? για να το παιξουμε καλοι? αμα εχετε να πειτε κατι πειτε το στα ισια χωρης τα μασκαριλικια. αλλιως προσεχε τη θα πεις. ευχαριστο

Δεν ειμαι υπερασπιστης του τριστενο αλλα οποιος θελει αγοραζει και οποιος δεν θελει προσπερναει.Κανεις δεν αγοραζει αναγκαστικα.Μερικες φορες κιολας ο ανθρωπος φερνει καποια κομματια που δεν βρισκονται εδω ευκολα.Αν καποιον τον εξυπηρετει ,καλως...

Απλα τα πραγματα...

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:40]

ενα πραμα δεν εχω καταλαβη. πεφτουν κατι μπηχτες του την λεμε κανονικα του αλλου βγενουμε απο πανω 5 πατοματα και μετα πεταμε μια φατσουλα που γελαει. ο λογος? για να το παιξουμε καλοι? αμα εχετε να πειτε κατι πειτε το στα ισια χωρης τα μασκαριλικια. αλλιως προσεχε τη θα πεις. ευχαριστο

ΣΤΑ ΙΣΙΑ το είπε ο Gorillakos..........Εκτός κι αν δε διαβάζεις καλά τι γράφει........ΔΕΝ είπε ότι: "κάποιος χρήστης μπλα, μπλα, μπλα.........ΕΙΠΕ: "o TRISTENO μπλα, μπλα, μπλα......

Αν δεν είναι αυτό "στα ίσια", τότε ποιό είναι? :D

Γιατί είστε προκατειλημμένοι μερικοί με κάποιον και δε σας αφήνει αυτή η προκατάληψη να δείτε τα πράγματα διαφορετικά?......... :(

Αρχική απάντηση από hipro5

ΣΤΑ ΙΣΙΑ το είπε ο Gorillakos..........Εκτός κι αν δε διαβάζεις καλά τι γράφει........ΔΕΝ είπε ότι: "κάποιος χρήστης μπλα, μπλα, μπλα.........ΕΙΠΕ: "o TRISTENO μπλα, μπλα, μπλα......

Γιατί είστε προκατειλημμένοι μερικοί με κάποιον και δε σας αφήνει αυτή η προκατάληψη να δείτε τα πράγματα διαφορετικά?......... :(

γιατι πιστευεις οτι το ειπα γιατο συγγεκριμενο θεμα? σε διαβεβεο οτι κανεις λαθος και δεν αναφερομουν σαυτο το θεμα.

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:32]

γιατι πιστευεις οτι το ειπα γιατο συγγεκριμενο θεμα? σε διαβεβεο οτι κανεις λαθος και δεν αναφερομουν σαυτο το θεμα.

ΟΚ.....Με συγχωρείς τότε......

ΟΚ.....Με συγχωρείς τότε......

δεν υπαρχη προβλημα

Μετά από σημερινό τηλεφώνημα επιφανούς μέλους της ΔΟ (όχι του γνωστού) το οποίο μου ζητούσε πιεστικά xxxxτούζα και προσπαθούσε επί ένα τέταρτο να με πείσει / μάθει περισσότερες πληροφορίες (παρά την προτροπή μου να απευθυνθεί σε συνάδελφό του ο οποίος, όπως μου εκμυστηρεύτηκε με πόνο ψυχής, τον απέρριπτε), νοιώθω αηδιασμένος από το forum.

:p

Αρχική απάντηση από spc

Μετά από σημερινό τηλεφώνημα επιφανούς μέλους της ΔΟ (όχι του γνωστού) το οποίο μου ζητούσε πιεστικά xxxxxούζα και προσπαθούσε επί ένα τέταρτο να με πείσει / μάθει περισσότερες πληροφορίες (παρά την προτροπή μου να απευθυνθεί σε συνάδελφό του ο οποίος, όπως μου εκμυστηρεύτηκε με πόνο ψυχής, τον απέρριπτε), νοιώθω αηδιασμένος από το forum.

:p

Aπορω πως τον απερριψες,υποτιθεται εισαι "παππουλης" στις "χχχχουζες" :p

Αρχική απάντηση από aggelopas

χαβουζες??

Αρχική απάντηση από astrolabos

σαλαμούρες

Έκανα ένα μικρό edit προς βοήθεια των διαγωνιζομένων.

Η λέξη κλειδί είναι πλέον:

''χχχτούζα

ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ;

Έρχονται στις 7 Ιουλίου οι Socrates στο Ηράκλειο και εγώ θα λείπω! Στις 8 γυρνάω! Έλεοc; Δεν το πιστεύω δλδ...

Και εσείς στην Αθήνα βλέπετε όποιον θέλετε όποτε θέλετε, εμείς εδώ για να δούμε κάποιον θα τον δούμε μια φορά το χρόνο και αν. Έχουμε πήξει στο Μαχαιρίτσα και στον Παπακωνσταντίνου...

Έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc έλεοc

Αναγκαστική στροφή στα κολέγια

"H αύξηση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς υπολογίζεται στο 25% όσον αφορά τα βρετανικά πανεπιστήμια και στο 50% - συγκριτικά με τα περυσινά δεδομένα - όσον αφορά τα συνεργαζόμενα ιδιωτικά κολέγια που προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα!"

(τα ΝΕΑ)

Ενώ εσύ είσαι σαφέστατος σε αυτά που λες...

...ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ...

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:38]

Έκανα ένα μικρό edit προς βοήθεια των διαγωνιζομένων.

Η λέξη κλειδί είναι πλέον:

''χχχτούζα

βιρτουζα? (θυληκο του βιρτουοζος...ποινγκ)

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ενώ εσύ είσαι σαφέστατος σε αυτά που λες...

...ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ...

Εχω χασει κατι ή ειναι ιδεα μου οτι κυνηγας τον hipro εδω και λιγο καιρο????:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.