Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

μπα, τελευταια φορα που μιλησαμε ηταν σε ενα american bar, τυλιγμενος σε utp και εστηνε vpn.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Τουλάχιστον πήρε κανένα skill point ή τζάμπα η φασαρία;

:rofl: :rofl: :rofl:

Back from gym :flex: ( aka jow weider αν τελικα δεν εφαρμοστηκε ο περιφημος κανονας στο φορουμ :p )

αχχχχ αλλος ανθρωπος ειχε και δροσιτσα εξω , πα να φαω ενα μηλαρακι και μετα μπανιο, οσον αφορα τα σχολια σας για την διαρηξη απλα μαμησαν :rofl: :worship: , αχ με περιμενει δυσκολη μερα απτις 8 το βραδυ ειμαι ξυπνιος και πρεπει να περασω 20-24 ωρες αυπνος οπως και δηποτε. :( εχω κουραστει να παριστανω την νυχτεριδα :getlost:

Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 01:59]

ε είναι λίγο μεγάλο...

πόσα layers έχει από περιέργεια?

δεν εκατσα τα μετρησω, αλλα 50-60 τα εχει ανετα.

8000Χ10000 pix, cmyk, 16bit

Αρχική απάντηση από nekro8afths

παιζει κανενας l2? αν ναι σε ποιουσ server?

Εγώ :p

The Core, Olympus, eGlobal :p

Αν και τον τελευταίο καιρό, μετά την ερήμωση του Core δεν πολυπαίζω πια :(

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ Ο ENDURACELL. ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΚΤΗ. ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!!!!!

Θα πάω στη νικολούλη μου φαίνεται :hehe:

Αρχική απάντηση από hipro5

Επειδή ειπώθηκαν λόγια για το εν'λόγο θέμα και εγώ δε θέλω και δε μ'αρέσει να δημιουργώ προβλήματα στη ΔΟ και σε σας, δε θα ξαναποστάρω στο εν λόγω θέμα, αλλά ούτε και θα του ξανακάνω update/bump/countdown...

Όποιος θέλει ας ανοίξει ένα θέμα στο Off Topic να το συζητήσουμε...

Ευχαριστώ

Τι ακριβως να συζητησουμε?Τι θα γινει σε 8 μερες?(μερες δεν μετρας?)

α)μπαινει ο ιουλης και παιρνεις αδεια?

β)ληγει καποιο nda και εισαι ετοιμος να ποσταρεις αλλα δεν μπορεις να κρατηθεις?

γ)Κυκλοφορει κατι τοτε?

.....όχι.......να συζητήσουμε τους λόγους που κάποιοι "τσάκισαν" και δε γούσταραν το θέμα και όλο μπουρ-μπουρ, α. χωρίς να ξέρουν περί τίνος πρόκειται και β. τι τους πείραξε?........Είδατε ότι πλάκωσαν τα spam και το κλείδωσα επίτηδες για να αποφύγουμε το spaming.......Τι άλλο θέλετε να κάνω?...... :blink:

Αααα......υπ'όψιν ότι εγώ ΔΕ δουλεύω στα Multirama για να με πάρει κι εμένα η μπάλα μαζί με τα άλλα γνωστά θέματα :p

αντε παω στην παρελαση.... σημερα εχουμε παρελαση.. η απελευθερωση του Κιλκις απο τους Βουλγαρους.

μετα χαλαρα για καφε!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αντε παω στην παρελαση.... σημερα εχουμε παρελαση.. η απελευθερωση του Κιλκις απο τους Βουλγαρους.

μετα χαλαρα για καφε!

γιορτες τετοιου τυπου υπαγονται στη κατηγορια τυπου "μεγα αλεξανδρου" . πως ειναι δυνατον να γιορταζουμε τον σφαγιασμο βουλγαρων και τον ελληνικο ιμπεριαλισμο?

Αρχική απάντηση από .38-.45

επιτελους τελος

Κοντά 1GB ε;

Κρίμα που θα χτυπήσει ο Maxtorας όπου να 'ναι... :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.