Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired

Εάν έπαιζε dell-thelab θα έπαιζε κανένα κουπονάκι..

Φιλαραkο μπορεις να κοψεις την διαφημηση?????ΕΕΕ???:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Φιλαραkο μπορεις να κοψεις την διαφημηση?????ΕΕΕ???:hehe:

’σε ρε μονοφαγά να κάνουμε κι εμείς καμιά περιουσία!

Και που'σαι: αν δεν βρεις Conroe XE για να σπάσεις ρεκόρ σε όλα τα 3dMark0x, μη μπεις στον κόπο να κάνεις παρουσίαση στις καινούριες κάρτες...

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 20:02]

Και τι στην δινουνε 2η καρτα δωρο αμα ειναι AGP?? Nα την κορνιζαρεις? ή μετα απο κανα μηνα αμα βαριεσαι να την ανοιξεις, να μυρισει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΛΑ το σπιτι??

Εκτος κι αν εμεινα τοοοοοοοσοοοο πισω, που κανουνε πλεον και SLI με AGP καρτες :p :P

...

post-129-1416072651,9472_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen

Και που'σαι: αν δεν βρεις Conroe XE για να σπάσεις ρεκόρ σε όλα τα 3dMark0x, μη μπεις στον κόπο να κάνεις παρουσίαση στις καινούριες κάρτες...

Τι εννοας ρα???Εχς βρει XE αλλα τον δινουν 1200$ και εχω ηδη σκασει τοσα για 3 χ yonah και δεν εχω αλλα τωρα...αλλιως θα ειχα ηδη..:D

Α-στει-εύ-ε-ται ο dell-theLab ρα γορίλλα...

Αμάν πια εσύ και τα παιχνίδια σου :D

Αρχική απάντηση από Sol

Α-στει-εύ-ε-ται ο dell-theLab ρα γορίλλα...

Αμάν πια εσύ και τα παιχνίδια σου :D

Μα ποιος ατυχος χρηματοδοτει αυτο το γοριλλακι επιτελους :p

καλημερα.... ποιος ειναι μαζι μου να ριξουμε μολοτοφ στον οτε?!!! να δουμε ποτε θα βαλουν πορτες....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Τι εννοας ρα???Εχς βρει XE αλλα τον δινουν 1200$ και εχω ηδη σκασει τοσα για 3 χ yonah και δεν εχω αλλα τωρα...αλλιως θα ειχα ηδη..:D

Παπαρικο μονο λογια εισαι... θελουμε κανα νουμερο ρα...

ξερει κανεις στο firefox πως ανοιγει εκεινο το παραθυρο που επιλεγεις user?

Αρχική απάντηση από unseen

Παπαρικο μονο λογια εισαι... θελουμε κανα νουμερο ρα...

Γιατι??Δεν εχω δειξει νουμερα????:(

Ρααα...μονο σε εμενα σερνετε το internet ή και σε εσας???

αναλογικα με το ποσο hardware εχει περασει απο τα χερια σου οχι. Εισαι μεσα στην πηγη βρε χαμενε! Εμεις παρακαλαμε για κανεναν επεξεργαστη και εσυ εχεις 3 yonah,7950,fx60 μπλα μπλα... Σεφαγαν και σενα οι γυναικες?

Αρχική απάντηση από unseen

αναλογικα με το ποσο hardware εχει περασει απο τα χερια σου οχι. Εισαι μεσα στην πηγη βρε χαμενε! Εμεις παρακαλαμε για κανεναν επεξεργαστη και εσυ εχεις 3 yonah,7950,fx60 μπλα μπλα... Σεφαγαν και σενα οι γυναικες?

Μακαρι να με τρωγανε να ξεκολουσα λιγακι αλλα δεεεεν....ο esdee δεν αφηνει καμια να με πλησιασεις...:hehe:

Τα cpu Και εγω παρακαλαω και τους αγοραζω...τα αλλα μου τα χαριζουν..:hehe:

Δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο....

Αλλαξα την Asus με Dfi και βρηκα την ησυχια μου και παλι.

3 asus a8n32 sli νεκρες καθε μια με διαφορετικο προβλημα μεσα σε 2 βδομαδες! Ελεος...

To πα γιατι το εχω παθει σε 2...μια 2 μηνες αφου δουλευε αποφασισε να τις χανει...και η δευτερη ετσι ηταν απο την αρχη...

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 12:26]

Δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο....

Αλλαξα την Asus με Dfi και βρηκα την ησυχια μου και παλι.

3 asus a8n32 sli νεκρες καθε μια με διαφορετικο προβλημα μεσα σε 2 βδομαδες! Ελεος...

Aργησες μολις 1.5 χρονο αλλα τα καταφερες!!:p :P Ελεος ρε! Για να αλλαζεις το βολαν στο Φιεστα, καλος εισαι...

@Dell-TheLab No2

Game 4... και η ξεφτιλα συνεχιζεται.

post-1498-1416072652,0652_thumb.jpg

Μόλις έφτασε και φοβερή προσφορά από αντιπροσωπεία:

Super PC με τον νέο επεξεργαστή της AMD: ATHLON XP!!!

Ναι ναι, XP κύριοι σε socket 939!

Και δεν είναι τυπογραφικό λάθος - έχουν βάλει και το παλιό-καλό λογότυπο του XP!

:)

Αρχική απάντηση από spc

Μόλις έφτασε και φοβερή προσφορά από αντιπροσωπεία:

Super PC με τον νέο επεξεργαστή της AMD: ATHLON XP!!!

Ναι ναι, XP κύριοι σε socket 939!

Και δεν είναι τυπογραφικό λάθος - έχουν βάλει και το παλιό-καλό λογότυπο του XP!

:)

Eιναι υβριδικο το voyager... τωρα θα βγαλουν και sputnik(ιντελ423 σε 775)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.