Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

οποιος ερθει σε επαφη ( :hmm: ) με τον RootX ...

να του πει οτι εχει pm!

(οχι δεν ειναι καποια αρρωστια)

Εναλλακτικα ...λοιποι mod/admin και δαιμονες του thelab.....

γιατι δεν μπορω να σβησω posts μου???

Αρχική απάντηση από darkCount

Που βρίσκονται τα ποστς σου?

ολουθε ολουθε...:hehe:

ειναι ανεξαρτητο απο το που βρισκονται....

οπου και να ειναι δεν μπορω να σβησω κανενα...

λεει οτι δεν εχω προσβαση στη σελιδα ή οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος...

Οχι ενα απο τα δυο και τα δυο μαζι...

Υποθετω οτι κατι παιζει με το nick name ...και δεν με αναγνωριζει σαν δηιουργο των συγκεκριμενων ποστ..

Για αυτο ψαχνω τον rootx ....κατι ειχε κανει παλια ..-οταν πρωτο-ηρθε το hwbot- μηπως ξερει κατι παραπανω...

Αν νομιζεις οτι φταιει οτι προσπαθω να σβησω σε λαθος περιοχη διαλεξε ενα και πες μου να το σβησω..

Για την ιστορια ,,,,ενα ποστ στις "μνημες" ηθελα να σβησω...

(το εσβησε ο 38-45)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:31]

oi Ballistix φτασανε σε 19 ωρες και 40 λεπτα στη πορτα μου απο αγγλια. δεν εχω λογια ....

Ποιές απ'όλες?. :)

ddr5300

edit :ειναι τοσο αργη η DSL μου, που ο ξαδερφος ενω ηταν logged out, οταν πηγα να ποσταρω, εγινε logged in, απαντησε, και η απαντηση του βγηκε και πριν απο την δικη μου!!!

Και μετα σου λεει "γρηγορο mp3 downloading"!! Ουτε γρηγορο surfarisma δεν εχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:21]

οι 5300 , με τα 200. δυστηχως παραπανω δε μας παιρνει. μπορει να τις δοκιμασω σημερα

2 x 1GB?.....Γιατί αν ναι, χλωμό το κόβω να έπεσες σε Fatbodies..... :(

ρε mods/admin και λοιπες σκοτεινες δυναμεις του thelab....

Τι π@παρι@ ειχε γινει και δεν μπορουσα να σβησω πριν?

Θαυματα δεν γινονται οποτε ...

Αρχική απάντηση από ΝTG

Disturbance of the force

Αρχική απάντηση από ΝTG

Σαν x-mod (σαν τα x-mas), πιθανολογώ ότι είχες παλιότερα στο nick σου κάποιον ελληνικό χαρακτήρα.

Το hwbot όμως πιάνει μόνο αγγλικούς, οπότε πιθανώς ο rootx να σου άλλαξε τον χαρακτήρα αυτό του nick σου για να μπαίνεις στο hwbot ranking. Οπότε τώρα έχεις ουσιαστικά άλλο nick από το προηγούμενο, οπότε ξέχνα τα edit και να θυμάσαι ότι scripta manent.

Αρχική απάντηση από hipro5

2 x 1GB?.....Γιατί αν ναι, χλωμό το κόβω να έπεσες σε Fatbodies..... :(

νταξ δε πηγαινα για τους χοντρους γιωργο , ενα ΚΑΛΟ σετακι ηθελα και το βρηκα σε καλη τιμη το χτυπησα. το ποστ το εκανα για την εξυπηρετηση , που πραγματικα εγω ο ιδιος να πηγαινα να τα παρω απο το μαγαζι τους και να ερθω πισω ελλαδα πιο πολυ χρονο θα μου επερνε! :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:36]

νταξ δε πηγαινα για τους χοντρους γιωργο , ενα ΚΑΛΟ σετακι ηθελα και το βρηκα σε καλη τιμη το χτυπησα. το ποστ το εκανα για την εξυπηρετηση , που πραγματικα εγω ο ιδιος να πηγαινα να τα παρω απο το μαγαζι τους και να ερθω πισω ελλαδα πιο πολυ χρονο θα μου επερνε! :hehe:

Ναι είναι "σφαιράτοι"....... :D

εμετοί, πονοκέφαλοι, μαντεύω σε λίγο και πυρετός.....

μέσα στην εξεταστική

υπέροχα.. :(

Περαστηκά Sol:flower: :flower:

Eγώ μόλις κότσαρα το phase πάνω στο cpu πάλι για να γεμίζουμε back-up για το cinebench...

μέχρι στιγμής την έχω την πρώτη θέση :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.