GoriLLakoS Μάϊος 31, 2006 #17342 Μάϊος 31, 2006 Σημερα ηρθαν στο μαγαζι kingston value ddr2 με elpida chips και 512αρια και 1GB modules....αυριο ειναι η μερα του memtest...
AN7 OverClocker Μάϊος 31, 2006 #17343 Μάϊος 31, 2006 Λοιπόνν.....άς κάνω και γώ ότι λέει το πρώτο πόστ αυτού του θρέντ...Ήθελα να ήξερα....ΠΟΣΟ ΓΚΑΤΝΕΜΗΣ πρέπει να είσαι για να πάρεις cpu που με phase να μην μπορεί να πάει στα 2800...και στα 3γίγα να μην έχεις μπορέσει να μπείς winodows με 1,8Που για τα 2600 πρέπει να έχεις 1,45Με αέρα να μην μπορείς να μπείς ούτε στα windows στα 2500 με 1,4 ρεύμα..Πρέπει να βρώ τον άνθρωπο που τον διάλεξε να του κόψω το χέρι..ή ακόμα και να τον πυροβολήσω..Πόσο μ@λακας μπορεί να είναι ο τύπος στο Service του πλαισίου που δεν μου έδωσε σφραγισμένο cpu...επειδή είχα βάλει σιλικόνη(αυτή με το πιστόλι)στο fan....(δεν είχε σπάσει..απλά όταν έπεζα με το στοκ..είχα κολήσει 2*80φανς για τις μνήμες)και δεν μπορούσε να την βγάλει..Οπότε μου έδωσε το παλιό κουτί και φαν πίσω...και εγώ δεν μπόρεσα να πάρω το πιστωτικό και να διαλέξω cpu..Τώρα όμως θα πάρει τα ******α μου...γιατι και το άλλο cpu δεν θα μπορέσει να γίνει RMA στην ΑΜΔ γιατι έχει άλλο κωδικό το κουτί και άλλο μέσα το cpu..αλλά και αυτόν θα τον κάψω και θα του πώ..."ρε φίλε..ας μου τον έδινες σφαγισμένο..που ξέρω αμα δεν είχες στατικό ηλεκτρισμό"Πόσο κάγκουρας πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να βγάλεις την σηλικόνι απο το φανάκι...ή ακόμα χειρότερα..να πιστεύεις ότι για αυτό το λόγο δεν θα πέρναγε RMA στην ΑΜΔ(ή oktabit...όπου είναι τελος πάντον)
Sol Μάϊος 31, 2006 #17344 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Σημερα ηρθαν στο μαγαζι kingston value ddr2 με elpida chips και 512αρια και 1GB modules....αυριο ειναι η μερα του memtest... δώσε μια φωτό από τα τσιπάκια μαζί με το memtest
greekfragma Μάϊος 31, 2006 #17346 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:06] αυριο εχει βολτα στη στουρναρη αυριο ρεπαρω.......οποτε call me:cool: Υ.Γ.οποιος αλλος ψηνεται ξερει τι να κανει.......
GoriLLakoS Μάϊος 31, 2006 #17347 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaΥ.Γ.οποιος αλλος ψηνεται ξερει τι να κανει....... Εσενα φιλε θεοδοση...μονο κανενας δανειστης με μικρο επιτοκιο σε σωζει... Αλλα εμαθα τελευταια ξεχρεωνεις σε 1-2 δοσεις το πολυ...
Dr.Paneas Μάϊος 31, 2006 #17348 Μάϊος 31, 2006 Αυτο ηταν! Δεν παει αλλο! Αει στο κορακα ντε! Τι Alcohol , τι Deamon Tools, τι το αλλο ρωσικο Αντι μπλιατ (καπως ετσι λεγεται), τι Secure Rom, τι Install reinstall... UNISTALL THIS ****!
AN7 OverClocker Μάϊος 31, 2006 #17349 Μάϊος 31, 2006 Παιδιά..Πόσο μπανάνα μπορεί να είναι ένα cpu που με οτιδήποτε συνδιασμό htt-multi κ asynch/preamable πάνω από 250 (ακόμα και 260*6 δεν έχω μπορέσει να μπώ....)δεν μπορεί να μπεί στα παράθυρα??
Chosen Μάϊος 31, 2006 #17350 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Παιδιά.. Πόσο μπανάνα μπορεί να είναι ένα cpu που με οτιδήποτε συνδιασμό htt-multi κ asynch/preamable πάνω από 250 (ακόμα και 260*6 δεν έχω μπορέσει να μπώ....)δεν μπορεί να μπεί στα παράθυρα?? Για τι επεξεργαστή μιλάμε; Πάντως ψάξτο καλά πριν τον σουτάρεις, γιατί και γω έσφαξα έναν 144 που πήγαινε 2700 με default ρεύματα, επειδή στα 2705 έτρωγα μπλε οθόνες ακόμα και με 1.5 και νόμιζα ότι ήταν μπανάνα το κομμάτι. Τελικά είχαν φάει κόλλημα 2-3 συγκεκριμένοι διαιρέτες και με κόβανε μητρική και μνήμες. Τελικά τον έδωσα σε ένα παλικάρι (με DFI κι αυτός) και τον έστειλε 2950 με 1.4 και ΒΗοειδής μνήμες...
AN7 OverClocker Μάϊος 31, 2006 #17351 Μάϊος 31, 2006 4200+ 0610SPBW #979Καλά..ενοείται ότι θα το ψάξω πρίν τον σουτάρω μιάς και δεν έχω χρόνο να δώ τι ακριβώς διαιρέτες και async/pream γουστάρει ακριβώς...(τώρα..στο πλαίσιο θα είναι...ή από το μπαλκόνι δεν το έχω αποφασήσει ακόμα) δοκίμασα όλου τους διαιρέτες..Το μόνο που κατάφερα ήταν να παίξω 375*8 με διαιρέτη 100 και να προλάβω να δώ το wellcome....των παραθύρων...Αυτό ήταν που μου φάνηκε κουλό...ότι όσο κατέβαζα μούλτι...τόσο πιο πολύ προλάβαινε να φωρτώσει τα windows....Στην αρχή σκεφτόμουν coldbug...αλλά με την στοκ?.....hotbug?....αλλά μάλλον είναι ένα bug όλος ο επεξεργαστήςΑπό τρίτη μεριά θα ξέρω τι ακριβώς παίζει...μιας και τότε τελειώνουν ο πανελλήνιες...Προς το παρόν με στοκ...και defaultΝα φανταστείς κάποια στιγμή μου μπήκε η ιδέα αν παίζει ακόμα και στα default...αλλα τλκ γμτ περνάει snm
ΝTG Ιούνιος 1, 2006 #17352 Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Για τι επεξεργαστή μιλάμε; Πάντως ψάξτο καλά πριν τον σουτάρεις, γιατί και γω έσφαξα έναν 144 που πήγαινε 2700 με default ρεύματα, επειδή στα 2705 έτρωγα μπλε οθόνες ακόμα και με 1.5 και νόμιζα ότι ήταν μπανάνα το κομμάτι. Τελικά είχαν φάει κόλλημα 2-3 συγκεκριμένοι διαιρέτες και με κόβανε μητρική και μνήμες. Τελικά τον έδωσα σε ένα παλικάρι (με DFI κι αυτός) και τον έστειλε 2950 με 1.4 και ΒΗοειδής μνήμες... γιατι εποχη μιλαμε?Τι βιος?Αυτα τα φαινομενα μονο τα ακουω δεν τα εχω δει ποτε διπλα μου Εμενα ποιος 8α μου δωσει τετοια παρομοια διπυρηνη μπανανα? Εχεις δοκιμασει να τα βαλεις ολα auto εκτος απο το 2-2-2-5? (αν εχεις ΒΗ) Ολα τα αλλα auto...εκτος απο Μηζ και διαρετη βεβαια!
unseen Ιούνιος 1, 2006 #17353 Ιούνιος 1, 2006 @slnΦιλε πσολωνα για πες... εγω που αν με το καλο καταφερω και περασω σε αει/τει πως θα μπορεσω να τελειωσω την σχολη σε 4 ή 6 χρονια? Να σταματησω να δουλευω(2 δουλειες) επειδη θελω ενα πτυχιο? Δεν εχω δικαιωμα στη μορφωση επειδη δεν σπουδασα οταν επρεπε? Τι να κανω? Να πω στο πατερα μου να μου στελνει λεφτα για να ζησω?
GoriLLakoS Ιούνιος 1, 2006 #17354 Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG γιατι εποχη μιλαμε?Τι βιος?Αυτα τα φαινομενα μονο τα ακουω δεν τα εχω δει ποτε διπλα μου Εμενα ποιος 8α μου δωσει τετοια παρομοια διπυρηνη μπανανα? Εχεις δοκιμασει να τα βαλεις ολα auto εκτος απο το 2-2-2-5? (αν εχεις ΒΗ) Ολα τα αλλα auto...εκτος απο Μηζ και διαρετη βεβαια! 0 144 ειναι μονοπυρηνος....εχεις αρχισει και κοιτας και εσυ conroe και εχεις ξεχασει τους amd???
ΝTG Ιούνιος 1, 2006 #17355 Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS 0 144 ειναι μονοπυρηνος....εχεις αρχισει και κοιτας και εσυ conroe και εχεις ξεχασει τους amd??? ειναι δυνατον να μην κοιταω conroe?? Μονο στο watercooling section δεν υπαρχει thread με το τι μπορει να κανει το cpu? Αρθρακια σκανε απο παντου....benchmarks καθε μερα ολο και μικροτερα(ή μεγαλυτερα αναλογα).... τετοια "επιθεση" απο μαμα intel δεν την περιμενα..... Η τσεπη ειναι αδεια ομως.... οποτε θα παραμεινω με τον αργο πλεον 146@3g...για καμποσο καιρο...(κανενα χρονο) Ευελπιστω οταν 8α εχω λεφτα να μπορω να παρω και παλι ΑΜΔ....ο οποιος θα ειναι καλυτερος απο τον τοτε "conroe"...και να μπορω να περπατω με ψηλα το κεφαλι....:D:D: ταιμ του γοουρκ ναου.... edit το ξερω οτι ο 144 ειναι μονοπυρηνος... αλλα διπυρηνο θα ηθελα αυτη τη στιγμη.... μια "μπανανα" να πηγαινει 2950 με 1,4:D
AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2006 #17356 Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGΕχεις δοκιμασει να τα βαλεις ολα auto εκτος απο το 2-2-2-5? (αν εχεις ΒΗ)Ολα τα αλλα auto...εκτος απο Μηζ και διαρετη βεβαια! Αυτό να υποθέσω πάει σε μένα?Αν ναί..ντάξ είπαμε..όταν λέμε τα δοκιμάζουμε τα δοκιμάζουμε...Αυτό που διαπίστωσα εχθές καθός δοκίμαζα από την αρχή το που μπορεί να φτάσει snm stable...Λοιπόν..Πώς το εξηγεί κάποιος το cpu να έχει φτάσει 2450 stable με μαμά τάση...2470 κολάει..Bump το vcore..και αλλάζουμε timmings από 2-2-2-5 σε 2,5-3-3-5 για να μην χρειάζεται να κάνουμε συνέχεια ρεβοοτ και να αλλάζουμε τιμμινγς...να τα κάνουμε μέσα απο τα windows αλλά να έχουμε τα 2,5-3-3-5..Οκ..πατάω save&exit...πάω να μπεί στα windows στα 2470 με 1,37...και τι βλέπω... τα @@@ μου...δεν μπόρεσε να μπεί καν στα παράθυραΛέω δεν γίνεται...ηταν βράχος στα 2450 με μαμά τάση..και 20mhz παραπάνω και ανέβασμα το vcore δεν πάει?Έ..έβαλα το cas 2...και μπήκε.....το έβαλα 3...πάλι μπήκε...το έβαλα 2,5...@@@Τώρα γύρισα απο τις εξετάσεις και θα το βάλω να δώ αν θα μπορέσει να το τρέξει το snm στα 2470 με κας 3..
SLN Ιούνιος 1, 2006 #17357 Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:19] @slnΦιλε πσολωνα για πες... εγω που αν με το καλο καταφερω και περασω σε αει/τει πως θα μπορεσω να τελειωσω την σχολη σε 4 ή 6 χρονια? Να σταματησω να δουλευω(2 δουλειες) επειδη θελω ενα πτυχιο? Δεν εχω δικαιωμα στη μορφωση επειδη δεν σπουδασα οταν επρεπε? Τι να κανω? Να πω στο πατερα μου να μου στελνει λεφτα για να ζησω? Καποιος ανεφερε σε προηγουμενη σελιδα οτι αν δουλευεις τοτε το οριο παει στα 8 χρονια... Τα θετικα που λεω δεν αναφερονται σε περιπτωσεις οπου θα σκισουνε ατομα σαν εσενα που δουλευεις, και τον 38.45. που βγαζει 2η σχολη, αλλα μπας και συμμαζευτουνε οι αλλοι...και μια ατακα απο τις "ΚΑΛΕΣ"Αρχική απάντηση από χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει [Σήμερα, στις 11:19] ti na paro den xero ;p kovo to wow k leo na ftiaxo ena sistimataki ;p
zyx Ιούνιος 1, 2006 #17359 Ιούνιος 1, 2006 υποκλοπες κινητων κ σταθερων τωρα εχουμε κ υποκλοπες msn ;p
Chosen Ιούνιος 1, 2006 #17360 Ιούνιος 1, 2006 Παιδιά, βρήκα 3 εισητήρια για το παγκόσμιο κύππελο, πολύ φτηνά: 350 το ένα, ή 1.000 και τα 3 μαζί (μη ρωτάτε πως τα βρήκα) Αν ενδιαφέρεται κανείς, στείλτε ΡΜ. Παραθέτω και φωτό από τις θέσεις... .... .... ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.